2/01/2015

MUUTAMAT UUSIMMAT OSTOKSET

EDIT: Käykäähän kurkkaamassa uusi välilehti bannerin alta! ;-)

Hei tyypit! Ostospostausta toivottiin eniten, joten aloitetaan sillä. Ihan kaikkia ostoksia en kuvannut, sillä ajatuksena olisi kuvata loput videolla! Videolta näkee kuitenkin vielä paremmin minkälainen vaate tms. oikeasti on.

P1017254

Glitterissä oli superhyvät korualennukset pari viikkoa takaperin! Siellä oli kokonainen seinällinen ihania koruja -75% alelapulla varustettuna. Mä en oo ikinä ollut mikään hirveen ahkera korujen käyttäjä, joka johtuu vaan siitä, ettei mulla oikeen oo mitään ihmeellisiä koruja. Kaikki hienot on ihan älyttömän kalliita, joten oon jättänyt suosiolla ne kauppaan. Näin huiman alennuksen jälkeen kuitenkin päätin ostaa muutamat korut, ja yksi niistä oli tämä ihana värikäs kaulakoru! Mä näin heti silmissäni miten hyvältä tämä näyttäisi kaulassa yhdistettynä ihan tavalliseen mustaan sifonkitoppiin. Oltiin liikkeellä Nooran kanssa, ja hänkin rakastu tähän niin kovin, että kiikutti itsekin sen kassan kautta kotiin. Korulle jäi alennuksen jälkeen hintaa enää n. 6€.

P1017279P1017293P1017307

Joku varmasti muistaa aikaisemmin kirjoittamani Farkkuvinkki -postauksen? Siinä mä ylistin Bikbokin farkkuja maasta taivaaseen, ja vannoin, etten käyttäisi ikinä muita housuja, Toisin kävi, kun House of Brandonin sivuilla tuli vastaan täy-del-liset nahkapöksyt! Pistinkin ne heti tilaukseen, mutta takaraivossa olin jo valmistautunut niiden palautukseen, sillä mun on tosi vaikea löytää sopivia housuja. Päällä ne kuitenkin tuntui paljon paremmalta kuin edes uskalsin kuvitella. Housut ei siis ole oikeasti nahkaa, mutta näyttävät ihan siltä. Ne on tosi joustavat, joten sopii vartalolle kuin vartalolle! Superiso plussa siitä, että tälläselle pitkäkinttusellekin lahjetta oli tarpeeksi, eikä tarvinnut harmitella sitä, miten kaikki kivat housut on sen kymmenisen senttiä liian lyhyet. Housut onkin löytynyt mun päältä jo useana päivänä ja tuntuu kuin päällä olisi vaan legginssit! Erinomaiset siis esimerkiksi vähääkään pidemmille koulupäiville.

Samaan tilaukseen lisäsin myös Cheap Mondayn siniset farkut, jotka olivat myös muuten hyvät mulle, mutta lahkeet olisivat saaneet olla pari senttiä pidemmät. Se ei kuitenkaan haittaa, koska nilkkureiden kanssa nilkat ei jää paljaaksi ja kesällä nilkat saakin vähän vilkkua. Ehdottomasti paras tilaus minkä mä oon tehnyt! Hyvä kun edes kaupoista löytyy hyviä housuja, näköjään täytyy jatkossa tilata netistä kaikki pöksyt kun kävi näin hyvä tuuri! ;-)

P1017261

Vähän lisää Glitterlöytöjä: kahdet ihanat korvikset! Nämä molemmat olivat myös -75%, ja molemmille jäi hintaa vähän reilu 2€. Naurettavan vähän näin ihanista korviksista! Molemmat on päässyt jo käyttöönkin ja ai että, mä tykkään!

P1017274-horzP1017294P1017276

House of Brandonin paketista paljastui housujen lisäksi pari muutakin juttua, ja toinen niistä oli tämä ihanan lämmin ja paksu neuletakki! Merkiltään se on Vero Modan, joten sitä saattaa löytyä myös ihan Vero Modan liikkeistä. Kaiken lisäksi tämä oli alennuksessa, ja maksoi alkuperäisen 50 euron sijaan enää kolmekymppiä!

P1017310

Kylläpäs nyt on HOB-täyteinen postaus, mutta pistetään nyt nämä korviksetkin tähän samaan syssyyn. Nekin siis House of Brandonilta saatu ja on merkiltään Pieces. Oon jo pidemmän aikaa katsellut näitä vähän erilaisia korviksia ja nyt olikin oiva tilaisuus saada ne itsellekin testiin. Yllätyin positiivisesti, ja nämä tuo kivaa vaihtelua niihin ainaisiin helmikorviksiin.

Nyt kun koko postaus on täynnä jo muutenkin House of Brandonia, vinkkaan teille vielä yhdestä tapahtumasta...

ystis

Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos vähääkään edulliset vaatteet kiinnostaa! ;-) Itse en valitettavasti pääse paikalle, mutta shoppailkaa tekin mun puolesta!

Niin, haluatteko loput ostokset videolla vai vanhan kaavan mukaan kuvina?

16 kommenttia:

  1. Video ois kyllä kiva! :-) ja ihana tuo kaulakoru! Oon miettiny itekki nuita cheap mondayn farkkuja ku tosi monet on niitä kehunu, mutten silti oo vielä uskaltautunu tilaamaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin! ;-) Ainakin omien kokemuksien perusteella voin suositella!

      Poista
  2. Täydelliset nahkapökät ! Minkä kokosena otit ? Ite käytän S/M ja jos housut kerran venyy niin mahtaako S olla parempi ? Ja videona ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on yleensä housut M/L, ja otin näistä L, koska mun mielestä on tosi ruman näköstä jos (nahka)housut on päällä kuin makkarankuori! :-D Ja ne onkin mulle just hyvät, jää kivasti "löysäksi" eikä tuu sitä inhottavaa makkarankuori-efektiä. Ehdottomasti kannattaa ottaa S! :-)

      Poista
  3. Aivan ihana neuletakki <3 Ja kivat ostokset muutenkin! Ois kiva nähdä loput ostokset videolla :)

    http://marjukkakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistetää ne tulemaan videolla, kun vaan aikaa riittää! ;-)

      Kiitos!

      Poista
  4. täällä kans yks pitkäjalkainen ja nyt lähti kyllä noi mustat pöksyt samantien tilaukseen! munkin on tosi vaikea löytää hyviä housuja (toki iso syy on se ettei niitä jaksa edes ruveta kokeilemaan kuumissa sovituskopeissa ellei oo kunnolla aikaa :D) mutta toivon että olis yhtä mukavat jalassa niinku sanoit! :) otin M-koon ja toivon tosiaan että se oli nappivalinta. pakettia ootellessa :)
    t. kaimasi essi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ihan samanlainen! Housujen sovittaminen on niin hikistä ja tuskallista puuhaa, varsinkin, kun todella harvoin ne housut lähtee sovituskopista kotiin... Oon nähny helpommaksi tilata netistä ja palauttaa, jos ei sovikaan! :-) Kiva kuulla, että säkin tilasit nämä. Voin luvata, ettet pety! ;-) Ihan lempparihousut.

      Poista
  5. Ihania löytöjä! Voisin niin ottaa jokaisen omaankin vaatekaappiin.

    Ja voi kamala, tajusin vasta nyt, etten edes oo sun lukija! Mä vaan näköjään tuun aina (eli joka päivä) tänne googlen kautta haha :D

    VastaaPoista
  6. Ja nythän mä huomasin, että oonpas... Sun postaukset ei vaan näköjään sitte tuu mun bloggeriin! :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ounouuu! Tyhmä blogger. Syrjii mun blogia >:(

      Poista