8/14/2015

REAL TECHNIQUES SCULPTING SET

Paljon näistä siveltimistä ehdittiinkin jo innostumaan ja kyselemään, kun vähän vilahtivat tässä postauksessa! Nyt olisikin aika omistaa ihan ikioma postaus näille kolmelle siveltimelle.

Mähän en siis todellakaan ole mitenkään taitava meikkaaja ja mun arkimeikki on varmasti simppelein ikinä. Mitään luomiväriä mun on turha edes yrittää laittaa, sillä mä en vaan osaa laittaa niitä kauniisti. Pikkuhiljaa oon koko ajan innostunut enemmän ja enemmän meikkaamisesta ja hiljalleen hankkinut edellisten loputtua vähän parempia kosmetiikkatuotteita ja välineitä. Näiden kaikkien uusien hankintojen myötä oon innostunut meikkaamisesta ja katsellut Youtubesta paljon meikkivideoita, joista oon saanut älyttömästi inspiraatiota ja vinkkejä!

Muutama viikko sitten tilasin Real Techniquen Sculpting Setin ja vajaa parin viikon kuluttua siitä ne oli noudettavissa postissa. Nämä on varmasti laadukkaimmat siveltimet mitä mulla on ollut ja sen kyllä huomasi heti jäljestäkin! Kaikki Real Techniquen tuotteet ovat valmistettu eläinystävällisesti korkealaatuisista materiaaleista, mikä saa mut innostumaan näistä entistä enemmän.

P1011050P1011056

Käydään ensin läpi mitä tämä paketti ylipäätään siis sisälsi ja mihin tarkoitukseen mikäkin sivellin on tarkoitettu:

P1011015
P1011075

Sculpting Brushia voidaan käyttää meikkivoiteen levittämiseen, varjostusten tekemiseen sekä poskipunan tai korostusvärin levittämiseen. Aika monikäyttöinen sivellin siis! Mä haluan ehdottomasti jokaiselle tuotteelle oman siveltimen, joten mä käytän tätä ainoastaan varjostusten tekemiseen ja siihen tämä mun mielestä sopii kaikista parhaiten.

Mä teen tällä siveltimellä varjostukset niin, että vedän ensin "viivan" tuonne poskiluiden alle (tai siis sinne, minne sitä varjostusta yleensäkin halutaan) ja sen jälkeen vähän niinkuin häivytän sen "rajan" suuremmalla siveltimellä. Tällä on myös helppo varjostaa nenää vähän kapeammaksi, mutta siinä on oltava aika tarkkana, ettei varjostusväri mene liian suurelle alueelle, jolloin se saa nenän näyttämään vain entistä leveämmältä ja suuremmalta.

Tämän siveltimen mä oon todennut tosi näpsäkäksi ja hyväksi, suosittelen siis!

P1010828
P1011090

Setin todella harvaharjaksinen (????) viuhkamainen sivellin, Fan Brush, sopii sekä korostuspuuterin levittämiseen että nenän varjostamiseen. Mä kokeilin tätä muutaman kerran tuohon korostuspuuterin levittämiseen, mutta mun mielestä tuo harjas on vähän liian harva, sillä puuteri levittyy vain joihinkin kohtiin eikä tasaisesti halutulle kohdalle. Seuraavaksi ajattelinkin testata tätä tuohon nenän varjostamiseen, jos vaikka siihen sopisi paremmin! Ainakin tuolla videolla se näytti sopivan siihen tosi hyvin juuri tuon viuhkamaisen ohuen pään ansiosta.

Tämäkin on ihan hyvä sivellin, mutta korostuspuuterin levittämiseen sopii mun mielestä paremmin tuuheampi ja paksumpi viuhkamainen sivellin. Uskon, että tämä pääsee silti käyttöön, jos vain tälläinen rähmäkäpälä saa sen toimimaan tuossa nenän varjostamisessa!

P1010853 P1011101 P1011059

Ja viimeisenä ihan mun lemppari: pikkuriikkinen, pyöreä, tuuhea ja pehmeä Setting Brush. Se on oikea ihmesivellin, sillä sen kanssa saat meikattua melkeimpä mitä vain. Mä itse käytän sitä kasvojen korostamiseen sekä kiinnitän peiteaineen mineraalipuuterilla silmien alle. Siihen käyttöön sivellin onkin ihan täydellisen kokoinen! Tämä on ihan ehdottomasti setin miellyttävin sivellin.

P1011008

Tilasin tämän sivellinsetin iHerbiltä ja se maksoi postikuluineen himpun vajaa 16 euroa. Yhden siveltimen hinnaksi tulee siis hieman yli viisi euroa, mikä on ihan tajuttoman vähän! Eikös H&Mn siveltimet maksa vähintäänkin saman verran?!

Ihan "pikkasen" houkuttelisi tilata myös tuo neljän siveltimen Core Collection -setti ja viiden siveltimen Starter Set... Vaikken kaikille siveltimille käyttöä löytäisikään, voisin ne myydä eteenpäin. Ja tuo Powder Brush! Se on kuulemma ihan tajuttoman muhkea ja pehmeä, joka olisi ihan huippu viimeistelypuuterin levittämiseen koko kasvoille... No, katsotaan vähän myöhemmin kun raaskin pistää muutaman kympin "pelkkiin" siveltimiin. Nyt on piheyskausi meneillään, kun oon pitänyt noiden myytävien asuntojen suhteen silmät aika ammollaan...;-)

Jos jännittää tilata ulkomailta ja haluaa siveltimet nopeammin perille, saa näitä siveltimiä myös mm. Bangerheadilta, Pretty.fistä sekä Nordicfeeliltä (jossa siveltimet on vähän halvempia kuin esimerkiksi edellä mainituissa verkkokaupoista).

Mitä mieltä muuten ootte, onko noi pystykuvat liian suuria? Laitanko jatkossa vaan noita vaakakuvia? Ajattelin, että välillä vois vaihtelu virkistää kun 90% kuvista kuitenkin vaakakuvia.

8 kommenttia:

  1. Mäkin oon monesti kattellut iHerbistä juurikin RT:n siveltimiä, mutta en oo jotenkin saanut aikaseksi ostella.. Oliko siis ihan helppo tilata kyseiseltä sivulta? :-)

    Ja huuuuh Powder Brush, mä ostin sen Tallinnasta vaan 12 eurolla ja oon kyllä todennut sen kaiken hehkutuksen arvoiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli, tosi helppoa! Ja kun tilaa tuolta ekaa kertaa niin siihen ostoskoriin tulee automaattisesti -5dollarin alennus, niin tulee vielä halvemmaksi :-) Ainoa miinus on, ettei voi maksaa Visalla/Paypalilla, niin munkin piti lainata äitin luottokorttia ja siirsin sit verkkopankissa mun tililtä äitin tilille sen summan. Mutta muuten oli tosi helppoa!

      Voi ei, mun on ehkä pakko saada toi puuterisivellinkin! Harmi vaan, että se ei kuulu mihinkään noihin setteihin ja sillä oli muistaakseni ihan yksikseen hintaa melkein kympin, mutta kerran se vaan kirpasee :>

      Poista
  2. miten sait noista pystykuvista noin hyvälaatusia? muokkasitko koon jo valmiiksi vai vasta kun lisäsit koodin tekstiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kamera! ;-) Muokkaan sen sit flickrissä kun kopioin sitä koodia!

      Poista
  3. Ala luovu pystykuvista!! Kivaa vaihtelua ja jotenkin miellyttävämpiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mäkin tykkään näistä enemmän kun vaakakuvista :>

      Poista
  4. Löytyykö näitä siveltimii enää? Yritin kattoo tollasii pakettei mis on monta mut kaikki oli jotai yli 25e..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyy, http://www.iherb.com/Real-Techniques-by-Samantha-Chapman-Collector-s-Edition-Sculpting-Set-3-Brushes/63565

      Poista