4/09/2015

6 X EASTER HOLIDAY

Heipsan ihanat! Jatketaan postauksen aloituksien kanssa taas samalla kaavalla, ja valitellaan, miten paljon kokeet ja muut koulutyöt vie vapaa-aikaa...:-D Samalla kaavalla ollaan taas jatkettu, vaikka luulin, että pahin koerumba olisi jo ohi. Harmittaa vaan, sillä jossain välissä ehtisin hyvin kirjoitella blogiin, mutta kun ei ole kuvia, niin se jääkin vaan suunnitteluksi. Enkä mä itse ainakaan tykkää sellaisista kuvista, mistä näkee, että ne on väkisin otettu ja ajateltu no-otan-nyt-jotain-kuvia-vaikka-nä-ihan-huonoja-ja-tyhmiä-onkin.

Juurikin tämän takia, pläjäytän teille muutamia vähän vanhempia ja muutamia vähän uudempiakin kuvia, jotta saisin edes jonkun postauksen aikaiseksi! Jotkut on myös kyselleet sitä kysymysvastausvideota, ja se on kyllä tulossa, heti kun Youtube alkaa toimimaan... Just mun tuuria, että heti se reistailee kun mä kerran vuodessa jotain videoita yritän sinne latailla :-D No, jos vielä tän vuoden aikana saisin sen näkyviin teillekin, niin hyvä!

P1018009P1018007

Ah, jokaikinen vuosi kevään tullessa mä ihastun enemmän ja enemmän kukkiin. Mun tekis mieli ostaa joka kerta kaupassa käydessä pari kimppua tulppaaneita, mutta mä kammoksun niitä itikoita ja ötököitä, jotka kukkien perässä tulee, joten ainakin toistaiseksi on kukat saaneet jäädä kauppaan :-D

P1018170

Tulinkin jo aikaisemmin maininneeksi, että me vietettiin Empun kanssa pääsiäinen mun hyvän ystävän Nooran luona Jyväskylässä. Koska perjantai ja sunnuntai oli pyhäpäiviä, meni meidän päivät aika lailla vaan laiskotellessa! Torstaina me käytiin baarissa, Escapessa ja lauantai taas pyörittiin kaupungilla. Ihana viikonloppu ja miniloma!

P1018020
P1018015

Mun yks ehdoton lemppariruoka on tacosalaatti. Mä oon muutenkin suuri salaattien ystävä ja tykkään väsäillä niitä aina erilaisilla, ja välillä myös vähän kummallisemmilla aineksilla. Tacosaalaatti on mun ehdoton ykkönen ja tykkään siitä erityisesti sen takia, että se on samalla kevyttä, mutta jauhelihan ansiosta myös vähän ruokaisempaa. Täydellinen tacosalaatti koostuu mun mielestä salaatin, tomaatin ja kurkun lisäksi punasipulista, jauhelihasta, tacosipseistä, juustodipistä, juustoraasteesta sekä ranskankermasta. Toivottavasti ketään ei lue tai katso näitä kuvia nälkäisenä koulussa...

P1018248

Bikbokilla oli maaliskuun lopulla muutamana päivänä kaikki tuotteet -30%, ja sieltä tulikin tilattua muutaman tilauksen verran tavaraa. Niistä kaikista mä kuitenkin pidin vaan pari tuotetta, ja yks niistä on nämä ihan pirun mageet arskat! Näille jäi alennuksen jälkeen hintaa vaan about 6 euroa. Muista tuotteista lisää myöhemmin!

P1018172

Jyväskylän reissulla me syötiin kyllä myös roskaruokaa, mutta joka päivä me väsättiin myös itse herkkusalaatit. Välillä salaattiin kuului kanaa, välillä vuohenjuustoa ja välillä vähän kaikkea sekaisin. Mä sainkin Nooralta taas muutaman superherkullisen vinkin, millä saa paljon vaihtelua salaatteihin!

P1018251

Lauantaina käytiin keskustassa pyörimässä, ja parin muun ostoksen lisäksi löysin Ginasta kivoja korviksia puoleen hintaan! Tolle satsille jäi hintaa vaan vähän reilu kolme euroa, joka ei oo todellakaan paha hinta. Noi keskimmäiset taitaa jäädä vähän vähemmälle käytölle, mutta noita muita oonkin käyttänyt jo aika ahkeraan.

Mua vähän harmittaa julkaista näin huono ja kehno postaus, mutta halusin niin paljon tulla moikkaamaan teitä välillä. Ehkä annatte anteeksi välillä vähän tyhmät ja tylsätkin postaukset? Nyt mä taidan painua yöunille, oon nimittäin ihan loppu! Eilen tuli rehkittyä kahdessa jumpassa ja tänään mä menin vielä jumpan jälkeen tallille ratsastamaan, joten alkaa pikkuhiljaa kroppa kertomaan, että jos välillä ottais vähän iisimmin :-D No, huomenna vielä jumppailemaan ja sit lauantaina onkin vapaapäivä! Oikein ihanaa torstai-iltaa ja loppuviikkoa muruset!<3

Ja loppuun vielä pari viime aikojen soitetuinta biisiä...

Years & Years - King

Wiz Khalifa ft. Charlie Puth - See You Again

15 kommenttia:

  1. Namm, pitää testaa tota tacosalaattia!! :b Täällä kans samat biisit soitossa ;)

    VastaaPoista
  2. Haha, meni sitten juurikin niin että koulussa olen tunnilla nälkäisenä, kun tän luin..:-D ja musta ei ollut kehno postaus vaan tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi ei :-D Laitan ens kerralla heti postauksen otsikkoon varoituksen ;-)

      Ihana kuulla, kiitos!<3

      Poista
  3. Tää oli mustakin tosi kiva postaus, tällaset on just ihanan rentoja eikä haittaa ettei oo mitään ns. "Kunnon asiaa"! :-)

    VastaaPoista
  4. Näyttääpä hyvältä tuo tacosalaatti, täytyy kokeilla! :)

    VastaaPoista
  5. Mä tykkään just tällaisista postauksista! :) Ja ihanan näkönen salaati, täytyy todellakin kokeilla sitä :)

    VastaaPoista
  6. Salaatti, jossa on juustodippiä, sipsejä ja ranskankermaa ei todellakaan oo kevyttä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ei ookaan. Mut en sit tiiä tarkottiko Essi et se on silleen kevyttä, ettei tunnu mahassa kuin ois syöny valtavan kasan ruokaa :)

      Poista
    2. Niin, ehkä en tarkoittanut sitä niin kirjaimellisesti, kun sä sen otit :-)

      Poista
  7. Teettekö ikinä uunissa sellast mis on jauhelihaa nachoi salsaa dippii juustoraastet tms?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon joskus kokeillut! Sekin on super hyvää! :-)

      Poista