10/01/2015

KOSMETIIKKAUUTUUS X 6

Noniin, vihdoin ois aika avata hetki sitten saapuneet kaksi pakettia, jotka molemmat sisälsi jotain kosmetiikkaa tai kosmetiikkaan liittyvää! Toinen paketti on Net-a-Porterilta ja toinen jo tutuksi tulleesta iHerbistä.

P1012959
P1013050

Eikö näytäkin aika kivalta? Käydäämpäs suoraan tuotteiden kimppuun!

P1012969
P1013000P1012994

Finally I got it! Tätä mä oon kuolannut kauan, niin meikkigurujen Instagram-tileillä kun Youtube-videoillakin! Sävy näyttää jo videoilla ja kuvissa ihan älyttömän kauniilta, mutta livenä se oli luonnollisestikin vielä ihanempi. Niinkuin näkyy, tämä on aika shimmerinen, joten oon tykännyt käyttää tätä sellaisenaan korostusvärinä tai sekoitettuna "tavalliseen" poskipunaan ihan poskipunana! Molemmista tykkään ihan hirmu paljon. Tämä tuote saa ehdottomasti suositukseni!

P1012855
P1012915

Tämmöset rakkaudet sieltä Net-a-Porterin paketin uumenista sitten paljastui. Vihdoinkin! En muista kuinka kauan mä etenkin tota Contour Kitiä kuolasin, kun en ihan raaskinut siitä seitsemääkymppiä maksaa. Onneksi bongasin Facebookin ryhmästä tuon tarjouksen, ja mitä nyt teidän kommenteja lueskelin, aika moni muukin innostui siitä ja tilasi vihdoin tän varjostuspaletin! Mä en kyllä siltikään oikeen ymmärrä, miten samaa tuotetta voidaan myydä jossain 30 eurolla, mutta esim Nellyllä 80 eurolla? Ei taida olla kauheesti ihmisiä, jotka Nellyltä tuon olisi tilannut...

Takaisin asiaan  palettia en oo vielä kertaakaan päässyt kokeilemaan kunnolla, kun oon odottanut tilaisuutta, että on aikaa laittautua oikeen kunnolla. Töihin mä en meinaan jaksa melkeen ikinä meikata enkä aamuisin väsyneenä ja kiireessä viitsi alkaa säheltämään tämän kanssa, vaan haluun "perehtyä" tähän kunnolla ja rauhassa. Vähän mä swatchailin näitä sävyjä käteen, ja vaikutti aika ihanilta ja pigmenttisiltä sävyiltä!

Real Techniquesin Setting ja Sculpting brush on muuten ihan ehdottomat tän paletin kanssa  en ois parempia siveltimiä voinut valita! Toimii, toimii ja toimii.

P1013013

Mä harvemmin käytän mitään erillisiä meikinkiinnityssuihkeita, koska en oo nähnyt tarvetta sellaiselle. Siitä huolimatta oon paljon lueskellut netistä, että sellaiset on ihan hyviä ihan vaan kosteuttamaankin kasvoja! Eli niitä voi käyttää muutenkin, kuin vain meikin kiinnitykseen ja itse olen suihkutellut tätä nyt silloin tällöin kasvojen pesun ja rasvaamisen jälkeen. Antaa aika kivan ja freesin olon! Siitä, että kiinnittääkö tämä meikin miten hyvin, en osaa vielä sanoa, kun siihen tarkoitukseen en oo vielä tätä käyttänyt. Ehkä viikonloppuna sitten, kun ois tiedossa kaverin tuparit!

P1013041P1013039

Contour kitin lisäksi tilaukseen päätyi vähän muutakin! Nimittäin Brow Wiz kulma"kynä". Mullahan on ollut jo pidemmän aikaa käytössä saman merkin Dipbrow Pomade kulma"vaha", jonka oon todennut tosi hyväksi, mutta nyt ajan saatossa oon huomannut, että se sävy on ehkä vähän liian lämmin sävy (lähinnä mun tän hetken tukan väriin). Aiemmin se tuntu paljon paremmalta, mutta nyt, kun mun tukkakin on kylmemmän sävyinen, tarvisin sen kaveriksi vähän kylmemmän sävyisen kulmatuotteen! Ajattelin, etten viitsi kahta samanlaista tuotetta hankkia, joten kulmavahan kaveriksi tilasin tämän kulma"kynän", sävyssä Taupe, joka on siis aivan ihanan tuhkainen sävy! Nyt jälkeenpäin vähän mietityttää, että olisiko pitänyt kuitenkin tilata se kulmavaha tuossa sävyssä, kun pitkän ajan jälkeen tuntu toi kulmakynän kanssa meikkaaminen erittäin haastavalta! :-D Mutta, ehkä tämä tästä. Harjoitusta, harjoitusta!

Täytyy muuten antaa niinkun miljoona plussaa Net-a-Porterille supernopeasta (express)toimituksesta, paketti oli meinaan mun oven takana 22 tunnin päästä tilauksen tekemisestä!

P1012986
P1013062
P1012980

Tilasin myös pari uutta sivellintä (irto)puuterille sekä poskipunalle! Näistä ei varmaan sen kummemmin tarvitsekaan höpötellä? Merkki on siis Real Techniques ja laatu ihan omaa luokkaansa. Näitäkin voin suositella ihan jokaiselle! Multa iteltä puuttuu vielä se silmämeikkisivellinsetti, ja ajattelin senkin jossain kohtaa vielä tilata... Ainakin olisi hyvä syy alkaa käyttämään jotain silmämeikkiäkin, kun aiemmin oon sellasta vierastanut tosi pahasti. Ja lisäksi, tuolta saa RT:n siveltimet melkein puolet halvemmalla kuin Suomesta!

Löytyykö teiltä joitain samoja tuotteita kun mä oon hankkinut? Mitä ootte tykännyt? :-)

9 kommenttia:

  1. Mä hankin just kanssa kaiken lukemani hehkutuksen seurauksena noita Anastasian tuotteita, enkä kyllä malta oottaa että pääsen kunnolla testailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin sen verran mitä mulla niistä on kokemusta, voin kyllä lämpimästi suositella! Ei oo turhaan hehkutettu ;-)

      Poista
  2. Uff odotan nii paljo omia RT siveltimiä ku just tilasin! Ja toi contour kit on jo ostoskoris net-porteril mut toi 15e postikulu on semi suolanen:D ja ps sun blogi on ehdottomasti ykkönen. Käyn monta kertaa päiväs kattoo ooks päivittäny:D saan tosi paljo vinkkei niin kosmetiikasta,vaatteista ja ruoastakin. Mut huono puoli on se et mää köyhdyn aina ku luen sun blogii ku sul on nii hyvii vinkkei tääl et itekki sit pakko ostaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaa jonkun kaverin kanssa, niin menee postikulut puoliksi! ;-) Voi, ihana kuulla! Siis ei sitä, että oot mun takia köyhtynyt, vaan että oot tykänny mun blogista! Kiitos<3

      Poista
  3. Löysin sun blogiin pari päivää sitten, selailin vanhempia postauksia ja huomasin kun olit vinkannut osta ABH-paletista. Äkkiä sit menin net-a-porterin sivuille ihan vaan varmistamaan että tuskin se paletti on enää se 30€ mut se oli!! Tilaukseen lähti ja nyt odottelen sen saapumista :) ja ilmeisesti mulla oli aika hyvä ajotus, huomasin vaan että samana iltana paletin hinta olikin jo noussut 48 euroon?! :D Ja hei, miten paljon tuolta iHerbistä tuli postikuluja ja oliko tilaaminen muuten helppoa? Oon sieltä useesti katellut just elfin meikkejä mutten oo vielä laittanut tilausta menemään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, onneksi tilasit! Katoinkin yks päivä et näköjään nostanu hintoja, aika paljonkin... Ehkä vähän turhaan, koska luulen, että suurin osa kuitenkin tilasi sen paletin jo silloin kun se maksoi sen kolmekymppiä, ja nythän sen saa taas halvemmalla Beautybaysta, kun Net-a-Porterilla tulee se 15€ vielä postikulujakin päälle! Iherbin postikulut oli muutaman euron ja oli tosi helppoa tilaaminen! Pieni miinus siitä, ettei voi maksaa Paypalilla/Visalla, mutta äitin luottokorttia on helppo lainata ;-) Suosittelen kyllä!

      Poista
  4. mistä tilasit RL suteja ?

    VastaaPoista
  5. Onko molemmat sivustoista (iHerb ja net-a-porter) luotettavia? :)

    VastaaPoista