9/29/2015

NACHOPELTI

P1013114

TARVITSET

♥ nachoja 

 tortillamausteella maustettua jauhelihaa

 salsaa

 juustodippiä

 juustoraastetta

 fetaa

 punasipulia

 pieneksi paloteltuja jalapenoja


P1013154

Uuni lämpenemään 200 asteeseen...

P1013131

Nachot tasaisesti pellille...

P1013128

Jauhelihat (jotka mulla oli valmiina jo paistettuna, koska niitä oli jäänyt edellisestä ruoasta vähän yli) nachojen päälle...

P1013140

Salsaa. Mä en kauheesti tosta salsasta välitä, joten laitoin sitä aika vähän...

P1013152

Juustoraastetta koko helahoidon päälle...

P1013159

Kun kaikki ainekset on levitetty tasaisesti koko pellille, laitetaan se uuniin n. 10 minuutin ajaksi! Tätäkin voi itse vapaasti säätää, riippuen siitä, haluaako esim. että juusto on vain hieman sulanut vaiko vähän ruskistunut.

P1013164

Ja uunista pelti pois, sit vaan nauttimaan! Aivan ta-jut-to-man hyvää. Mä rakastan jo itsessään pelkkiä nachoja dipattuna juustodippiin, mutta tä oli jotain niin herkullista, nam.

P1013172

Ens kerralla mukaan vielä noi viimiset kursivoidulla kirjoitetut ainekset, joita nyt ei ollut, koska koko idea tehdä tätä oli vähän extempore, eikä kaikkea haluamaani löytynyt just sillon jääkaapista.

8 kommenttia:

 1. Etkö laittanut juustodippiä uuniin? Musta toi "raaka" juustodippi maistuu kauheen tunkkaselle, mutta uunissa käynnin jälkeen kun se on lämmintä ja sulanut ja rakenne vähän muuttunut se on tosi hyvää!! Suosittelen laittamaan kans paprikaa ja punasta tuoretta chiliä tonne sekaan! :) Tää on kyl ihan mun lemppari viikonloppuherkku! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuten käynyt toi mielessäkään! Täytyy seuraavaks laittaa sekin uuniin mukaan :-) Ja paprikaa myös! Tulis ehkä vähän enemmän ruokaisampikin niin, kun nyt tässä ei oikeen oo kun toi jauheliha, jonka voi ruokaisaksi laskea.

   Poista
 2. Tää on kyllä ihan täydellistä ♥ Voisin taas tehdä tätä pitkästä aikaa joku päivä :-)

  http://emilialiisamria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kannattaa kokeilla maissiaki tonne sekaan, jos siis siitä tykkäät :) ja toi toimii muuten myös kanalla jauhelihan sijaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi nam, se muuten sopiskin varmasti tosi hyvin! Nam!

   Poista
 4. Tuon kanssa sopii joku simppeli salaatti tosi hyvin! Tuo vähän sellasta raikkautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellasesta ateriasta mä itseasiassa näinkin just yks päivä kuvan, ja näytti sairaan hyvältä! Ei ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen, mutta se tois kyllä kivaa raikkautta tuohon :>

   Poista