9/05/2015

LAUANTAINA

P1011974jojojojojojjooP1011975jii

Tänään mä oon testaillut ja peilaillut mun uutta ihanaa takkia. Törmäsin tähän ensimmäisen kerran varmaan jo reilu vuosi sitten koulussa, kun bongasin sen yhtenä päivänä Lotan päältä (terkkuja jos luet tätä, heh). Rakastuin ihan samantien! Miten en oo ennen ajatellut kuinka ihana tollanen babypink takki voi olla?! Mähän tilasin sillon hetki sitten Forever21:ltä sen vaaleanpunaisen nahkatakin, joka oli kuitenkin ihan liian iso mulle... Myinkin sen sit eteenpäin ja onnekseni löysin samana päivänä tän netistä! Oli vielä ainoa kappale ja just mun kokoa. Mä niin rakastan tota väriä ja ennen kaikkea tota mallia!

P1011983P1011980

Tein ehkä ensimmäistä kertaa tänä vuonna aamupalaa leipägrillissä! Toi on ihan superi vaihtoehto, jos alkaa vähän se leipä tökkimään. Jotenkin vaan niin paljon parempia, vaikka laittais väliin vaan voita ja juustoa. Nämä viikonloppujen hitaat ja laiskat aamut on muuten ihan parhautta.

P1011966

Postissa saapui pari päivää sitten mun tilaamani uusi Yankee Candle! Tällä kertaa tuoksussa Soft Blanket, ja se tuoksuu just niin hyvältä kun ajattelinkin. Jollain tapaa hieman vaniljalta, puhtaalta pyykiltä ja kukkasilta? Anyways, ihan superihana ja fresh tuoksu! Hyvä kaveri niiden vähän voimakkaampituoksuisten (?) kynttilöiden kaveriksi.

P1011963P1011953

Tänään aamulla mua puri taas siivouskärpänen, joten aloitin aamuni pienellä siivousoperaatiolla. Pyyhin pölyt, laitoin tavarat paikoilleen ja järjestelin vähän lipastoja ja hyllyjä. Mun korupuu sai mennä nyt hetkeksi piiloon ja laitoin taas vaihtelun vuoksi kaikki korut tollaseen lasiseen koristelaatikkoon. Näyttää aika kivalta, kun kansi on siis kokonaan lasia! Kuvassa myös mun uusi kultainen Genevan kello, joka maksoi postikuluineen huimat neljä euroa. Huh!

P1011946ll

Koristetyynyt on taas saanut pari uutukaista joukkoonsa! Mä oon aina kuolannut kaikkia ihania koristetyynynpäällisiä ja vihdoin oon saanut aikaiseksi hankkia ja tilata muutamat mua eniten houkuttaneet. Mitä enemmän koristetyynyjä, sen parempi!

P1011935P1011932

Ylempänä kuvassa meidän nössö, joka oli kauhusta kankea kun aamulla satoi ihan kaatamalla vettä, ja alempana meidän ei-niin-nössö, joka meni välittömästi sateen loputtua ulos ainoalle kuivalle kohdalle ottamaan aurinkoa. On ne vaan niin erilaisia, vaikka esimerkiksi ihmisten ja uusien tuttavuuksien kesken Sussu on paljon arempi ja Sofi se, joka menee häntä heiluen kaikkien luo.

P1011901P1011897P1011899

Eilinen oli aika historiallinen päivä. Sen takia, että mä vihdoin onnistuin vuohenjuuston paistamisessa! Oon kokeillut sitä jo ihan lukemattomia kertoja, mutta eilen oli ensimmäinen kerta kun siinä onnistuin. Eli jatkossa siis ostan suosiolla Pirkan ei-niin-hyvää vuohenjuustoa, jonka osaan paistaa, kun Presidentin maailman parasta vuohenjuustoa, mutta jota en vaan osaa paistaa :-D Oon muuten ihan pikkasen koukuttunut tohon salaattiin ja jos oon oikein laskenut, niin oon syönyt tota muutaman päivän aikana ainakin viisi kertaa. Vieläkun lisää vähän pestomakarooneja joukkoon, niin ai että! Kelpaa. Eilen myös meinasin oikeasti tukehtua lusikkaan (kyllä, se on oikeasti mahdollista), mutta jätetään se tarina tonne Snapchatiin...

Ihanaa lauantai-iltaa!

EDIT: Minkälaisina nämä kuvat näkyy teille? Mun tietokoneella kuvat näyttää kivoilta ja kivan raikkailta ja valoisilta, mutta puhelimella näyttää taas tosi paljon tummemmilta ja "synkemmiltä". Saisko siis laittaa kirkkautta vielä lisää, vai miten on? :-)

26 kommenttia:

  1. Mulla näyttää ainakin tosi hyviltä nää kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla! :-) Voi toki myös olla, että puhelimessa ne näyttää aina vähän erilaisilta, kun isoilla tietokonenäytöillä.

      Poista
  2. Bloglovinissa näkyy ainakin ihan hyvin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, kiva! :-) Vertailin parin muunkin blogin kuvia, niin nekin näytti puhelimella vähän tummemmilta, "onneksi".

      Poista
  3. Nyt tekee mieli vuohenjuustoa aaapuva! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiät mitä teet sit heti huomenna kun kaupat aukee! ;-)

      Poista
  4. Haha ai kauheeta, lusikkaan?! Tukehtuminen ei tietenkään oo asiana hauska, mutta hymähdin ton kohdalla :D Ai kamala

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kyllä! :-D Join kahvia sen verran suuresta mukista, että pikkulusikka upposi sinne ja luulin pitäväni sormella siitä kiinni, mut eiköhän se sit ollut puoliks mun kurkussa... Et oo ainoa, jota on tää vähän huvittanut kun oon kertonut :-D

      Poista
  5. Mistä toi takki on? Ihana!

    VastaaPoista
  6. Mistä tilasit ton Geneva kellon?:) alko nimittäin kiinnostamaan itsekin kun kello ois etsinnässä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wishiltä! Ajattelin tehdä sieltä tilatuista muistakin ostoksista ihan oman postauksen tässä lähiaikoina, kunhan vaan saan aikaiseksi :-)

      Poista
  7. Mistä tilasit ton Yankee Candlen ja muistatko millaset postimaksut jne tuli? :) noi on niin ihania, mutta ite hölmönä hamstrasin jenkeistä vaan niitä joulusia Yankee Candeleita ja en ihan vielä haluis alkaa niitä polttelemaan... Toi sun tilaama kuulostaa superhyvältä! <3 ja aivan ihania noi koristetyynyt ja takki!

    http://borntobeasuperstar-ellu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin ton Sisustuskauppa.comista, maksoi 27€ + postikulut pakettiautomaattiin oli 4€! :-) Ei mikään överikallis siis. Toi on ihan superihana, äitikin joka on tosi kranttu kaikkien tuoksujuttujen suhteen, tykkäs tosta! ;-)

      Poista
  8. Älä ainakaan laita lisää enää kirkkautta, muuten alkaa jo palaa eli just hyvä näin :) Kauniita kuvia muutenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä! :-) Nyt ne näyttää tässä mun työkoneella taas vielä tummemmilta... Mut annan olla noin, moni kuitenkin sanonut, että on noin hyvät!

      Poista
  9. Mistä tuo takki on <3?

    VastaaPoista
  10. Mistä tuo glitteri tyynynpäällinen on? 😍

    VastaaPoista
  11. Moi! Hei osaaks auttaa et miten saan blogiin näkymään noi lukijat tuol sivussa?? oon kiitolinnen jos osaat kertoo :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Sen saa lisättyä ulkoasu --> lisää gadget --> lukijat :>

      Poista
  12. Ei vitsit sulla on ihan sairaan ihania kelloja!! Mistä oot ostanu kuvassa näkyvän kellon jossa ruskee nahka ranneke? :)

    VastaaPoista