10/04/2015

4/10/2015

Hui helkkari, lokakuu on nyt täällä! Tämä vuosi on mennyt ihan tajuttoman nopeasti, ja tuntuu, etten oo tänä vuonna ehtinyt tehdä oikeen mitään erikoista muutamia tapahtumia ja reissuja lukuunottamatta. Voisin jossain vaiheessa väsätä pienen postauksen vuodelle 2015, jossa käydään läpi kaikkea sitä mitä tänä vuonna on ehtinyt tapahtua. Kolme pelottavaa kuukautta tätä vuotta enää jäljellä, ja sen jälkeen onkin ja tammikuu ja mä täytän pyöreitä. Nyyh, en halua!

Nyt kuitenkin masentelut sikseen, ja käydään itse postauksen kimppuun! Tällä kertaa tyhjensin kameran muistikortilta kaikki julkaisemattomat kuvat ja kokosin ne yhteen postaukseen pienten kertomusten kera.

P1013501

Kesä on ohi, joten mun kohdalla se tarkoittaa sitä, että on aika viedä kaapeista kesävaatteet talvisäilöön. Tuli taas huomattua, kuinka paljon kaikki kesähepeneitä mulla on, kun vaatetangot tyhjeni ainakin puolella... Nyt on taas hyvin tilaa ostaa kaikki ihania lämpimiä neuleita syksyksi!

P1013218

Oon ennenkin puhunut mun blogissa näistä the pihveistä, eli pikapihveistä! Niin naurettavalta kun se kuulostaakin, kyseessä on ihan tavallinen possun pihvi, mutta toi marinadi on se juttu. Siis, aivan tai-vaal-lis-ta! Erikoisen näistä tekee sen, että näitä saa ainoastaan Nättärin K-kaupasta ja näistä onkin tullut vakkariruoka, kun ollaan käyty mammalla tai mummilla syömässä. Pihvin kaveriksi keitettyjä perunoita ja Creme Bonjourin valkosipuli-yrttimönjää  ei petä ikinä!

P1013480

Kesävaatteita roudatessa pois, iski mua taas vaihteeksi "pieni" siivouskärpänen, ja pian huomasinkin, että koko vaatehuone oli siivottu, imuroitu ja laitettu tavarat takaisin paikoilleen. Vaihtelin vähän järjestystäkin, ja enää ainoa juttu mistä en tuolla tykkää, on tuo kellertävä ja todella surkea valo! Ajattelin kuitenkin vain kärvistellä sen kanssa tän pienen hetken kun enää kotona asustelen.

P1013381

Oon jo pidemmän aikaa halunnut mun huoneeseen uudet verhot, koska edelliset ruskeat ei oikeen sopineet muuten valko-harmaaseen sisustukseen. Löysin ihan naurettavan halvalla (8€!!!!!!) ihanat valkoiset verhot, joissa menee sellasia hopeisia glitternauhoja koko verhon mitalta. Koitin saada ne näkymään kuvissa, mutten oikeen onnistunut  niinkuin näette :-D.

P1013421

Syksyn tullessa on tummemmat huulipunat kiinnittänyt entistä enemmän mun huomion, ja kävinkin yks päivä hakemassa uuden huulipunan ton ikisuosikin Macin huulipunan rinnalle. Sävyltään ne on melko samanlaisia, mutta Macin puna on hieman punertavampi sävy.

P1012782

Ihana sisältö vaatii ihanan paketin! ;-) Tän sisältö onkin jo esitelty tässä postauksessa.

P1013482

Vähän kärsinyt lampaantalja sai nyt väistyä mun huoneesta tuonne vaatehuoneen lattialle piiloon. Ehkä kannattaisi vaan satsasta siihen aitoon lampaantaljaan, toi meni meinaan tosi nopeesti ihan kamalaan kuntoon... Tällä hetkellä mun huoneessa ei oo siis lainkaan mattoa, joten jos joku tietää mistä sais mielellään aika edullisesti jonkun kivan hopea-harmaan maton, niin vinkatkaapa mulle!

P1013474

Tänään oli tortillapäivä! Ostettiin muuten ekaa kertaa myös guacamolea, ja se sopi tosi hyvin tonne väliin! Miten en ookaan ennen tajunnut...

P1013288

Farkkuvarastot täydenty eilen maailman parhailla farkuilla! Mä oon niin kauan odottanut tästä superkorkeavyötäröisestä farkusta kivan sinisiä versioita, ja nyt vihdoin sellaiset tuli  jee! Nämä on nyt neljännet Never Denimit mitkä mulla on, ja oon niin vakuuttunut siitä, etten tuu enää koskaan käyttämään muita housuja.

26 kommenttia:

  1. Kiva postaus jälleen! Oon kauan miettiny et pitäiskö satsata noihin farkkuihin, mut toistaseks oon ollu ihan hullaantunut Ginan Molly-farkkuihin, eli ehkä joskus vielä... Ja vinkkinä guacamolesta, että se kannattaa ehdottomasti tehä ite: ihan törkeen helppoo ja hyvää! :) Kaupan guacamoleissa on yleensä vaan pari prosenttia avokadoa ja ne ei paini läheskään samassa sarjassa ite tehdyn kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Itseasiassa noi Mollyt mulla olikin sinisenä, mutta ne löysty ja menetti muotonsa jo parin käyttökerran jälkeen... Noi Never Denimit oon todennut ihan parhaiksi, kannattaa kokeilla! Mun on muuten monta kertaa pitänytkin tehdä guacamolea ihan itse, mut jotenkin en vaan oo saanut aikaiseksi, vaikka oon lukenu siitä tosi paljon hehkutuksia! :-D Toivottavasti vielä joskus...

      Poista
    2. Kannattaa ihmeessä kokeilla! Tota ei voi sen jälkeen sanoa edes guacamoleksi :D mä tykkään laittaa avocadoa, valkosipulia, limeä ja suolaa ja pippuria! Helppoa ja niiiiiin hyvää :)

      Poista
    3. Just pitikin tohon lisätä, että sen takia en varmaan ookaan tullut kokeilleeksi, kun toi maistuu ihan ookoolta kun en oo sitä itsetehtyä ikinä maistanut! :-D Haha, seuraavaksi siis todellakin itetehtynä!

      Poista
  2. elloksella on kivoja mattoja ja kans hobbyhallissa :) toivottavasti löydät jostain mieluisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empäs muuten ookaan tajunnut katsoa kummastakaan, kiitos vinkistä! :>

      Poista
  3. Mistä verhot?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itken verta, niitä ei enää ilmeisesti ole vai oonko sokee D:

      Poista
    2. Ei näköjään! :< Niitä oli ihan tajuttoman kauan normaalihintasena, oikeasti varmaan vuoden, mutta heti kun ne oli alennuksessa -50% niin meni samantien... Tai toki voi olla, ettei niitä ollut jäljelläkään enää monia.

      Poista
    3. Vitsi kun en älynny kattoo aikasemmin tuolt jotexilta.. :( näin joskus viime talvena hobbyhallin lehdessä sellaset valkoset glitterverhot mut en tilannu niit heti ja eihän niitä sit enää ollu ku meinasin :< siitä lähtien ne on kummitellu mielessä ja noi olis ollu vähän samanlaiset. Noh, toivottavasti jonnekkin tulis myyntiin! :)

      Poista
  4. Mä tilasin just Jotexilta aivan ihanan valkosen maton harmaalla lehtikuviolla (taittaa valossa hopeeseen) tosi halvalla et kannattaa kattoo sieltä kans josset vielä oo vilkassu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En löytäny sieltä oikeen mitään erityisen kivaa! :< Tai joo, mut en sellasta kivaa hopeanharmaata...

      Poista
  5. Parempaa kuvaa farkuista? :D

    VastaaPoista
  6. Heii oks noi siniset pökät ne higher vai ne super high? Tiekkö ku siel on viel se super super korkeet:) ps täälä toinen fanaattinen never denim fani. Niin rakkautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Superkorkeat, niinkuin tuolla tekstissä mainitsinkin! :> Ne korkeatkin on kyllä hyvät, mutta noi super high = rakkautta!

      Poista
  7. Mitä noi pihvit on? mikä merkki ja kuin paljon maksaa ja kuin monta kappaletta pakkauksessa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis niiden oikea nimi on ihan pikapihvi, se lukee siinä etiketissäkin! :-D Ne on parin kappaleen pakkauksissa, hinta painon mukaan, noi kolme rasiaa kun mä ostin niin oli 2,50-3€/pakkaus. Ja noita saa vaan Turun Nättinummen K-kaupasta. Aivan tajuttoman hyviä, namnam!

      Poista
  8. Moikka! Eksyin sun blogiin ihan äskettäin ja ihastuin heti! Oot tosi ihanan oloinen tytsy ja tää on just sen tyylinen blogi mitä tykkään lukee:) erityisesti huomio kiinnittyi noihin karvaturreihin, meiltäkin nimittäin löytyy pari vuotias walesi! Ihania ja hauskoja tapauksia kyllä ovat:) innolla jään seuraamaan sun juttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos ihanasta kommentista! Ihana kuulla, että oot saanut heti noin positiivisen kuvan musta - sellainen mä koitan ollakin :> Walesit on kyllä sellasia pieniä hurmureita, et vieny munkin sydämen ihan kokonaan!

      Tervetuloa, toivottavasti viihdyt! ♥

      Poista
  9. Millon tulee susta kuvia ja niitä kauan kaivattuja asukuvia :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun vaan saan sellaisia otettua! Pimeä tulee niin nopeasti, että ellei heti ota niitä kuvia, on se parin tunnin päästä jo ihan mahdoton ajatus...

      Poista
  10. Mikä tuo toinen huulipuna on merkkiään ja sävyään? :)

    VastaaPoista
  11. Vinkkinä jatkossa !
    Osta kaksi avocadoa, kermaviili ja santamarian quacamole mausteseos ja tee itse!:)
    1000 kertaa parempa ! (Nimimerkillä valmisruoka on kakkaa:D)

    VastaaPoista