5/03/2015

TÄYDELLINEN KULMATUOTE: DIPBROW POMADE

Mä oon niin innoissani tästä tuotteesta, etten tiedä miten tämä postaus tulisi aloittaa (näin se näköjään onnistuikin helposti). Oon tuijottanut tätä tyhjää tekstikenttää ja sen alla olevia kuvia nyt jo useamman minuutin  vain ihaillen tota pientä kapistusta, johon mä oon aivan lääpälläni!

Aloitetaan ihan vaan sillä, että mä kerron teille, etten todellakaan ole mikään meikki-ihminen enkä tarvitse mitään ykkösluokan meikkejä, vaan mulle käy ihan hyvin markettikama (vaikka sielläkin on niitä vähän parempia meikkejä) ja no, suoraan sanottuna myös se vähän huonompikin. Kuitenkin heti kun mä eksyin Youtuben ihmeelliseen meikkivideoiden maailmaan, lähes jokaisesta videosta mun silmään pisti yksi tuote. Ensimmäisen kerran mä kiinnitin siihen huomiota joskus joulun aikoihin, ja kyllä – nyt, toukokuussa eli kutakuinkin puoli vuotta myöhemmin mä sain sen vihdoin käsiini. Kyseessä on tuote, joka pitäisi löytyä jokaisen tytön meikkipussista. Jokaisen. Niin mahtava se oikeasti on!

lisää P1018657

Tämä tuote liittyy kulmakarvoihin ja tarkemmin sanottuna niiden meikkaamiseen. Monet on varmasti huomanneet mun meikittömistä kuvista ja meikkipostauksista, että mä omistan ihan omasta takaa todella tummat kulmakarvat. Harvoin mä niihin oon ikinä laittanut mitään muuta kulmakarvageeliä ja pieniä kulmakynäfiksauksia lukuunottamatta. Mua kuitenkin häiritsee vähän se, että mun kulmakarvoissa on ihan selkeästi pieniä "koloja", jotka oikeasti paistaa silmään muualtakin kun senttien päästä katsoessa. Kulmakynää mä en oo ikinä oppinut käyttämään ja laittamaan oikein tai hyvin, vaan usein saan sillä aikaan vain epämääräisiä viiruja kulmakarvojen lähettyville.

Nyt mä oon kuitenkin löytänyt tuotteen, joka tekee just sen mitä mä kulmakarvatuotteelta kaipasinkin! Tämä tuote on Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade, sävyssä Blonde. Ja voi veljet, se on just niin hyvä ja mahtava tuote kuin mitä siitä puhutaankin. Mä oon jo muutamia kertoja käyttänyt tätä ja mä tykkään niin paljon! Tuote levittyy todella helposti ja pehmeästi, jättämättä tahmaista fiilistä tai epäaitoa lopputulosta. Koostumus on hieman moussemainen. Tätä väriä ei oikeasti tarvitse kuin hipaista kulmakarvasiveltimellä ja sillä saakin helposti tehtyä toisen kulmakarvan (lähes) kokonaan. Mä yllätyin positiivisesti ja tämä ylitti mun kaikki odotukset, vaikka jo valmiiksi tältä paljon odotinkin.

lisäääP1018721aP1018652

Ennen tuotteen saapumista mä olin jo lisännyt ostoslistalle uuden kulmakarvasiveltimen, sillä toi multa jo ennestään löytyvä sivellin on todella pehmeä ja jotenkin "joustava", ja ajattelin, ettei sillä saa tollasta moussemaista ainetta mitenkään levittymään hyvin. Onneksi en ehtinyt sivellintä vielä hommaamaan mistään, nimittäin just tuollainen pehmeä sivellin sopii tän aineen levittämiseen paljon paremmin kuin sellainen kovempi ja terävämpi! Mä tykkäsin lopputuloksesta ihan älyttömästi, enkä usko, että se lopputulos harjoittelun myötä ainakaan huonompaan suuntaan alkaa menemään! ;-) Ehdottomasti kymmenen pistettä ja viisi tähteä ja kaikki mahdolliset pisteet ja pointsit tälle tuotteelle. Vielä kun sais sen saman brändin Contour Kitin...

Loppuun vielä pari videota, joista mä muunmuassa tämän tuotteen bongasin:





Näitä videoita etsiessä tulikin mieleen, että oiskohan siellä joku, jota kiinnostaisi mun lemppari "Youtubettajat"? Mä oon nimittäin löytänyt muutaman ihan superin kanavan, jonka videolistaa tulee päivitettyä useasti päivässä siinä toivossa, että sinne olisi ilmestynyt uusia videoita. 

Onko lukijoiden joukossa joku muukin, joka on menettänyt sydämensä tälle tuotteelle? 

16 kommenttia:

  1. Loistava tuote tosiaan kyseessä, harmi vain, että se jotenkin kuivuu käytössä melko nopeasti ja tamppaantuu purkkiin, että väriä ei enää lähde pienellä hipaisulla vaan joutuu vähän ronskimmin ottamaan... Missä sävyssä sulla on toi? Mulla on itellä se Blonde ja se on aivan ihana, kun on niin kylmän sävyinen eikä taita punaiseen ollenkaan, niin sopii niin hyvin vaalealle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, tylsä kuulla, vaikka jotenkin ajattelinkin jo, ettei tämä voi olla näin täydellinen ja sieltä se yksi miinuspuoli tulikin! :-D Toivotaan, että kestäis kuitenkin mahdollisimman pitkään hyvänä. Mulla on myös sävy Blonde, joka osoittautui ihan täydelliseksi! Ihanan tuhkainen sävy! :-)

      Poista
    2. Tuote kuivahtaa todella äkkiä (vaikka kuinka koittaisi pitää korkin kiinni), mutta kun tuotetta ottaa hieman kämmenselälle ja siveltimen kanssa sitä pehmentää niin hyvin taas toimii :-)

      Poista
  2. Sori ei liity tähän, mutta millä muokkaat sun puhelinkuvat?

    VastaaPoista
  3. Tota on pakko kokeilla <3 kuulostaa super hyvältä tuotteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä suosittelen todella paljon! Tosi helppo levittää, mutta jos menee vähän yli niin lähtee superhelposti pois ihan sormella :-) Mahti tuote!

      Poista
  4. Siis mistä tää on ostettu/tilattu? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääk, unohtui ihan kokonaan! Tilasin tämän siis Beautybaysta ja hintaa oli postikuluineen 18€ :-)

      Poista
  5. Mäki ostin just pari viikkoa sitten juurikin tuon saman tuotteen tuossa samaisessa sävyssä ja olen aivan myyty! :) Mulla on vain se ongelma, että en ole löytynyt tuohon mitään hyvää sivellintä, koska niin kuin sanoitkin niin pehmeä sivellin toimii hyvin ja kaikki myytävät kulmakarvasilveltimet on mun mielestä turhan kovia. Siks haluisinkin tietää, että mistäköhän tuo sinun sivellin mahtaa olla peräisin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :-) Tuo mun käyttämä sivellin on tilattu Clamos.netistä ja on siis tuo pieni kulmakarvasivellin (vaikka kuvassa vähän erilainen sivellin onkin). Hintaa vajaa neljä euroa, eli ei todellakaan paha! :-)

      Poista
  6. Onks tota tälläsillekki, joilla on luonnostaan mustat kulmakarvat? :O On aika vaikee nimittäin löytää kulmatuotetta, kun omat karvat on mustat. En siis halua ihan mustaa väriä, vaan sellasen tosi kylmän ja tumman värin. :) Ja mistä oot ostanu/tilannu tota? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun silmään ainakin tuo Ash Brown näyttää sellaiselta kylmältä tumman tuhkaiselta sävyltä! :-) En tietenkään osaa varmaksi sanoa, mutta mun mielestä se näyttää siltä mitä toivoitkin. Tämä on tilattu Beautybaysta, täältä: http://www.beautybay.com/cosmetics/anastasiabeverlyhills/dipbrowpomade/ :-)

      Poista
    2. Tummille sopii parhaiten ehkä Dark Brown :) Suosittelen Sarita! Kicks myy tota myös.

      Poista
  7. kannattaako niin nuoren ostaa tuota kuin 12v? koska kulmakynäni on ihan punertava ja sitä on hankala käyttää!

    VastaaPoista