9/18/2015

BLOGIYSTÄVÄKIRJA

Hei vaan hei ja ihanaa perjantaita nuppuset! Tänään meikäläinen heräs ihanan kurkkukivun ja tukkosen nenän kanssa, taas! Vasta pari viikkoa sitten olin ihan tosi kipeä, mutta tähän saattaa vaikuttaa myös se, että isoveli ollut koko viikon kovassa kuumeessa ja flunssassa... Reippaana tyttönä kuitenkin lähdin töihin, koska jotenkin mulla on hirveen iso kynnys olla pois töistä. Tulee tosi huono mieli ja ajattelen aina, ettei muut usko, että oon oikeesti kipeenä :-D Tämä päivä on kyllä viiminen päivä, millon olisin halunnut olla kipeenä, koska viikonloppu alkamassa ja kisat illalla! Ei voi mitään, täytyy nyt tsempata tämä päivä niin viikonloppuna voi parannella itseään.

Niinkuin jo moni bloggaaja onkin jo tehnyt, voisin mäkin jatkaa sitä manausta tota säätä, tai siis pimeyttä kohtaan. Tai siis sitä kellonaikaa kohtaan, jolloin on jo ihan liian hämärää. On mahdoton yhtälö olla ensin kolmeen asti töissä ja sen jälkeen juosta harrastuksiin, ja illalla yrittää vielä ottaa hyviä kuvia. Ei. Ei vaan onnistu, vaikka miten ois kaikki lamput ja valot päällä. Sen takia on ollut vähän hiljaista. Sen Wish-postauksenkin kuvat otin kolmesti uusiksi, kun aina oli liian hämäriä kuvia, eikä muokkaaminenkaan niitä oikeen pelastanut! :-D No, ei voi mitään, tietää ainakin mitä tekee viikonloppuna (= ottaa hirmusen läjän kuvia valmiiksi tulevia postauksia varten ja vaikka vähän säästöönkin).

Postauksen idea ei lainkaan ollut manata syksyä (rakastan sitä muuten oikeasti, mun lempparivuoden aika jos ei ajatella tota valokuvapimeysjuttua), vaan jakaa tällänen Blogiystäväkirja -tyylinen postaus teidän kanssanne! Törmäsin tähän jossain blogissa, ja mun mielestä tämä oli jotenkin kivan erilainen haaste, enkä ole muissa blogeissa tähän vielä törmännyt :-) Kopioikaa ja jakakaa omassakin blogissanne, jos innostuitte!

SUOSIKKI…

Kaupunki? Suomessa mä tykkään hirveesti Tampereesta ja Turusta. Molemmat jotenkin niin samantapasia, mutta kuitenkin niin erilaisia. Oon ihan varma, että jossain vaiheessa elämää asun Tampereella! Helsinkikin ihan kiva, mutta liian iso kaupunki mulle :-D Jos saa valita koko maailman kaupungeista, niin ehdottomasti Berliini.

Lomakohde? Ylempänä se jo tulikin  Berliini. Kolme kertaa oon siellä onneksi jo päässyt käymään, mutta edellisestä kerrasta jo liian pitkä aika. Toinen kiva paikka on myös Bulgaria, tarkemmin Sunny Beach, mutta itse tykkään yleisesti ottaen enemmän kaupunkilomista.

Biisi? Viime aikoina oon kuunnellut paljon R Cityn ja Adam Levinen Locked away -biisiä. Niin ihana!

Ravintola ja annos? Siipiravintolassa Buffalo Bill ja sipulirenkaiden tilalle mozzarellatikut, ja Amarillossa Chicken Pocket.... Naaaaam, nälkä....

Juoma? Jääkylmä kokis on kyllä aika kärjessä! Mutta janoon ehdottomasti jääkylmä vesi.

20760782784_8bf6971554_c21196571199_1fe8f251d1_c

Leffa? Haikein terveisin oli aika ihana. Ja surullinen. Mut vihaan leffojen katsomista, eli en oo kovin montaa leffaa edes katsonut elämäni aikana.

Sarja? No heiii, se vanha kunnon Salkkarit tietenkin! ;-)

Kirja? En lue kirjoja enkä tykkää lukemisesta, pakko skipata.

Asu? Mustat farkut, kivat nilkkurit, kiva paitis ja vähän pidempi siisti takki.

Meikkituote? Lumenen Blur -meikkivoide, theBalmin highlighter ja Macin Paintpot. Noi on sellasia luottotuotteita. Ei pysty sanomaan vaan yhtä!

Hiustuote? Aivan ehdottomasti Lorealin Mythic Oil -hiusöljy. Voisin ylistää tota tuotetta ikuisesti.

Sovellus? Snapchat. Vaikka aluksi vannoin, etten jää koukkuun...

Instagrammaaja? @eirinkristiansen

ophveli
21195367710_d414c18109_c

Aamurutiinisi? Koirien kanssa aamulenkki, hampaiden pesu, meikkaaminen (joskus), hiusten harjaus, vaatteet päälle ja ovesta ulos! Tietenkin vaihtelee vähän riippuen siitä, mihin oon menossa, mutta noin teen kun oon menossa töihin.

Mitä vaatekaapistasi löytyy? Paljon kaikkea ihanaa ja turhaa! Paljon paitoja, muutamat farkut ja vaatteiden lisäksi myös jumppavaatteille omat korinsa ja muuta säilytettävää roinaa. Pitäis taas joku päivä käydä se kunnolla läpi, ja heittää turhat pois...

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Liikaa kaikkea. Liian monta paitaa ja liian monet housut. Aina siinä käy niin, että lopulta olen käyttänyt ehkä kahta eri paitaa enkä oo koskenutkaan niihin kymmeneen muuhun...:-D

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Ihan rehellisesti sanottuna, en mitään ihmeellistä tai erikoista. Usein upottaudun täysillä blogimaailmaan, välillä katselen youtubesta vloggaajien videoita, välillä Snapchatista mystoryja...

Mitä laukustasi löytyy aina? Huulirasva!

Viimeisin sisustusostoksesi? Jotexilta tilasin uudet verhot sekä torkkupeiton.

kellllo
ojjojjo

Viimeisin WhatsApp -viesti? Nooralta "Vastaan myöhemmin ku työt alkaa!".

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille? Shoppailuun Hansa, syömiseen Greenz, drinkeille Red Hot Chili tai hmm, Fontana?

Mitä ostoslistallasi on tänä syksynä? Hmm, ei itseasiassa mitään sellasta pakko-ostosta. Toki uusia vaatteita on aina kiva ostaa, muttamutta... :-D

Paras tapa tuhlata 50 euroa? Ostaa uudet maailman parhaimmat farkut Bikbokista, esimerkiksi!

PSST! Monet kyseli tämän asupostauksen kengistä, joten vinkkaisin teille Elloksen alennuskoodista, jolla saat kaikki normaalihintaiset kengät -25% alennuksella! Noista merkkikengistä harvoin on mitään alennuksia, mutta nyt onneksi tuo alennuskoodi koskee myös näitä kenkiä. Noin suuresta hinnasta se 25 prosenttia on aika paljon ja loppusummasta lähtee melkeen kolmekymppiä pois! Kengät on siis nämä Clarksin Orinoco Club -nilkkurit, ja kun syötät kassalla tarjousnumeron 325410 sille tarkoitettuun kenttään, saat alkuperäisestä hinnasta neljäsosan pois.

Pikkuhiljaa alan laittamaan kamppeita kasaan ja parin tunnin päästä lähden hallille! Jännittää kovasti illan kisat, mutta luotto Sofiin on kova. Pitäkäähän meille peukkuja!

6 kommenttia:

  1. oi vitsit tää idea kuulostaa kyllä hyvältä! Voisin kyllä jossain välissä tällaisenkin postauksen kirjoitella, kun en ole ikinä oikeastaan tehnyt sellaista kysymyspostaustatakaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkäsin tästä! Kivan erilainen, kuin ne aiemmat blogeissa pyörineet "haasteet" :>

      Poista
  2. Kiitos paljon postausideasta :) Kiva idea ja ihana tämä sinun blogi<3 Sait siis uuden lukijan:) Teinkin jo postauksen ja mainitsin sinut myös siinä :) Olisi kiva jos kävisit lukemassa ja kertomassa mielipiteesi :)


    http://erillainenelamamme.blogspot.fi/2015/09/blogiystavakirja-l.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oleppa hyvä! Kiva, kun säkin kävit tekemässä tän. Kävin kommentoimassa! :>

      Kiitos!<3

      Poista
  3. Heippa hei! ihana ajatus tämä tämmöinen ystäväkirja! Edellisestä kerrasta olikin jo kamalasti aikaa kun tämmöseen pääsyt kirjoittelemaan :) Mun vastaukset löytyy täältä: saneshawinsane.blogspot.fi
    Kiitokset tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin mielestä tä oli kiva idea, onneksi monet on lähteneet tähän mukaan! Käyn lukemassa sun vastaukset :>

      Poista