11/29/2014

EVERYDAY PHOTOS

Pitkästä aikaa postausta sekalaisista kuvista, jotka ei ole vielä esiintynyt blogissa, eikä oikeen kuulu mihinkään kategoriaan. Kauheasti niitä ei ollut, mutta muutama kuitenkin!

PB215425

Itsetehtyjä hampurilaisia iltapalaksi! Välistä löytyi pihvin lisäksi pekonia, salaattia, cheddarjuustoa, kuivattua sipulia ja hampparimajoneesia.

P1015716P1015723P1015724PA074516


Pari uutukaista yhteistyökumppanilta Oasapilta (jossa muuten on myöskin ihan hulluja alennuksia, jopa -85%!)! Sininen paita onkin ollut mun päällä jo muutamaan otteeseen, mutta jäänyt nyt vähemmälle käytölle kun töissä mulla on aina paksu neule päällä. Esimerkiksi juuri tämä neule on ollut mun mukana monena päivänä, koska toi on ihanan paksu ja lämmin, sekä myöskin painava! :-D Musta collegepusero osoittautui mulle aivan liian pieneksi, joten se lähti eteenpäin kavereille. Vinkkinä teille: tilasin siis M koon, mutta se vastasi abouttisrallaa isoa XS-S.

PB225435

Veli tilasi itselleen H&Mltä leopardilakanat (...:-D), joihin mäkin vähän ihastuin ja heti tilaisuuden tullen varastin ne itselleni! Saa nähdä, kauanko ne pysyy mun sängyssä...

P1015563ööööööööP1015571öö

Mun lempparikengät sanos itsensä irti! :-( Kengät ei ollut kun muutaman viikon vanhat, joten kirjoitinkin heti Zalandolle reklamaation, ja nyt on jo uudet popot tulossa postissa (on muuten nyt vielä -20% alennuksessa, vaikkei normaalihintaisinakaan kovin kalliit olleet!) ja vanhat lähdössä lähipäivinä takaisin heille. Hyvää ja nopeaa palvelua – jag tycker!

PB235531

Tän vuoden ekat joulutortut! Leivoin näitä varmaan neljä pellillistä, mutta parissa päivässä kaikki oli jo kadonnut ;-) Hups!

Mites on, onko nä muutaman kuvien "Everyday photos" -postaukset ihan turhia?

12 kommenttia:

  1. Ei, nää postaukset silloin tällöin on nimenomaan ihan parhaita! :)
    http://jennicarita.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :-) Välillä on sitä materiaalia nimenomaan vain näihin postauksiin.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Jes, kiitos! Mäkin kyllä tykkään muiden blogeista lukea ihan hirveesti just näitä ns "random" postauksia missä ei oo mitään tiettyä aihetta, mutta kiva kuulla, että ainakin osa munkin blogin lukijoista tykkää näistä :-)

      Poista
  3. Mikä noiden kenkien nimi on tai voitko linkata ne, kun en löytänyt niitä? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä! :-)

      http://m.zalando.fi/even-odd-biker-cowboynilkkurit-musta-ev411n016-q11.html

      Poista
  4. Ei nää oo turhia, itseasiassa yksiä parhaista postauksista! :-)

    VastaaPoista
  5. Tykkään kanssa näistä postauksista eniten! Ihan huippuja :) En muuten yhtään tunnistanut sua sillon bikbokissa, katoin tosikauan et ootko se sä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :-)

      En mäkään! Katoin monesti tosi pitkään (haha, sori jos ihmettelit!) ensin et miten oot niin tutun näkönen, ja sit kun tajusin kuka (ehkä) oot ni mietin et ootkohan vai et, enkä siks uskaltanu moikata :-D Hyvä et sä uskalsit, heh :-)

      Poista
  6. Ihan superkivoja nää postaukset, sun blogi on ehdottomasti yks mun suosikeista! Olisko mahdollista, et pystyisit joku päivä kuvaamaan My Day -videon? Tai kuvallisen :)

    Kivaa joulunodotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se onnistu! :-) Niitä on kiva tehdä.

      Kiitos, ja samoin sulle! :-)

      Poista