2/08/2015

PERJANTAITA VIDEOLLA

Muistatteko joululomalla julkaistun Helsingin reissusta kertovan videopostauksen, joka tehtiin Empun kanssa? Täältä pesis nyt toista samantapasta ei-päätä-eikä-häntää -videota, joka kuvailtiin perjantaina, kun menin koulun jälkeen Empulle ja tehtiin yhdessä ruokaa. 


Videolla ei siis ole mitään tarkoitusta, mutta ajattelin, että saatatte tykätä välillä myös tälläisestä vähän rennommalla otteella tehdystä videosta. Ennen katselua, vaihtakaa oikean alakulman mutterista laatu HD:ksi.

Mitä tykkäsitte? Onko tälläset videot mistään kotoisin? Ja hei, heitelkäähän kommenttiboksiin millaista videota haluaisitte nähdä, niin me koitetaan toteutella niitä Empun kanssa! ;-)

25 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva! :-) ja ootte molemmat ihanan puheliaita, nii vaikkei tässäkään mitään kumnempaa tapahtunu katto tän silti mielellään! :-D ois kiva nähä teiltä joskus jotain haastevideoo tms..! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit! :-) Vaikkei tässä mitään päätä eikä häntää olekaan, haha! Lisää videoita on tulossa kyllä ;-)

      Poista
  2. Huh mikä koti!!! Ois tehny mieli nähdä kaikki huoneet :)!

    VastaaPoista
  3. Hahahaha ihana video xD Mutta miksi käytät tekstiileistä hän-pronominia? Ja miksi teillä oli jauheliha mikrossa? Ei se kuulu sinne??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tiedä, se on vaan jostain tarttunu muhun :-D Välillä myös ruoka-aineet on "hän"ejä, koirien lelut ja muut oudot jutut. Jauheliha oli pakkasessa, niin sulatettiin sitä ensin vähän mikrossa :-)

      Kiitos! Ihana kuulla<3

      Poista
  4. Esim. joku haaste (vaikkapa smoothiehaaste) ois kiva nähä! :-)

    VastaaPoista
  5. Kiva video vaikkei sen kummempaa aihetta ollukkaan. Wau mikä koti!! Ihanat maisemat ja kaikki. Kyllä kelpais tollanen!

    VastaaPoista
  6. IHANA KÄMPPÄ!!!! Ja kiva video :) ihmettelen myös tota jauheliha mikroon hommaa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se oli siellä sulaamassa, kun otettiin se pakkasesta :-)

      Kiitos!<3

      Poista
  7. Niin kiva ja hyväntuulen video <3 ite oon monta vuotta haaveillu blogin kirjoittamisesta ja nyt päätin aloittaa! oisko sulla jotain vinkkejä alottelevan blogin pitäjälle ja miten blogista saa mielenkiintosen x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiitos!<3 Mä itse tykkään blogeista, joissa on simppeli ulkoasu (ei liikaa värejä tai tekstiä tms), hyvä kirjoitusasu (ei :D näin XD missään :DDD tapauksessa<3333), kivat ja tarkat kuvat sekä mielenkiintosia aiheita, eli ei vaan bloggaajan arkea. Tervetuloa bloggaamisen maailmaan!<3

      Poista
  8. Tulin kysymään niistä vilan mustista nahkapöksyistä että ootko huomannu että ne olis venynyt käytössä/kutistunut pesussa? epätoivoisesti yritän päättää S ja M koon välillä niin auttais kyllä jos osaisit vastata tähän jotain.. :/ S-koossa oli liian tiukka vyötärö mutta muuten istui täydellisesti jalkaan että jos ne venyis hieman niin olis hyvä. M-koko taas oli hieman löysä mutta muuten hyvä eli jos kutistuis hieman pesussa niin olis varmasti hyvät. Hankala valinta, kiitos jos osaisit vastata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kyllä huomannut, mutta luulen, että ne kuitenkin vähän venahtaa käytössä :-) Mä en oo kovin paljoa näitä vielä edes käyttänyt, joten voi olla, että vähän myöhemmin venahtaa hieman. Tosin, kaikki vaatteet kutistuu vähän pesussa, että kai toi M vois myös sopia sulle! :-D Varsinkin jos kuivuriin laitat. Mä en itse tykkää jos nahkahousut on päällä ihan sellanen makkarankuori, joten jos olisin sä, niin ottaisin M!

      Poista
  9. Olipa kiva video josta tuli jotenki hyvä mieli itelki! :-) Ehdottomasti lisää tämmösiä ihan basic videoi, ei tarvi tapahtua mitään sen kummempaa

    VastaaPoista
  10. mikä sun ask on? :)

    VastaaPoista
  11. Hei tosi kiva ja piristävä video! :) ja rakastuin tohon taloon ihan täysillä ai että! Haluisin kysyy tost Empun takista että mitä kokoo se on? :-D Mulla on toi sama ja muuten oon iha rakastunu siihen mut mun oma M-kokonen näyttää aika isolta mun päällä, enkä tiiä kuuluuks sen olla niin löysä:/ se oli vaan pienin koko silloin kun alesta ton ostin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on myös M, mutta sano myös, että toi on normaalia suurempaa kokoa! Varsinkin hihat on ihan överipitkät :-D

      Kiitoksia ihana!

      Poista
  12. Hei, mistä toi sun tunika on? Entä tuo Empun musta mekko? :)

    VastaaPoista
  13. Pakko myöntää että ärsyttävin videopostaus ikinä ! Liikaa hompänpömppää, noi musakohdat oli kyl iha mukavia.

    VastaaPoista