9/03/2015

VIIKONLOPPU TAMPEREELLA

Niinkuin ainakin lähes kaikille on tullut jo selväksi, vietin viime viikonlopun Oton kanssa Tampereella. Oltiin siellä vähän niinkuin "juhlistamassa" meidän toista vuosipäivää ja yövyttiin viikonloppu siis hotellissa  Scandic Tampere Stationissa. Oltiin samassa hotellissa myös vuosi sitten, ensimmäisen vuosipäivän kunniaksi! Tosin silloin oltiin vaan yksi yö, kun nyt me oltiin koko viikonloppu. Tykättiin ihan hirveesti tosta hotellista eikä sitä kyllä ole turhaan äänestetty Suomen parhaaksi Scandic-hotelliksi! Ja mikä parasta: siellä oli kylpyamme. Kohokohta, ja kävinkin siellä lillumassa ainakin kahdesti joka päivä :-D

Viikonlopun aikana käveltiin paljon ympäri kaunista Tamperetta, otettiin rennosti, syötiin hyvin, naurettiin, shoppailtiin ja juotiin liikaa viiniä. Mä olin vähän ennen reissua pistänyt pienen shoppailulakon päälle, koska tiesin, että tuolta löytyy varmasti paljon erilaisia vaatteita ja valikoimia ja myös muutamat vaatekaupat, mitä täällä Turussa ei ole. Ja niinhän sieltä löytyikin, mutta oma video ostoksista tulee vielä tämän viikon aikana, joten silloin niistä lisää!

Nyt sekamelskakuvaoksennus tuolta viikonlopulta. En jaksanut/osannut oikeen pistää noita kuvia mihinkään järjestykseen, toivottavasti ei haittaa, että ne kaikki on keskenään vähän sikinsokin!

P1011422P1011690P1011455P1011493P1011482pipipipillP1011697P1011415P1011499P1011531P1011571P1011511P1011502P1011586P1011427P1011521P1011594P1011656P1011685P1011660P1011674P1011661P1011600P1011640

Lauantai oli se virallinen shoppailupäivä ja lähdettiin aamupäivästä ajelemaan kohti Ideaparkkia. Ensimmäisenä käytiin Arnoldsissa aamupalalla ja sit aloitettiin kauppojen kiertely! Siellä saikin aika hyvin tyhjennettyä lompakon (tai siis pankkitilin) ja napattua "muutamat" ostoskassit kätösiin. Kun Ideapark oli koluttu, käytiin hotellilla kääntymässä ja sit mentiin vielä käymään Koskikeskuksessa ja muualla keskustan kaupoissa. Heti ensimmäisenä suunnattiin Sokokselle, koska sinnehän oli hetki sitten saapunut Urban Decayn tuotteita. Mä en niinkään niistä luomiväripaleteista tai muistakaan välitä, mutta olisin kovasti halunnut sen meikin kiinnityssuihkeen, mutta eiköhän se ollut tottakai loppu! Ja se kuuluu myös niihin harvoihin tuotteisiin, joita ei saa Sokoksen nettisivuilta tilattua. No, ei se mitään, ei mun maailma siihen kaadu! :-)

Mä vaan rakastan Tamperetta niin paljon. Ollaan monesti Oton kanssa puhuttu, että joku tossa kaupungissa vaan kiehtoo ja se kuuluu meidän molempien lempparikaupunkeihin. Se on niin samanlainen paikka kun Turku ja Helsinki, vaikkakin vähän pienempi kuin jälkimmäinen. Tampere kuuluukin ehdottomasti yhteen niistä kaupungeista, johon haluaisin ihan hirmusesti muuttaa jossain vaiheessa tulevaisuutta!

Kiitos ihan älyttömästi kaikille edelliseen postaukseen kommentoiville! Oon jokaisen lukenut ajatuksella läpi ja tarkoituksena olisi vastata teille kaikille  tai ainakin niille, jotka esimerkiksi omia kokemuksiaan kertoi. Kiitos...

12 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Urban Decayn meikkiosasto Sokoksella oli kyllä taivas, ite kotiutin Brow Boxin kulmakarvoille joka osottautu loistotuotteeks!! :-)
    Mut pakko kysyä että mitä sellasia kauppoja tampereella on joita turussa ei? Tai ideaparkissa saattaa ehkä olla mut se on Lempäälässä niin ei keskustassa ollessa pääse pyöriin niissä :/ Ite tampereella koko elämäni asuneena oon just sitä mieltä että täällä ei oo oikein mitään kauppoja, ja Helsinkiin onkin pakko pari kertaa vuodessa päästä shoppaileen! :-D kuukausi sitten olin ekaa kertaa kunnolla Turussa (jos ei lasketa satama- ja sukulaisreissuja) ja ekaa kertaa kävin myös jokirannassa, tykkäsin sikana turun keskustasta! ja just toisinpäin kun sulla - siellä tuntu olevan paljon enemmän shoppailtavaa kun Tampereella, onhan siellä sentään ihana Zarakin ja täällä taas ei! :-D onkohan se vaan niin että omaan kaupunkiin jotenkin kyllästyy? Tamperetta rakastan kyllä muuten, tää on tosi kaunis kaupunkikin kun välillä yrittää pysähtyä ja ihailla "uusin silmin" eikä vaan tuijotella maahan tuttuja katuja tallatessa! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tuotetta mäkin hiplailin, mutta koska toi mun Anastasian Dipbrow on vielä niin uusi niin en viittinyt vielä ostaa! Ehtis varmaan mennä vanhaksikin, ennen kun pääsisi käyttöön saakka... Ehtiihän sitä sit vielä! ;-)

      Nojoo, eihän se Ideapark Tampereella ole, mutta oon jotenkin aina ajatellut, että olisi kun on niin lähellä! Mutta siis olihan siellä esimerkiksi Mango, Minimani (vai mikä se ihana tilpehöörikauppa olikaan?!), Guessin liike ja New Yorker! Ja musta tuntu, että ihan perus Ginassa ja Cubuksessakin oli paljon kivemmat valikoimat kun täällä Turun liikkeissä. Tai sit se vaan tuntu siltä :-D Helsinki on kyllä ihan omaa laatuaan, se ei vedä vertoja Turulle eikä Tampereelle!

      Kiitos kivasta kommentista ja ihana kuulla, että tykkäsit postauksesta! :> ♥

      Poista
  2. Hei, ihan mielettömän kiva postaus ja kuvat oli hei oikein hyvässä järjestyksessä ja ihan mielettömän kivojakin :-) ja sun edellinen postaus oli mielettömän hyvää tekstiä, kyyneleet valu kun joutui muistelemaan omia kokemuksia samaisesta aiheesta. Oot mieletön ja tsemppiä paljon ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :> Kiitos paljon kommentista, ihanista sanoista ja tsempeistä... Pikkuhiljaa... ♥

      Poista
  3. Paljon teillä makso hotelli?:) onks toi scandic erityisen kallis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä aika sellanen keskiverto! Tuo meidän perhehuone maksoi vaan 70€/hlö/viikonloppu, koska mulla oli sellanen -100€ lahjakortti :-)

      Poista
  4. Kuvien sekalainen järjestys oli virkistävä :D jotenkin niihin keskittyi enemmän

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aloin ihan tosissaan miettimään tota mitä sanoit, ja se on kyllä ihan totta myös mun kohdalla! :-D Jos ne kuvat on silleen aiheittain peräkkäin, niin jotenkin ne tulee vaan rullailtua nopeasti ohi.

      Poista
  5. Koittakaa Oton kanssa seuraavana vuosipäivänä tota hotelli Tornia! Suosittelen lämpimästi, huone oli kivan erilainen, vähän semmonen karusti sisustettu, mutta hyvällä tavalla! Ja se kattoterde on ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pitikin mainita postauksessa, mutta unohtui: sinne ollaankin seuraavaksi suuntaamassa ihan ehdottomasti! Kateltiin meidän hotellihuoneen ikkunasta monesti varsinkin iltaisin tota Tornia ja mietittiin, miksei menty sinne?! Jotenkin vaan ajatteli, että mennään samaan kun viimekskin, enkä oikeen tajunnut katsoa muita vaihtoehtoja :-)

      Poista
  6. Teidän reissu näyttää ihanalta kuvien perusteella! <3 Ja luin myös ton edellisen postauksen kyyneleet silmistä valuen... Täytän seuraavaksi 23 ja oon asunut jo kolme vuotta omassa kodissa, mut kyllä vaan olis edelleen ihan kauhee shokki jos vanhemmat kertois tollasen uutisen, kyllä olisin varmasti yhtä rikki kun sä... Ei se katso ikää, jos perhe on ollut läheinen niin tottakai sen rikkoontuminen sattuu... Mut se ei kuitenkaan tarkota sitä, ettei sulla oo enää niitä rakkaita ihmisiä elämässä, ne vaan on vähän eri paikoissa :) Ja teidän vanhemmat on varmasti miettiny tarkkaan mitä ne tekee ja on päätyny siihen, et tää on paras ratkaisu. Kauheasti tsemppiä jatkoon! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin! Aina välillä on ihana päästä täältä kotikaupungista pois ja unohtaa tutut maisemat ja kaduilla vastaan tulevat tutut kasvot :-)

      Juuri noin se onkin, mekin oltiin kaikki niin läheisiä :-( Pikkuhiljaa ajatukseen alkaa tottumaan, mutta ainakin aluksi oli kyllä niin hyljätty olo, että huh. Kiitos sulle!<3

      Poista