9/10/2015

MEIKKIPUSSIN MUST HAVES

Oon aika varma, että jokaisella naisella on ne meikkipussin niin sanonut kulmakivet ja luottotuotteet, jotka löytyy aina meikkipussista. Ne tuotteet, joita ostetaan samantien lisää kun edellinen puteli näyttää vähääkään loppumisen merkkejä. Myös mulla on tälläisiä tuotteita muutamia ja haluankin ne esitellä teille siinä toivossa, että juuri te löydätte jotain uutta meikkipussiinne! Jokaisesta näistä mulla on jo pidemmän ajan kokemusta, joten osaan kertoa hyvin oman mielipiteeni tuotteista. Osa näistä on hieman hintavempia, mutta kun tuote kestää kauan, ei se olekaan niin suuri sijoitus kun ei tarvitse olla joka kuukausi ostamassa uutta (ellei sitten halua tunkea kilokaupalla sitä tököttiä naamaan, mutta ymmärsitte varmasti mun pointtini).

P1012207lllP1012216

Tuotteiden joukosta löytyy meikkisientä, varjostuspalettia, kulmaväriä, irtopuuteria ja meikkisieni sekä sivellin.

P1012222

Melkeinpä voisin vannoa, että jokainen teistä on tästä jo aiemmin kuullut – ihana pieni pallero nimeltään Beautyblender! Mä sain marraskuussa blogin kautta testiin pinkin ja valkoisen Beautyblenderin, eli meikkivoiteelle ja pohjustusvoiteelle omat. Tuosta päivästä lähtien se onkin ollut ainoa meikkiväline, jolla olen pohjustus- ja meikkivoiteeni levittänyt ja edelleen olen siitä samaa mieltä – ihan mahtava tuote! Jokaikisen sentin arvoinen, vaikka yksi kipale maksaakin pari kymppiä. Tän kestävyydelle näytän myös peukkua, nimittäin mä hankin uuden Beautyblenderin meikkivoiteelle pari kuukautta sitten – en suinkaan sen takia, että se olisi kulunut puhki vaan sen takia, että meidän pieni ruskea nelijalkainen oli saanut sen hampaisiinsa ja hänen mielestään se oli oikein kiva leikkikaveri! Rest in peace Beautyblender. Tuo valkoinen yksilö on ihan se alkuperäinen, marraskuussa saatu yksilö eikä siinä näy vieläkään oikeen mitään "käytönjälkiä" vaikka on ollut jokapäiväisessä käytössä tuosta päivästä lähtien :-)

Rakkausväline meikkaamisessa, on aika ihanaa kun voi aamusin levitellä meikkivoidetta silmät kiinni kun tän kanssa levittäessä ei tarvitse pelätä meikkivoiderajoja...

P1012194P1012219


En oo ikinä oikeen tarvinnut tai käyttänyt minkäänlaisia puutereita, koska ne tekee mun ihosta tosi tunkkasen näkösen ja kuulas iho on paljon kauniimpi. Pitkään olin jo kaivannut jonkinlaista irtopuuteria, jolla sais lähinnä T-alueen vähän puuteroitua, mutta ennen kaikkea kiinnitettyä peitevoiteen silmien alle. Nyt se on löytynyt! Ja erinomainen sellainen. Lumenen irtopuuteri, joka jättää ihon ihanan kuulaaksi ja raikkaaksi, mutta vie pahimman kiillon pois. Levitän tätä siis vaan otsaan ja nenään, sekä kiinnitän peitevoiteen silmien alle. Sokoksen sivuilla tuotteesta kerrotaan seuraavaa:

"Lumene Sheer Finish Irtopuuteri Translucent on unelmanohut irtopuuteri, joka varmistaa meikin pysyvyyden ja antaa iholle luonnollisen hillityn mattapinnan. Translucent –sävy on heleän läpikuultava ja sopii kaiken värisille ihoille. Hoitavan pehmeä puuteri antaa ihon hengittää; on helppo levittää pehmeällä ja pienellä vipalla eikä tunnu kuivalta kaikkein kuivimmallakaan iholla. Pitkäkestoinen, keveän kuulas lopputulos. Rasiassa on pienireikäinen ritilä, joka annostelee puuteria säästeliäästi ja siististi."

Sieltä tämän tuotteen tiedot aika hyvin tulikin. Tummensin ne kohdat, jotka kertoo parhaiten tästä tuotteesta ja jotka tekee siitä ihan mahtavan. Tämäkin tuote on kuulunut mun arkimeikkiin jo todella kauan, joten uskallan sanoa, että tiedän mistä puhun!

P1012201P1012203P1012199


Vajaa puoli vuotta mä oon jokaikinen kerta tehnyt kulmani tällä Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomadella. En pysty tätäkään ylistämään tarpeeksi, ihan huippu tuote ja tekee kulmakarvojen teosta niin mutkatonta ja vaivatonta. Pysyy ihan älyttömän hyvin ilman minkäänlaisia fiksailuja monen monta tuntia! Oli paras päätös ikinä satsata tähän se 18 euroa, vaikka aluksi vähän epäröinkin ja pelkäsin jääkö se käyttämättä. Kulmakynä kun tuntui niin helpolta...

P1012172P1012169

Real Techniquesin Sculpting Setin siveltimet on päässyt myös joka kerta käyttöön. Tykkään kaikista ihan hirveästi, mutta tämä viuhkan mallinen sivellin, fan brush saisi edelleen olla hieman "tuuheampi". Mutta menee se noinkin! Erityismaininnan kuitenkin saa setin Setting brush. Pieni, söpö. tiheä, pehmeä ja käytännöllinen. Tätähän voi käyttää todella moneen tarkoitukseen, mutta mä käytän tätä kiinnittämään peitevoiteen silmien alle sekä nenän varjostusten kiinnittämiseen (teen sen L.A. Girlin ruskealla peitevoiteella). Siihen tarkoitukseen tämä sivellin on kuin luotu, täydellisen kokoinen ja ihanan pehmeä silmänympärysihon herkälle alueelle!

P1012186P1012183

En tiedä, oliko mitään järkeä lisätä tätä tuotetta tähän, mutta oli pakko, koska tämä on vaan niin huippu! Siitäkin huolimatta, että oon vaan pariin otteeseen ehtinyt käyttämään tätä. Tästä kuitenkin tulossa myöhemmin omaa postausta kuvien kera, joten jätän höpinät tähän ja kerron lisää siinä omassa postauksessaan!



P1012188P1012187

Kolme kärpästä yhdellä iskulla! IsaDoran Face Sculptor sisältää aurinkopuuterin, poskipunan sekä highlighterin. Aluksi mä en ollut kovin vakuuttunut tästä tuotteesta, mutta mitä enemmän mä sitä käytän, sitä enemmän mä siihen rakastun! Aika harvassa meikkipaletissa paletin kaikki sävyt on kivoja, mutta tässä on. Tai no, jos mä saisin päättää, niin tuo aurinkopuuteri sais olla vähän kylmemmän sävyinen, mutta menee se noinkin. Poskipuna on ihanan persikkainen ja tuo highlighter on aika samalla viivalla mun toisen korostusvärin, theBalmin Mary-Lou Manizerin kanssa. Tätä jälkimmäistähän hehkutetaan tosi paljon blogeissa ja Youtubessa, ja myös mä tykkään siitä tosi paljon. Sävy onkin ainoa ero mikä noissa mun mielestä eroaa, IsaDoran kun on enemmän tollanen hailukan vaaleanpunertava kun taas theBalmin versio on sellanen ihana shampanjasävy. Molemmat ihan supertuotteita, suosittelen!

En kuitenkaan ole vielä(kään) lopettanut sen Anastasia Beverly Hilssin Contour Kitin kuolaamista...

Lähden huomenna suoraan töistä Espooseen poikaystävän luo ja tullaan sieltä lauantaina yhdessä meille, ja tarkoituksena olisi silloin nähdä myös kavereita. Koko viikonlopuksi on siis kivaa tekemistä, joten en enää ehdi napsimaan kuvia ja kirjoittamaan uutta postausta. Palaamme siis jälleen alkuviikosta  tai hyvällä tuurilla jo sunnuntaina. Pitäkää ihana viikonloppu! Essi kiittää teitä kaikkia lukijoita, olette huippuja

Minkälaisia tuotteita teidän meikkipusseistanne löytyy aina? Mahdollisesti jotain samoja mitä munkin?

4 kommenttia:

  1. Mun ois hirveesti tehnyt mieli ostaa toi Isadoran Face Sculptor, mutta toi aurinkopuuteri oli mun kalpeelle iholle tosi tumma ja korostusväri mun makuun vähän liian shimmerinen :-( silti toi paletti on mun mielestä niin täydellisen näkönen, että vieläkin tekis mieli hankkia toi kaikesta huolimatta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh! :< Tosi harvoin mäkään oon törmännyt näihin paletteihin missä montaa eri sävyä, ja kaikki on just hyviä! Toivotaan, että tästä tulis vaikka uusia sävyjä niin saisit säkin omasi :-)

      Poista
    2. Mikä sävy sulla on tosta anastasian kulmaväristä?

      Poista
    3. Blonde. Se on ihan hyvä väri, mutta ens kerralla otan sen sävyssä Taupe, joka on vähän tuhkasempi kuin toi Blonde :>

      Poista