7/05/2015

EVERYDAY PHOTOS

Vähän epäsäännöllinen postausrytmi on hyvä lopettaa sekalaisten snapshottien kera, joita on tullut räpsittyä tässä useampien viikkojen aikana.

P1019851

Mun tulee tosi harvoin ostettua mansikoita, koska ne tuntuu olevan tosi kalliita ihan joka puolella ja niinä parina kertana kun oon niitä ostanut, oon hotkassu ne kaikki ihan parissa minuutissa... Viikko sitten äiti osti kaksi litraa mansikoita meille kotiin, ja niin siinä taas kävi  pari minuuttia niin kaikki oli jo syöty ja olo oli hieman tukala ja "turvonnut" :-D

P1019884 P1019823P1019806

On se Sofi vaan niin kaunis. Ja hallitsee tän poseeraamisen!

P1019788P1019950llppp

Ripsihuollossakin* tuli käytyä pari päivää matkalta palaamisen jälkeen, ja onneksi tajusin varoittaa Annaa etukäteen, että tällä kertaa täältä tulee vähän kärsineemmät ripset huoltoon. Vähän väkisinkin ne ottaa normaalia enemmän osumaa, kun Bulgariassa tuli kuitenkin pulikoitua päivittäin ja pieni hiki oli koko ajan päällä lämpöasteiden takia, mutta onneksi Annakin ymmärsi tämän ihan täysin! :-) Tällä kertaa laitettiin vähän paksumpaa ja pidempää kuitua mikä kävi mulle paremmin kuin hyvin – on nää pitkät ja tuuheat räpsyt vaan paljon enemmän mun juttu kuin ne luonnollisemmat!

P1019797

"Taas toi heiluu tossa ton kameransa kanssa. Antais mun olla rauhassa. Jos jähmetyn tähän ja mulkoilen sitä pelottavasti, lähtisköhän se pois? Koitetaan..."

No, lähin mä sitten. Sofi ja Sussu on niin erilaisia etenkin tän suhteen, sillä Sussu ei tykkää yhtään kun heilun sen edessä kameran kanssa ja koitan saada sen katsomaan suoraan kameraan.

P1019864a

Vaikka Bulgariaan oli luvattu koko viikoksi noin 28 astetta ja täyttä aurinkoa, oli todellisuudessa sen viikon aikana vain muutama päivä, jolloin aurinko paistoi lähes koko ajan eikä vain muutamien minuuttien jaksoissa. Ruskettuminen jäi siis todella vähälle, mutta onneksi sain sieltä edes vähän pohjaa, niin tarttuu täällä Suomen puolella ainakin vähän paremmin väri. Tosin mun työajat on aika huonot, sillä kolmelta kun pääsen niin aurinko ei enää kovin hyvin tartukaan...

P1019894

Postausta Bulgarian ostoksista ja parista muusta Suomen puolella tehdystä jutusta on kyllä tulossa heti, kun vaan osaan päättää teenkö sen videolla vai kuvina. Kovin paljoa ostoksia ei edes ole, mutta näitä on yleensä pyydelty aika paljon, joten samapa tuo!

P1019919P1019904P1019896

Mä nautin eilen ihan täysin rinnoin siitä, että sain olla kotona ihan keskenään koirien kanssa. Eetu oli aamu- ja iltavuorossa ja vanhemmat mä heitin päivällä heidän ystävien kanssa teatteriin ja jokilaivoille (jossa joutuivat todistamaan tätä karmeaa tapahtumaan ihan parin metrin päässä :-(. Istuskelin iltamyöhään asti terassilla, kuuntelin hyvää musiikkia, muokkasin kuvia, tein tajuttoman hyvää salaattia ja vaan nautin siitä hiljaisuudesta. Se oli oikeesti aika luksusta, koska tälläsiä tilanteita on tosi harvoin! :-D

P1019913

Isi ja Eetu otti viime viikolla myös mut ja äitin mukaan pelaamaan sulkapalloa ja voi itku miten hauskaa se oli! Me ei äitin kanssa ihan pärjätty tolle enemmän pelanneelle miesväelle, mutta hiljaa hyvää tulee. Tästä innostuneena nappasin eilen H&Mllä poiketessa mulle ja äitille vitosen urheilushortsit, kun tarkoituksena olis mennä vielä uudelleen pelaamaan ihan koko perheen kesken! Tai sitten äitin kanssa kahdestaan, luulen et me oltais vähän parempi pelipari ihan kahdestaan...

13 kommenttia:

  1. Mitä tos salaatis on ja mitä kastiketta suosittelet?:) nammm

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on salaattia, kurkkua, nuggetteja, fetaa, parmesanlastuja ja caesar-salaatinkastiketta! Mä en yleensä tykkää mistään salaatinkastikkeista enkä niitä oikeen käytäkään, mutta toi on ainoa mitä rakastan :-) Ihan superhyvää just noin, vaikka voihan sinne joukkoon vielä tunkea vaikka ja mitä lisääkin!

      Poista
    2. tuli mieleen laitatko salaatteihin ollenkaa tomaattia tai paprikaa :o

      Poista
    3. Oon jotenkin tosi kyllästynyt tomaattiin, joten sitä laitan aika harvoin (mutta siis syön kyllä tomaattia muuten, ja jos sitä jossain salaatissa on niin ihan helposti voin syödä) ja paprikaa laitan jos sitä on :-) Aika harvoin meiltä löytyy paprikaa, en itseasiassa tiedä miksi...

      Poista
  2. Ostospostaus videolla olisi parempi kuin kuvina!! :)

    VastaaPoista
  3. niiin hyvän näköstä tuo salaatti, en oo ennen tajunnutkaan laittaa nugetteja salaattiin, pakko kokeilla! :-)

    http://youmakemesmile-riina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tajusin ton vasta hetki sitten, mutta suosittelen kokeilemaan! Paljon parempi vaihtoehto kun "tavallinen" kana :-)

      Poista
  4. oi että! pakko itekin kokeilla tota salaattia joskus, niiin hyvännäköistä :-) mistä oot muuten ostanut tuon läpinäkyvän lasin ja tollasii pillejä mikä tos lasissa on? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ostettu Living Deauville -sisustuskaupasta, ja toi pilli siis kuuluu tohon mukiin :-)

      Poista
  5. Pakko tulla kertomaan, että blogisi on yksi lemppareistani! Löysin tämän muutama viikko sitten ja kaikki postaukset on luettu. Toivoisin, että päivittelisit hieman useammin. Ymmärrän toki, että työt ja kesä yleensäkin pitävät kiireisinä... Kivaa päivänjatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kuulla! Tietenkin päivittelisin vaikka päivittäin, jos vaan olisi tarpeeksi aikaa (tai aiheita), mutta päivät menee aina töissä ja illalla harrastuksia, niin aina ei jaksa alkaa väkisin vääntämään postauksia :< Kiva kuitenkin, että tykkäät! Ihanaa päivänjatkoa sullekin! ♥

      Poista
  6. mistä noi mustat shortsit on?:)

    VastaaPoista