11/10/2014

TESTISSÄ: BEAUTYBLENDER

Yhteistyössä Beautyblender.

Oletteko te jo kuulleet maailmalla supersuositusta (mutta suht uudesta ilmestyksestä Suomen markkinoilla) meikkisienestä Beautyblenderistä? Ellei BB:n omat Facebook sivut ole jäljessä, niin näitä ei vielä saa Suomesta mistään kaupasta. BB:n omilla nettisivuilla on kuitenkin vinkattu, että vielä marraskuun aikana nämä tulevat myös Suomen kauppoihin myyntiin! Lokakuun lopulla olevilla I Love Me -messuilla näitä oli myös saatavilla rajoitettu erä, joten voipi olla, että just joku teistä on ehtinyt sieltä napsasta oman BB:n itselleen! :-)

PB095151

Mikä ihmeen Beautyblender? Beautyblender on kananmunan muotoinen meikkisieni. Sen muoto takaa kauniin ja tasaisen lopputuloksen, ja tämän jopa minä, joka on aivan käsi kaikkien meikkijuttujen kanssa  voin todistaa sen! Ja kaikenlisäks, mulla on käytössä Rimmelin kolmen euron meikkivoide, joka ei laadultaan luonnollisesti ole se kaikista paras. Erityisesti mä oon tykännyt siitä, että nyt voin helposti meikata silmän ympäryksetkin tuon terävän "pään" ansiosta, kun näitä ripsienpidennyksiä täytyy vähän varoa. Eipä tarvitse enää!

add
vesivesisisi

Miten Beautyblenderiä käytetään? Seuraava saattaa tulla teille yllätyksenä, niinkuin se tuli mullekin: tämä meikkisieni kastetaan ennen käyttöä. Purista meikkisientä kämmenessä veden alla muutamia kertoja niin, että tunnet kuinka vesi imeytyy sieneen ja se turpoaa melkein puolet isommaksi, kuin mitä se oli kuivana. Mä olin tosi vainoharhainen tätä kastamisjuttua kohtaan ja ensimmäisen kerran käytinkin sitä ihan kuivana. Kastamisen juju onkin kuitenkin siinä, että kun meikkisieni on hieman nihkeä, se ei ime meikkivoidetta itseensä, vaan jättää sen sienen "pinnalle". Näin säästyy myös pidemmältä ajalta hurja määrä meikkivoidetta! Kastelun jälkeen meikkisientä kuivataan kevyesti esimerkiksi pyyhkellä ja tämän jälkeen BB onkin valmis käyttöön.

PB095229juhuu

Tässä näkyy kokoero kuivaan Beautyblenderiin ja kastettuun Beautyblenderiin! Aika huikea ero, vai mitä?

Miten Beautyblender eroaa muista meikkisienistä? Maailman parhaan ja muista eroavan meikkisienen BB:stä tekee mm. sen ainutlaatuinen muoto. Niinkuin jo tulin maininneeksikin, se on kananmunan muotoinen, jonka vuoksi levittäminen on todella vaivatonta ja helppoa pienillä (kuten juuri ne silmänympärykset) ja suurillakin alueilla. Koska Beautyblender -meikkisieni on kokonaan reunaton, et saa sillä aikaiseksi rajoja tai virheitä, vaikka yrittäisit! Pyöreä muoto siis estää rajojen ja viivojen syntymisen kokonaan  toisin kuin kulmikkaat ja litteät meikkisienet.

BB:n materiaalin ansiosta sen pinta on superpehmeä ja miellyttävä ihoa vasten. 

PB095257

Tästä meikkisienestähän on ollut iät ja ajat kaikenlaisia "kopioita" myytävänä mm. Gina Tricotissa. Nämä kopiot eivät kuitenkaan ole läheskään samaa tasoa kuin ihan aito Beautyblender, ja postauksen Ginan "BB:n" ja aidon BB:n vertailusta löydät tästä linkistä. Kannattaa lukaista, jos lainkaan epäilyttää tämän pienen palleron toimivuus! ;-) Muita kokemuksia ja mielipiteitä Beautyblenderistä löytyy tästä ja tästä linkistä sekä video Beautyblenderin käytöstä ja sen pesusta löytyy tästä linkistä.

papapapap

Mä en aio enää ikinä käyttää muita meikkisieniä kun aitoja Beautyblendereitä. Ihana lähteä ulos iho photoshopatun näköisenä ;-)

Beautyblendereitä on saatavilla pinkkinä, valkoisena sekä mustana ja kahdessa eri koossa. Pienempiä löytyy muistaakseni myös vaaleanvihreinä. Mä sain Beautyblenderiltä pinkin sekä valkoisen meikkisienen, ja itse meikkivoidetta mä oon levittänyt pinkin kanssa ja pohjustusvoiteen valkoisella. Lisäksi paketissa tuli myös meikkisienisaippua, joka oli ihan huippu juttu, sillä mä oon aina pessyt mun siveltimet ja meikkisienet vaan tavallisella saippualla! Ehkä niitä tulee nyt pestyä useammin.

Kyseessä on hieman kalliimpi meikkisieni, sillä se maksaa paikasta riippuen kahdenkympin molemmin puolin. Mutta – niinkuin mä oon monesta blogistakin lukenut, on tämä joka sentin arvoinen. Oikeasti. Ja allekirjoitan itsekin tämän ihan täysin! Mitä nyt pienien googlettelujen avulla sain selville, Beautyblendereitä saa tällä hetkellä tilattua mm. BeautyBaylta, www.camerareadycosmetics.comilta ja www.ihanathiukset.filtä.

Onko teillä minkälaisia kokemuksia tästä meikkisienestä?

14 kommenttia:

 1. Mulla ei oo kokemuksia tästä meikkisienestä, mutta ehdottomasti tän postauksen perusteella aijon kokeilla :-D !

  www.iinaemiliasd.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Tää on oikeasti ihan huippu!

   Poista
 2. En ole koskaan kuullutkaan näistä, vaikuttaa kyllä käteviltä! Pitäisiköhän ostaa kokeiluun:)
  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa testata, siinä ei kuitenkaan kauheesti häviä :-) Jos ei itselle jostain syystä sovi, niin kaverille vaan!

   Poista
 3. Oon miettinyt usein, kannattaisiko tuollaisen osto. Toisaalta vaihtelen usein myös sudin ja käsin levityksen kanssa, että ehkä beauty blender olisi taas uusi tapa levittää meikkivoide. Kiva kuulla, että toi aito on oikeasti parempi kuin ne feikkiversiot, ehkä munkin on tosiaan pakko kokeilla tuollaista! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en varmasti ois tätä itse kaupasta ostanut, mutta onneksi sain nyt ilmaiseksi testiin tämän. Sit kun tämä kuluu loppuun, aion ehdottomasti ostaa uuden, tämä on oikeasti sen parinkympin arvoinen :-) Et tule pettymään!

   Poista
 4. Aivan huippu tuote! Aivan paras lopputulos ja ihanan tuntuinen meikattaessa. Kiitos loista vinkistä - Ihanaa, että tulee vihdoin ja viimein Suomeen. Nim. olin taas laittamassa BeautyBlender tilausta Englantiin..

  VastaaPoista
 5. Moikka!
  Osaatko sanoa mihin kauppohin marraskuun aikana tulee näitä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stockmanneihin ainakin.

   Poista
  2. Nyt näitä taitaa löytyä Stockmannilta, sekä ihanathiukset.fi ja pretty.fi :-)

   Poista
 6. Suostutko sä tekemään mulle vähän samantyylisen bannerin :) sillai että se on tollai, täytetty? tai edes vaan tommotteella kaunolla? :) ♥

  VastaaPoista
 7. Selailin beautyblender tietoa ja kokemuksia ja löysin tämän postauksen. Joo itekin tilaan tämän. Semmonen jäi askarruttamaan että voiko pestä jollain muullakin pesuaineella vai pelkästään sillä tarkoitetulla aineella? Kiitos jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Voi toki pestä muillakin aineilla, mä oon esim välillä pessyt ihan Fairylla! :-)

   Poista