9/06/2015

SYKSYN ENSIMMÄISET OSTOKSET

...tuli tehtyä Tampereelta! Sen pidemmittä puheitta päästän teidät suoraan katsomaan videota, jossa toivottavasti kerroin ostoksista kaiken oleellisen. Jos kuitenkin jää kysyttävää  kysy rohkeasti, vastaan mielelläni! :-)



Kuvasin videon siis heti kotiin palattuani viikko sitten sunnuntaina, joten älkää ihmetelkö kun puhun päivistä ja kerron vasta kotiutuneeni Tampereelta. Ei, en ollut siellä näin pian uudelleen  valitettavasti :-( Youtube taas hienosti sotki mun leikkaukset, joten älkää ihmetelkö kun joissain kohdissa piti olla muutamat sekunnit vielä leikattu pois, mutta Youtube oli eri mieltä.

24 kommenttia:

  1. Ihan superkivoja ostoksia! Ja toi Mangon laukku, tosi käytännöllisen olonen, näkönen ja kokonen :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellainen se onkin! Mulla on ollut se mun mukana tosta sunnuntaista lähtien joka päivä. Niin näppärän kokonen, mahtuu vaikka ja mitä kuitenkaan olematta liian suuri! :-)

      Poista
  2. Tee ihmeessä postaus tosta Macin jutusta! Macin tuotteet on ihan parhaita, tota en ookaan vielä testannut! :)

    VastaaPoista
  3. kiinnostaa oma postaus tosta macin tuotteesta ja ennen ja jälkeen kuvat tietty!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellanen on tulossa, heti kun saan aikaiseksi kuvata! :-)

      Poista
  4. mitä huulipunaa sulla muuten tässä on? :-)

    VastaaPoista
  5. Ihana video ja ihana sä! Sun positiivisuus vaan jotenkin tarttuu hahah :-) <3 Ja oi että nuo ostokset! Mulla on itelläni toi sama Bikbokin neule valkoisena ja rakastan kun tää on niiiin pehmee :-) Kiva kun toteutit tän postauksen tälleen videon muodossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, ihana kuulla! :') Oon aina osannut olla tosi oma itseni kamerankin edessä, kiva jos se näkyy näytön sillekin puolen. Toi neule on ihan super ihana, mietin myös pitkään mustan ja sen vaalean välillä, mutta tylsä kun olen....:-D

      Poista
  6. Olis kiva jos tekisit meikkivideon siitä, millainen sun arkimeikki on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin itseasiassa tehdäkin! Siinä vaan ei oo mitään ihmeellistä, mutta sitä on kyllä usemmat pyydellyt...Tykkään kyllä itekin katsoa muiden arkimeikkejä, vaikkei niissä mitään ihmeellistä oiskaan, joten pistän tän ylös ja koitan toteuttaa heti kun ehdin! :-)

      Poista
  7. Ois kiva tietää ja nähdä millainen toi macin tuote on! Ja kuvien muodossa miten toimii. Tee ehdottomasti siitä postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäsit ideasta! Tulossa on :-)

      Poista
  8. Vitsi miten ihania ostoksia ♥ Toi laukku on kyllä aivan täydellisen näkönen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin! Ihan superkivoja kaikki munkin mielestä :>

      Poista
  9. Vitsit mä kans katselin tota Mangon laukkua, mutta jätin sen kuitenkin ostamatta ja nyt tietty alkoi harmittamaan! :-D

    VastaaPoista
  10. Sun videot on aina ihan parhautta!! höpöttelet aina kivan huolettomasti, oot ihanan rento ja hauska ja oma ittes niissä :) mullakin pisti silmään niin mikä huulipuna sulla on tässä huulille, tosi kivan näköinen! oot ihan älyttömän kaunis ja vielä kauniimpi videolla, itse omaa kauneuttaan on vaikea nähdä niin päätin kertoa x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kommentti! Tosi kiva kuulla tälläistä, inspiroi superpaljon tekemään lisää videoita :-) Huulilla on Macin huulipunaa sävyssä Faux. Kiitos kehuista ja ihanasta kommentista! ♥

      Poista
  11. Ihanan näköinen blogi sulla! Jatka samaan malliin :)

    www.maijjuanniina.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. aivan ihana video! mukavan luonnollisesti käyttäydyt! :-)

    VastaaPoista