9/20/2015

MY KIND OF WEEKEND

Huhhuh, nyt on kisat kisailtu ja viikonlopun aikana ladattu akut täyteen ensi viikkoa varten! Perjantaina simahdin heti kisojen jälkeen kotiin päästyä, jo puoli yhentoista aikaan. Univelat edelliseltä viikolta, flunssa ja pitkä kisailta oli selkeästi tehnyt tehtävänsä. Reilu kymmenen tunnin yöunet teki siis todella hyvää!

Viikonlopun aikana...

P1012486

No, sairastelin. Kurkkukipu jäi onneksi ensimmäisen päivän jälkeen pois, mutta nuhaa pukkaa vähän vieläkin. Onneksi on hyvät lääkkeet, joiden avulla saa sentään nukuttua ja välillä lähdettyä kotoota neljän seinän sisältä pois!

P1012631

Söin hyvin. Mä oon ehkä liian koukuttunut tähän salaattiin. Ei tarvii enää nykyään äitin kysyä, onko jotain toiveita, mitä ruokakaupasta vois tuoda... :-D Mutkun niin hyvää!

P1012608


Pääsin ensimmäistä kertaa käyttämään kunnolla näitä mun tehtaanmyymäläostoksia. Muutama noista vaikutti todella hyviltä, ja uskon, että ne tulee kuulumaan niihin mun meikkipussin must have -tuotteisiin! Kiinnostaisiko teitä jokin parempi esittely näistä, vaikka kosmetiikkajuttuja on lähiaikoina aika paljon ollutkin?

P1012555

Meidän pikkusella on taas valeraskaus. On muutamat tietyt lelut, joita kannetaan varovasti paikasta toiseen, joille rakennetaan pesää meidän sänkyihin ja joita nuollaan ja "pestään". Huomaa niin selkeästi, miten paljon hermostuneempi ja levottomampi Sofi näihin aikoihin on...

P1012545

Oonko ainoa, joka tykkää tosi paljon selailla kaikenmaailman kuvastoja liittyen kosmetiikkaan? Nimenomaan selailla, sillä en muista, että olisin koskaan mitään tommosesta kuitenkaan tilannut.

P1012599

Mä ostin niin ihanan paidan viime viikonloppuna! Rakastuin etenkin tohon väriin, joka on ihanan syksyinen ja mun mielestä sopi tosi hyvin tälläiselle vaaleatukkaiselle.

P1012570

Käytiin viikonloppuna syömässä äidin maanantaisten synttäreiden kunniaksi, ja voin sanoa, että maistu ihan palalta taivasta tollanen liharuoka ties kuinka monen kuukauden jälkeen! Usein otan jotain kasvis- tai kanaruokaa, mutta nyt mulle ei annettu muita vaihtoehtoja kuin tämä  ja hyvä niin.

P1012533

Tällainen saapui pari päivää sitten postissa. Kyllä, luomiväri, mutta mä käytän tätä ihan eri tarkoitukseen. Tästäkin haluaisin tehdä ihan oman postauksensa, muttamutta...jotenkin tuntuu, että mun blogi menee liian kosmetiikkapainotteiseksi? Kiinnostaako kosmetiikka aiheena teitä? Tosin, onko sen niin väliä, en mä ole ikinä puhunut mun blogista minään muuna kuin lifestyleblogina ja löytyyhän täältä sitäkin :-) 

22 kommenttia:

 1. Kyllä kiinnostaa kosmetiikka-aiheiset postaukset! :D itsekin viime aikoina innostunut kaikesta kosmetiikkahömpötyksestä ja musta tuntuu, että sun blogi on yksi syy siihen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! :-D Niitä kosmetiikka-aiheisia postausideoita alkaa nyt tursumaan joka puolelta, mutta ketäs niitä on kieltämäänkään! Kiva, että oot myös innostunut tämmösistä ja anteeksi, jos sun lompakko kärsii sen takia! :>

   Poista
 2. Tee vaan niitä kosmetiikkapostauksia! Mulla on vähän sama juttu sellasten postausten kanssa kuin sulla on erilaisten kuvastojen: tykkään lueskella niitä, vaikka en sinänsä aio mitään ostaa. Jotenkin se vaan on hauskaa! Hahah ihmismieli on omituinen, ei voi muuta sanoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Vaikka esimerkiksi vaatekuvastoiden kanssa asia on eri, ja joskus niistä tulee jotain tilattuakin. Mutta jotenkin toi kosmetiikka vaan on niin eri asia! :-D

   Poista
 3. Onko toi lumenen primer ollut hyvää? :) on meinaan harkinnut sellasen ostoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin esitellä sen paremmin sitten noiden ostosten postauksessa, mutta vaikutti ihan superhyvältä! :-)

   Poista
 4. Oooh tee tosta kanasalaatista reseptipostaus! Vuohenjuusto mmm...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä on mun muistaakseni aiemminkin kysytty, joten voin kyllä tehdä! :> Se oli niin hyvää...

   Poista
 5. minkä merkkinen toi luomiväri on?:)

  VastaaPoista
 6. Täällä ainakin yks todella kiinnostunu noista kosmetiikka jutuista! :-)

  VastaaPoista
 7. Täällä olis yks uusi lukija lisää! Oon tässä viikon aikana lukenut sun kaikki aikaisemmat postaukset läpi, jotta pääsee paremmin perille blogista ja bloggaajasta. Ja pakko sanoa, että tykkään todella paljon! :) Ja tosiaan kaikki kosmetiikkaan liittyvät postaukset on toivottuja ainakin tältä suunnalta, koska itsekin olen tässä viimeisien kuukausien aikana kiinnostunut enemmän kaikesta meikkeihin ja kosmetiikkaan liittyvästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! Ihana kommentti, kiitos kaima! Kiva, että sunkin mielestä on kosmetiikkapostaukset tervetulleita, ainakin tiedän, että joitain ne kiinnostaa :-) Tervetuloa tänne lueskelemaan mun juttuja, toivottavasti viihdyt!<3

   Poista
 8. Ihana postaus, kivoja kuvia!:)

  VastaaPoista
 9. Vitsi miten hyvältä toi salaatti näyttää ♥ Tee ihmeessä jonkinlainen reseptipostaus siitä!

  http://emilialiisamria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se maistuu ihan taivaalliselta! :-) Tulossa...

   Poista
 10. kosmetiikkaa ei voi liikaa <3 jote postausta vaa noista kosmetiikkajutuista !

  VastaaPoista
 11. lip perfecting balm kiinnostaisi ainakin !

  VastaaPoista