2/22/2015

SALAISUUDET JULKI

Anteeksi, otsikko saattaa olla vähän hämäävä, mutta en keksinyt parempaakaan. Mä siis törmäsin Iltalehden sivuilla hauskaan uutiseen, jossa listattiin paljastuksia, mitä naiset tekevät yksin kotona ollessaan. Tälläiset jututhan ei koskaan pidä kaikkien kohdalla paikkaansa ja sen takia mä ajattelin tulla kertomaan teille, mitkä pitää mun kohdalla paikkaansa ja mitkä ei! Vähän erilainen postaus niihin tavallisempiin ja yleisimpiin verrattuna.

1. "Riisun rintaliivit heti, kun tulen kotiin." Allekirjoitan sataprosenttisesti! Tämä on asia, jonka mä teen aina heti ensimmäiseksi, jopa ennen vessassa käyntiä vaikka tuntuisi, että pian tulee housuun! :-D
2. "Katson hääohjelmia ja korneimpia tosi-tv-sarjoja, ja joskus jopa itken niitä katsoessani. Muille tietenkin kritisoin niitä ja niiden katsojia." Njääh. En allekirjoita. Mä oon tosi huono katsomaan mitään sarjoja. Ainoa sarja, jota mä oon katsonut todella pitkään, on Salatut Elämät. Usein nekin jaksot tulee myöhemmin katottua Katsomosta, koska harvoin oon kotona siihen aikaan, kun jakso oikeasti tulisi. Muita jaksoja mä en ainakaan yhtä säännöllisesti katso, ellei mulla ole oikeasti todella tylsää.
3. "Tulen treeneistä hikisenä ja riisuudun alusvaatteisilleni, mutta en mene suoraan suihkuun. Löhöän ensin hetkisen valkoisella sohvallamme ja katson telkkaria." Joo ja ei. Mulla on aina kaksi vaihtoehtoa, mitä mä teen jumpan tai muun urheilusuorituksen jälkeen: lösähdän urheiluvaatteineni sohvalle, otan puhelimen tai tietokoneen käteen ja vietän siinä seuraavat kaksi tuntia. Tai, vaihtoehtoisesti menen suoraa päätä suihkuun, puen lämpimät vaatteet päälle ja alan tekemään jotain oikeasti hyödyllistä. Usein yritän noudattaa tätä jälkimmäistä tapaa, mutta välillä pääsee liika laiskuus yllättämään.
4. "Kokeilen vanhoja vaatteitani ja pidän muotishow'ta peilin edessä." Oi kyllä! Kamalinta tässä on vielä se, että todella harvoin mä muistan laittaa sälekaihtimet kiinni. Ja mun ikkunathan on ihan kävelytien vieressä, joten mä toivon, ettei ketään ohikulkija oo bongannut mun muotishow'ta ;-) 


5. "Kaivan nenää ja ammun räkäpalloja." Ömm, ei. Tätä mä en harrasta. Hämmennyin pahasti tästä väitteestä. Tekeekö joku oikeasti näin?
6. "Soitan täysillä iskelmiä ja laulan ja tanssin mukana." Soitan ja laulan, mutta en tanssi! Laulan niin tunteella, ettei se tarvitse enää mitään tanssiliikkeitä ;-) Tätä tosin tapahtuu vain, kun olen yksin.
7. "Puhun itsekseni, erityisesti englantia ja ruotsia." Hahhaha! Kylläkyllä. Enkä edes pelkästään englantia tai ruotsia, vaan niitä molempia sekaisin! You know, sitä engskaa ;-)
8. "Katson Youtube-videoita. Pahimmillaan vierähtää jopa tunteja." Vielä pari kuukautta sitten olisin vastannut, että en allekirjoita, mutta nyt asia on toisin! Mä oon löytänyt Youtubesta muutamia superhyviä vloggaajia, joiden videoita tulee katsottua paljon. Myös kynsivideoita on tullut katsottua jopa vähän liiankin ahkerasti!
9. "Käyn vessassa sulkematta ovea." Näin mä oon toiminut jo niin kauan kun muistan. Miksi muka ovi pitäisi laittaa kiinni? Varsinkin kavereiden kanssa ollessa ei tarvitse lopettaa asian kertomista kesken, vaan sitä voi jatkaa ihan vessasatkin.


10. "Normaalisti vältän kiroilua, mutta yksin ollessa voimasanat lentävät." Ei, vaan juuri toisinpäin. Yksinäni mä en kiroile, enkä perheen tai sukulaisten kesken, mutta usein kavereiden kanssa lentelee niitä kirosanoja vähän turhankin ahkerasti. Meidän kirosanat tosin ei ole niitä tavallisimpia ja "rajuimpia", vaan jokaisen omia versioita, joita en edes kehtaa listata teille :-D
11. "Juon maitoa ja mehua suoraan purkista." Hyi, hyi, hyi ja hyi (yksin asuessa tietenkin eri asia)! Tapa, mikä saa mun niskavillat todella pahasti pystyyn. Mun isoveli tekee juuri tätä, ja jos vaan satun näkemään, lähtee mun suusta tulemaan automaattisesti sellanen saarna, että oksat pois. Niin ällöttävä, kuvottava ja hyi tapa, lopettakaa heti jos teette tätä!
12. "Puristelen mustapäitä ja finnejä. Sen lisäksi nypin untuvaisia, lähes näkymättömiä kulmakarvojani." Ai että, kyllä vain! Mä rakastan nyppiä ja puristella mustapäitä ja muita näppylöitä. Usein suihkun jälkeen mä tuunkin naama punasena sieltä pois, koska oon taas luonnollisesti bongannut tosi paljon "finnejä" ja "näppylöitä" mun naamasta. Tosiasiassa, niitä ei varmastikaan ole ollut yhden yhtäkään, mutta kun se on niin kivaa! Ja naama kiittää.
13. "Syön juuri sitä mitä haluan ja miten haluan. Esimerkiksi tonnikalaa purkista." Valitettavasti. Tähän on kuitenkin tulossa muutos.
14. "Vakoilen ex-puolisoideni ja heidän nykyisten kumppaniensa Facebook-profiileita." Hahaha. Ei, tätä mä en tee. Jos nyt koiteteaan kiltisti sanoa, niin kiinnostus ei riitä tälläiseen :-)


Siinäpä ne! Mitkä kohdat te allekirjoitatte tai päinvastoin nimenomaan ette allekirjoita? :-)

12 kommenttia:

 1. Hahah ihan mahtavia, osa on ihan totta mut jotkut taas ei yhtään :-D

  Ihanaa sunnuntaita :-) <3
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiva, että tykkäsit! ;-)

   Sitä samaa näin vähän myöhässä :>

   Poista
 2. Olipa kivan erilainen postaus ja voin samaistua varsinkin tohon ekaan kohtaan!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi eka pitää munkin kohdalla ihan 100% paikkaansa! :-D

   Poista
 3. Mäkin luin tän jutun Iltiksestä ja ihmettelin myös noita räkäpalloja :D Muuten kyllä aika osuvia väitteitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä niin hämmentävä väite, en tiedä ketään kaveriakaan, joka tota tekisi :-D

   Poista
 4. Hei tää oli huippu, lisää vaan tälläsiä vähän erilaisempia :)

  VastaaPoista
 5. hahah aivan loistavia noi :D Samaistun sun kanssa moniin noista! Ja tosi kiva tämä postaus ideanakin.. :)

  VastaaPoista
 6. Ai vitsi että oli kiva lukee tämmönen postaus! :D ihan huippu! Itekkin allekirjotan nuista niin monta! :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että niin moni tykkäs tälläsestä erilaisesta postauksesta! :-)

   Poista