9/09/2015

BABY PINK JACKET

Olin koko viikonlopun yksin kotona äitin kanssa, kun kaikki kaverit oli töissä. Se onkin syy siihen miksi viime viikonloppu oli jollain tapaa ihan kamala  yksin kotona, muutenkin vaikea elämänvaihe, liikaa aikaa vaan miettiä,...itkemiseksi ja murehtimiseksi meni siis koko viikonloppu. Ja jotkut (ainakin minä) saattaa huomata sen näissä kuvissa mun kasvoissakin  turvonneet silmät ja oikeastaan koko naamakin, silmiä kuivaa niin paljon, että hyvä kun pystyy pitämään niitä auki ollenkaan ja hiuksetkin olisi pesun tarpeessa. Eikä sitä hymyäkään sieltä oikein tahtonut tulla. Se olikin syy, miksi ajattelin ensin olla julkaisematta näitä kuvia, mutta tykkäsin tosta asusta tosi paljon, joten antaa mennä vaan! Toivottavasti ette järkyty näistä yhtä pahasti kun minä, haha...

11947980_772933726166047_8793066520823672490_o10835391_772933812832705_3573329467062938352_o

jacket Zalando // jeans Bikbok // shirt Bikbok // shoes Clarks // scarf Zara // bag Mango

faafaf

Tälläisessä asussa mä lähdin siis sunnuntaina käymään äitin kanssa Ikeassa. Yksi syy siihen, miksi oon odottanut syksyn tuloa erityisen paljon on ollut nuo maailman ihanimmat nahkaiset nilkkurit (jotka olisi voinut pyyhkiä jollain kostealla rätillä ennen jalkaan vetämistä, kun ne ovat olleet kaapissa pölyttymässä keväästä saakka)! Ne on mun mielestä niin kivat ja niissä on vähän normaalia korkeampi varsi, joka on iso plussa. Takkia mä oon varmasti hehkuttanut jo ihan tarpeeksi? Lisäksi päällä oli luottofarkut, uusi laukku sekä ihana huivi (joka maksoi liikaa, mutkun se oli niin ihana!!!), jonka ostin pari viikkoa sitten Helsingistä, kun käytiin poikaystävän kanssa vähän shoppailemassa!

Mä itse tykkäsin tästä asusta hirmu paljon, mites te? :-)

Sain tänään kommentin, että mun blogin monipuolisuus on laskenut ja koko ajan on vaan postauksia ostoksista, kosmetiikasta ja mainonnasta ja muuta. Oon pahoillani, mutta mun elämässä ei vaan tällä hetkellä varsinkaan tässä elämäntilanteessa tapahdu mitään ihmeellistä... Jos tapahtuisi, tekisin enemmän kuin mielelläni esimerkiksi my day -postauksia ja muita lifestyle-tyylisiä postauksia. Mun mielestä kuitenkin sellaisiakin on ollut ainakin muutamia, muttei välttämättä sitten tarpeeksi. Vastasin siihen kommentiinkin, että voin tietenkin vähentää noita kosmetiikka-/ostos-/yms-postauksia, jos ette halua niitä katsella, mutta sitten blogi olisi aika paljon hiljaisempi :-( Tälläkin hetkellä olisi varastossa esimerkiksi postaus meikkipussin must have -tuotteista, tuotearvostelua L.A. Girl -peitevoiteista, kokemuksia Wish-verkkokaupasta,... Toki haluan teitäkin kuunnella, olin itse vaan niin innoissani, kun kerrankin on aiheita mistä postata ja mistä haluan teille kertoa. Kertokaa ihan rehellisesti mitä haluatte nähdä (enemmän) ja mitä ette (/vähemmän), nyt saa avautua!

36 kommenttia:

  1. Asu näyttää superhyvältä ja myös sä kuule :-)

    Mua ei ainakaan oo mikään postauksissa häirinnyt ja innolla haluaisin nähdä noita mainitsemiasikin postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :') Kieltämättä itekin vähän ihmettelin tuota kommenttia... Kiitos!<3

      Poista
  2. Voi eei, ei mun mielestä sun blogin monipuolisuus oo mitenkään laskenu! Tottakai sen ehkä saattaa huomata, että sulla on vaikee elämäntilanne meneillään, mutta ei se ainakaan mua haittaa, päinvastoin mukava lukea blogia jossa kirjottaja on aito :) Jatka vaan just niinku tykkäät ja tuntuu hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ja kyllä mä sen ymmärrän, että huomaakin etenkin just siinä, ettei oikeen oo mitään lifestyleä mistä sais aikaseks postauksia. Tietenkin koitan keksiä mahdollisimman monipuolisesti postauksia, muttamutta... Kiitos kivasta kommentista! :>

      Poista
  3. Tee ihmeessä postaukset noista edellämainituista jutuista! Mua ainakin kiinnostaa ja varmasti monia muitakin :)

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä sun blogin taso ei oo laskenu?! Moni varmaan olis sun elämäntilanteessa pitänyt taukoo blogista mut sä jaksat vaan viihdyttää meitä! Ite ainakin tykkään lukea sun jokasen postauksen huolella. Niin kaunis näissä kuvissa! :-* meikkipussin must have postausta odotellessa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle blogi on vähän niinkuin sellainen rentoutumiskeino, enkä kyllä nyt halua pitää mitään taukoa todellakaan! Varsinkaan, kun postausideoitakin on. Jos ei olisi, niin sitten asia olisikin eri. Ihana kuulla! Kiitos<3

      Poista
  5. Postaa siitä mistä mistä sulla on postattavaa!Ja meikki/ostos juttujahan jaksaa aina lueskella:P

    VastaaPoista
  6. Äärettömän kaunis sä olet anyway! Poikaystäväs on onnekas, haha! :D

    VastaaPoista
  7. Tsemppiä Essi! Mulle passaa kaikki sisältö, mut tietty kiva lukee aina välillä kuulumisiakin, vaikkei ne nyt oliskaan mitään tajunnanräjäyttäviä. Ei ne nyt yleensä muillakaan ihan hirveen ihmeellisiä oo :)

    VastaaPoista
  8. Mun mielestä sun blogi päinvastoin on viime aikoina ollut kivan monipuolinen! On ollut reseptejä,asuja,videota ja kosmetiikkajuttua. Mun puolesta siis vaan jatkat samaan malliin.:) Sellaisia arkisia kuulumisia ja myday-postauksia on aina kiva lukea vaikkei mitään erikoista tapahtumaa/kerrottavaa oliskaan. Joten niitä vois kyllä olla enemmänkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ennemmin noin mäkin oon ajatellut, kun että ois ykstoikkosta! Kiva, että oot samaa mieltä :-) Kiitos kivasta kommentista ja mielipiteistä!

      Poista
  9. Sun blogi on just kiva näin :)

    VastaaPoista
  10. Heippa Essi! Ääks, kommentoin nyt ekaa kertaa sun blogiin, vaikka lukija oon jo aika pitkään ollut! Musta sun blogin taso ei oo kyllä yhtään laskenut, ehkä jopa päin vastoin, koska oot nyt avannut sun elämää vähän enemmän. Se postaus, missä kerroit sun vanhempien erosta, oli tosi koskettava. Joten jos vaan tulee lisää jotain syvällisempiä aiheita mistä kirjottaa, niin niitä vaan lisää! Tykkään myös resepteistä ja asupostauksista (koska sun tyyli on vaan niin <3), niitäkin lisää! Itse en niistä kosmetiikkapostauksista niin perusta, mutta ei ne mua haittaakaan, koska monia varmasti kiinnostaa. Aina voi jättää välistä ja odottaa seuraavaa postausta :) Hurjasti tsemppiä uuteen tilanteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! :-)

      Kiitos ihanasta kommentista, ideoista sekä mielipiteistä! On kiva kuulla mitä te erityisesti tykkäätte lukea, niin koitan tehdä sellasia postauksia sit enemmän jos/kun vaan on mahdollista :-) Tietenkään kaikki postaukset ei aina kaikkia voikaan kiinnostaa, mutta niinkuin fiksusti ja asiallisesti sanoitkin, niin ne postaukset voi sit jokainen jättää lukematta! :-) Jokaisessa blogissa on kuitenkin niitäkin postauksia, mikä ei jotakuta sit miellytä tai kiinnosta.

      Kiitos vielä kommentista ja tsempeistä Henna!<3

      Poista
  11. Voi ku näytät surulliselta :( mutta silti upee ilmestys! Ja kaikki postaukset on hyviä!! Myös kosmetiikka/mainos tms on kivoja oon ainaki ite saanu monia hyviä tuotevinkkejä sun kautta! Sitä paitsi mun mielestä sul on tosi monipuolisia nää postaukset ja postaat kivan usein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vähän ajattelinkin, että näkyy varmasti ruudun sillekin puolen...

      Kiitos!<3

      Poista
  12. Mua kiinnostaa ihan kaikenlaiset postaukset ja varmasti monta muutakin joten älä ainakaan jätä postaamatta mitään tuon kommentin takia :-) jos esim häntä ei kiinnosta niin voi jättää lukematta ne vähemmän kiinnostavat postaukset, niin mä ainakin teen kaikissa blogeissa! itseasiassa oon lähiaikoina tavallaan uudestaan kiinnostunut sun blogista joten ainakaan taso ei oo laskenut - ehkä jopa päinvastoin :-) mistä nuo kengät on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja kiitos! Ihania kommentteja laitatte :') Kengät on Footwaylta, merkiltään Clarks! :>

      Poista
  13. Älä kuuntele tollaisia negatiivisia kommentteja! Olet ollut ihanan avoin elämässäsi tapahtuvista asioista täällä blogin puolella (vaikka sinun ei todellakaan tarvitsisi) joten kyllä kaikkien lukijoiden täytyy mielestäni ymmärtää että kirjoitustapa ja aiheet varmasti muuttuu joksikin aikaa. Tsemppiä uuteen tilanteeseen, voin kertoa kokemuksesta että vaikka siihen kestää totutella niin yleensä kaikki kääntyy parhain päin. Itse ainakin huomaan vanhemmista nyt 5 vuoden eron jälkeen selvästi että ovat molemmat paljon onnellisempia uusien puolisoidensa kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuuntele, varsinkaan nyt kun niin moni teistä ihanista oli eri mieltä! Mä toivon, että vielä jossain vaiheessa ajattelen noin ja huomaan, että oli oikeasti parempi ratkaisu kuin jatkaa yhdessäeloa. Kiitos!<3

      Poista
  14. Ei nyt liitty aiheeseen mutta Voitko kertoa missä hotellissa olit berliinissä? Olisin menossa lokakuussa sinne ja koitan löytää hyvää hotellia :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän ekalla reissulla oltiin Derag Livinghotel Grosser Kurfürst -hotellissa ja se oli tosi ihana! Siinä oli ihan 2minuutin kävelymatkan päässä metroasema ja se alue oli tosi siistiä ja ihanaa. Toisella kerralla oltiin Novum Hotel Aldea Berlin Zentrumissa ja se oli kyllä myös hyvä hotelli, mutta se oli vähän sellasella epämääräsellä alueella ja hotellin edessä oli iltasin nuoria naisia pienissä vaatteissa - tiedät kyllä mitä tekemässä :-D Mutta hotelli oli kiva, iltasin vaan piti olla vähän varuillaan (tai siis siltä se alue näytti, kun oli niin pimeetä seutua jotenkin), mutta ei meille ainakaan edes meinannut tapahtua mitään!

      Mä suosittelen lämpimästi tota meidän ensimmäisen reissun hotellia, se oli ihan täydellinen niin hotellihuoneen kuin sijainninkin suhteen! :-)

      Poista
  15. Essi ehdottomasti kokemus siitä Wish verkkokaupasta !! :)

    VastaaPoista
  16. Itse olen sitä mieltä, että bloggaaja saa postata just siitä mistä haluaa, koska silloin blogi on parhaimmillaan kun aiheet on sellaisia mistä juttua on eikä väkisin väännettyjä. Jatka siis samaa rataa, koska tää sun blogi on vaan paras! :) Kaikki postaukset on aina ollut hyviä eikä taso oo todellakaan laskenut, vaikka totta kai sen huomaa, että sulla on nyt vaikeampaa. Eikä se todellakaan ole väärin, että tuo senkin puolen ilmi tänne. Itse en ainakaan jaksa lukea blogeja, joiden elämä on blogin perusteella täydellistä. Tiedän ettei kenenkään elämä ole, mutta silti ärsyttävää lukea sellaista.. :D

    Oot muuten ihan super kaunis! Kateellinen ilmoittautuu.. *sydänsilmäinenemoji*

    Kaikki nuo postaukset mitä olit suunnitellut kiinnostavat ainakin minua !! :) Hah, anteeksi romaanista, mutta oli pakko tuode mielipiteeni ilmi, koska tuollaiset kommentit on mielestäni turhia ja tää on sun blogi joten kirjoitat tänne just siitä mikä tuntuu parhaimmalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä minä olen! Mielummin kirjotan vaan niistä, mitkä itseä kiinnostaa, kun alan väkisin keksimään mitään mukakiinnostavaa... Kiva kuulla, että oot tykännyt postauksista ja myös noista ideoista, täytyy vielä löytää päivistä pieni kolo, jolloin ehtii niitä toteuttamaan! :-) Älä pyytele anteeksi, jatkossakin saa kommentoida ihan niin pitkästi kun haluaa! Ne on vaan tervetulleita :-) Kiitos!<3

      Poista
  17. Sun blogi on just ihana! Ja must on ainaki kiva nähä aina kaikki sun ostokset!!

    VastaaPoista
  18. Oikein kiva asu ja itselläni on nuo tismalleen samat nilkkurit! :) Materiaalihan on hieman enemmän hoitoa vaativa ja suosittelen lämpimästi sellaista tuotetta kuin Woly Perfect gel, jota saa monista kenkäkaupoista ja suutareista. (maksaa ehkä noin 5€) Olen itse kenkäkaupassa töissä ja olenkin välillä oikein pikkutarkka näissä hoitoasioissa ja jaan vinkkejä milloin missäkin. :D Mutta toivottavasti et ottanut tätä epäkohteliaana kommenttina, se ei ollut tarkoitukseni. :) Tykkään nimittäin itsekin ihan hurjasti noista kengistä ja toimivat kivasti monenlaisten asujen kanssa. :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos vinkistä! :-) Mulla ollut vähän ongelmia just tossa noiden kunnossapidossa, mutta pitää käydä ostamassa tota, jos se kerran toimii :-) Enkä tietenkään ottanut epäkohteliaana kommenttina, älä huoli! Kiva vaan, että kerrot vinkkejä, kun kuitenkin aika hintavat kengät kyseessä niin usein ne vaatii myös hyvät tuotteet :> Kiitos kommentistasi!

      Poista