1/24/2015

VIIKONLOPPU X 9

Ihanaa lauantaita kaikki muruset siellä! Vetelen parhaillaan aamukahvia nassuun ja pian täytyy juosta suihkun kautta valmiiseen (ah!) ruokapöytään. Tänään lähden parisuhteilemaan tonne pääkaupunkiseudulle, viime näkemästä onkin ehtinyt kulua jo useampi viikko... Onneksi näitä joka-viikonloppu-jotain-menoa -viikonloppuja ei kovinkaan usein tule, ja pakko myöntää; onhan se aika ihanaa kun oikeasti pitkän tauon jälkeen pääsee taas oman rakkaan kainaloon.

Pienten kuulumisten kera lätkäsen teille näytille muutamia kuvia, joista osa on napattu nyt lauantaiaamuna ja osa eilen. Tein jumpan jälkeen ihan superhyvää nugettisalaattia, joka aika nopeasti katosikin lautaselta parempiin suihin. Kannattaa kokeilla, jos se perus kanasalaatti alkaa vähän jo tökkimään! Toinen, millä kanan ja nugetit voi korvata, on ne poppikset, jotka tosin on myös jonkinlaisia kanapalloja/-nugetteja? Anyways, kannattaa kokeilla!

Kävin perjantaina hakemassa aika kivan ja painavan paketin postista...sisältö näkyykin alla olevista kuvista, mutta niistä lisää myöhemmin! ;-)

P1247012P1247008P1216968-horzP1217003P1216984P1247014P1216977P1216988P1216973

Oisko teillä jotain postaustoiveita, mitä haluaisitte mun toteuttavan? Mulla on tällä hetkellä mielessä jo esimerkiksi ostospostaus (joko ihan näin kuvina, taikka videolla), sillä uusia juttuja, niin itse ostettuja kuin yhteistyön kauttakin saatuja, on kertynyt jo aikamoinen kasa. Ruokapostauksia toivottiin myös, ja heti kun keksin jonkun näpsäkän, hyvän ja jakamisen arvoisen ruoan, jaan sen varmasti myös teidän kanssa! Kertokaa mulle mitä haluatte lukea, sana on vapaa!

Nyt mä kipitän sinne suihkuun, jotta pääsen vielä tämän päivän aikana sinne Espooseen asti... Ihanaa viikonloppua!

20 kommenttia:

  1. Ostospostaus ja huoneen esittely !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen on ainakin tulossa, ja toinen myös heti kun muutama juttu vielä hankittu! :-)

      Poista
  2. Herkullisen värinen Yankee candle! Ja ah noi pallovalot ♡ Kommentoin sun pallovalopostaukseen, että oon kuolannut niitä kauan mut avomies ei anna ostaa - nyt oli pakko tulla kertomaan, et oon vihdoin saanut ne koristamaan meidän eteisen peiliä :D Näyttelin just sun blogin kuvia ja niihin kommentti oli, et "ei noi niin hirveitä ookaan" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä herkullisemman tuoksunen! ;-) Hei wau, ihana kuulla, että säkin vihdoin sait ne! :-D Hahah, ihana kommentti! On sun miehelläkin näköjään vähän sisustussilmää ;-)

      Poista
  3. Näyttääpä hyvältä toi salaatti!:P Ostospostaus videolla olis kiva, ja muutkin videot, esim. sen helsingin mydayn -tyyppiset :)

    www.sarajhs.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin! ;-) Pidetään mielessä, eiköhän jotain sen tapasia ole tulossa!

      Poista
  4. Hei kauan sulla kestää sun omatekemät geelit? Miten voi estää geelin/pohjustajan valumista kynsien reunoille/kynsinauhoihin? Mitä kaikkea sä laitat sun kynsiin, esim. pitäiskö mulla olla jotain muuta kun primer, varsinainen geeli ja top coat? En saa noita kynsiä millään pysymään viikkoa kauempaa :( Olisko sulla antaa jotain vinkkiä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mä vastaan tähän heti kun pääsen paremmalle koneelle, jossa netti pelittää!

      Poista
    2. Riippuu vähän käyttäjästä ja käyttäjän oman kynnen laadusta, yleensä se 2-3 viikkoa on yleisin pysymisaika, mutta muutamilla on pysynyt sen neljäkin viikkoa. Kannattaa levittää geeliä suht ohuesti, jos ongelmana on valuminen. Aina ennen uuniin laittamista kannattaa esimerkiksi appelsiinipuutikulla tai dotting toolilla pyyhkiä siitä kynsinauhojen luota mahdolliset geelit pois :-) Mä teen esimerkiksi tavallisen ranskalaisen manikyyrin näin: kynnen buffaus, primer, freshner, rakennus, pinssaus, buffaus, värigeeli (tässä tapauksessa valkoinen), geeli, buffaus, topgel. Ja aina geelin jälkeen tietenkin hetkeksi uuniin :-) Minkä merkin geelejä käytät?

      Poista
    3. Kiva kun vastasit! :) Mulla on ibd -merkin primer ja geeli. Tosi hyvä vinkki toi että pyyhkii noi kynsinauhat ennen kovettamista, niin yksinkertanen vinkki mitä en kuitenkaan oo itse älynnyt? :D Käytän aina tippejä, eli en oo koskaan rakentanu sitä itse kynttä siitä geelistä.. Mitä toi freshner on? :) Ja mitä toi pinssaus käytännössä tarkottaa.. en oo ihan perillä tästä kynsien ammattisanastosta :D

      Poista
  5. Miten tapasitte sun poikaystävän kanssa?:) ja voisitko tehdä teistä jotain postausta??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netissä! Haha, en oikeen tiiä mitä kertoisin...:-D

      Poista
  6. miten ootte tavannu sun poikaystävän kanssa?:) ja kauan ootte ollu yhdessä?

    VastaaPoista
  7. Olitko lauantaina kello 14.00 lähtevässä Onnibussissa?:) jos olit, niin näin sut! Olit kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, olin! Olitko samassa bussissa siis, mis päin istuit? :-) Kiitos!♥

      Poista
  8. Voisit tehä postauksen sun tän hetken realistisesta unelma-asunnosta ?:) Varmaan aika moni lukija pian muuttamassa yksin/muuttanut yksin ni vois saada hyviä vinkkejä !

    VastaaPoista
  9. Ihania kuvia! :) Tuli mieleeni noista geelikynsistä sen verran että, jos haluaa lakata geelikynnet niin täytyykö tekovaiheessa buffata geeli ja sitten kynsilakka ja tämän jälkeen top gel? Vai menetelläänkö ihan niinkuin normaalistikkin kun geelejä tekee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Geelikynsissä ei saa käyttää tavallista kynsilakkaa lainkaan, mutta jos väkisin haluaa, niin kynnen buffaus, kynsilakka ja sitten topgel :-)

      Poista