4/01/2015

TOP 7 KOSMETIIKKATUOTTEET

Heippa tyypit ja ihanaa keskiviikkoa! Tällä kertaa mä ajattelin kuvauttaa ja tulla näyttämään sekä vinkkaamaan teille mun seitsemän lemppari kosmetiikkatuotetta. Osa on jo vanhempia tuttavuuksia ja osa vielä suht uusia, mutta kuitenkin sen verran testattuja, että niistä osaa arvion antaa :-)

P1018122


Me tehtiin reilu viikko sitten äitin kanssa tilaus Oriflamelle, koska meiltä molemmilta oli useampi meikkituote ihan loppu. Mä tilasin mm. meikkivoiteen, pohjustusvoiteen sekä tämän peiteaineen, joka osoittautuikin ihan huipuksi! Mä käytän tätä ennemminkin korostuksena ja levitän tätä siveltimellä silmien alle, amorinkaareen, nenään sekä leuan "sivuille". Tummat silmänaluset peitän ensin tavallisella peiteaineella, jonka päälle laitan vielä tätä paremman peittävyyden saavuttamikseksi. Tuote levittyy todella hyvin ja tasaisesti, sekä antaa ihanan hehkun kasvoille! Olen supertyytyväinen tähän.

P1018110

Oriflamelta kotiutin mulle myös ihan uuden tuttavuuden  Aloe Vera geelivoiteen/-rasvan. Oon käyttänyt tätä nyt kutakuinkin parin viikon verran joka ilta naamapesun jälkeen, ja tämä oikeasti tekee sen mitä lupaakin: jättää ihon ihanan kosteutetuksi ja "raikaaksi". Mä tykkään tästä superpaljon erityisesti sen takia, ettei tämä ole ihan tavallista rasvaa, vaan vähän geelimäistä sellaista, joka tuntuu tosi viileältä ja raikkaalta iholta! Ehkä juuri ennen meikkausta en tätä käyttäisi, mutta yleensä mä levitän tätä naamaan yöksi, jonka aikana voide ehtii loistavasti imeytyä ihoon.

kkkP1018126lll


Ei varmaankaan tuu kenellekään uutena lempparina tämä Lumenen meikkivoide. Mä oon käyttänyt tätä jo useamman kuukauden, eli jo ennen kuin tästä alkoi se suuri hehkuttaminen. Ei se tosin ihan turhaa ole, koska täällä on yksi tyytyväinen käyttäjä lisää! Peittää todella hyvin, muttei kuitenkaan tunnu iholla raskaalta.


Toinen ehdoton lemppari meikkituote on Lumenen meikinpohjustusvoide, joka pitää ihon mattana. Ja niin se myös tekee, kuin lupaa! Varsikin nämä kaksi tuotetta yhdistettynä = täyttä rakkautta. Mä oon aina vannonut, ja näköjään tulen aina vannomaankin Lumenen nimeen! ;-)

P1018145


En tiedä, oonko koskaan aiemmin tullut teille maininneeksi, että mä oon erittäin ahkera tyttö nyppimään naamasta kaiken maailman "näppylöitä", joita ei oikeasti edes ole välttämättä olemassa. Se nyppiminen ja puristelu vaan on jotenkin niin, öh, rentouttavaa (....?...), että kun sen aloittaa, niin loppua ei näy. No, niinä päivinä kun naama on punainen ja täplikäs nyppimisestä, käytän tätä Lumenen tehovoidetta, joka rauhoittaa ihon todella nopeasti! Ennen mulla on saattanut vielä aamulla olla hieman punertavan täplikäs naama, mutta tämän käyttöönoton jälkeen ei ole enää moista ongelmaa ollut. Superihana tuote siis, ja toimii varmasti muunkinlaiselle ärtyneelle iholle!

kgkgkg


Pidemmän aikaa mun hiustenhoitorutiineihin kuului ainoastaan shampoo sekä hoitoaine, enkä säännöllisesti käyttänyt edes hiusöljyä. Ja sen huomasi myös hiuksista, joka aamu niitä oli tosi vaikee "hallita" tai saada pysymään nätisti. Hiukset pörrötti, näytti kuivilta (ja sen huomasi oikeasti kauas), oli kiillottomat, ja mitä vielä...

Tähän avuksi mä hankin Tigiltä paljon kehutun Ego Boost -hoitoaineen, joka silottaa, selvittää ja takaa kiillon hiuksille. Mun hiukset ei myöskään sähköisty tämän tuotteen kanssa lähes ollenkaan. Levitän tätä kosteisiin/pyyhekuiviin hiuksiin pari painallusta. ja todella nopeasti huomaakin, että hiuksiin on todellakin tullut sitä kaivattua rakennetta. Niinkuin ylläolevan linkin takana lukeekin: tämä egobuusteri pelastaa päiväni!

P1018156


Hahaa, mun entiselle lempparihiusöljylle on löytynyt haastaja! Tai no, voiko sitä enää haastajaksi sanoa, nimittäin tämä on kyllä voittanut ton vanhan ihan 100-0. En tiennyt, että hiusöljy voi enää olla parempaa, mutta näköjään voi. 

Tämä Mythic Oil -hiusöljy tais tulla jonkun äitin lehden mukana "näytteenä", enkä sen kummempia siltä odottanut kun ekaa kertaa kokeilin. Mun hiukset kuitenkin jäi vielä sileämmiksi ja pehmeämmiksi kuin tuon toisen hiusöljyn kanssa. Tämän ja Tigin Ego Boostin yhdistelmä todellakin TOIMII! En varmasti tule käyttämään muita hiusmömmöjä vähään aikaan ;-)

Sellaisia juttuja löytyy mun lempparit -listalta ja suosittelen jokaista ehdottomasti teillekin! Osa saattaa olla vähän kalliimpia, mutta todellakin sen arvoisia. Löytyykö teiltä jotain samoja lemppareita kuin multa?

2 kommenttia:

  1. Tänään just laitoin omalle Oriflamen myyjälle tilausta ja mietin tilaanko tuon peiteaineen.. Täytynee varmaan laittaa viestiä, että laittaa vielä tommosen! Onks se miten vaaleeta? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä on kolmea eri sävyä, ja mulla on niistä se vaalein! :-)

      Poista