10/07/2014

KOLME PLUS YKS

Eiköhän munkin ollut sitten pakko poiketa Sokoksella 3+1 päivillä! Kassalle mentäessä luulin, ettei mun korissa ollut hirveesti tavaraa, saatika että ne maksaisi niinkin paljon, mutta reilu kolmekymppiä sinne taas sujahti. Kaikki tosin oli tosi hyödyllisiä ja tarpeellisia juttuja, lukuunottamatta ehkä Babylipsejä. Mitä sieltä sitten kotiin kannettiin:

PA044422PA044426PA044428

Muutama kappale hammastahnoja. White now on mulle ja tavalliset Pepsodentit muille perheenjäsenille!

PA044452

Tätä Lumenen värillistä kulmageeliä oon käyttänyt jo jonkun aikaa ja ollut siihen erittäin tyytyväinen! Mulla on tuo ensimmäinen puteli kestänyt jo melkein vuoden, joten oli jo aikakin ostaa uusi. Tässä oli suurin alennus kaikista tuotteista - noin kaksi euroa. 

PA044433

Vanulappuja menee aina, joten niitäkin lähti mukaan euron kappalehinnalla. Näitä olisin muutenkin ostanut, sillä lopullinen alennus oli vain parikymmentä senttiä. 

PA044446

Blistexin huulirasvat mä oon todennut kaikista parhaimmiksi, jos huulet oikeasti kaipaa hoitoa. Se minttuversio on mun mielestä kaikista ihanin, mutta vaurioituneimmille huulille sopii tämä paremmin.

PA044442

Rikkinäisten ja repaleisten meikkivoidesienien kanssa oon selvinnyt jonkin aikaa, mutta nytten sain vihdoin aikaiseksi ostaa uusia. Halvempia ja parempiaki olisi löytynyt, nämä nimittäin vaikutti suoraan sanottuna surkeilta näiden parin testikerran perusteella! 

PA044438

Nivea Soft -vakkarirasvaa lähti kotiin kaksin kappalein. Alennus ei ollut näissäkään oikein kummoinen, mutta näille oli muutenkin tarvetta ja lisäksi tykkään enemmän tästä tuubiversiosta, josta se pikkuriikkinen alennus oli. 

PA044467

Vanha ja hyväksi todettu Lumenen aurinkopuuteri vetelee viimeisiään, jonka vuoksi nappasin korista mukaani vaan muutamalla eurolla Rimmelin aurinkopuuterin. Yllätyin positiivisesti tästä, vaikka aluksi ajattelin, että taidan kuitenkin joutua tilaamaan uuden Lumenen vastaavan!

PA044454

Reissun ainoa "turha ostos"  ne Babylipsit. Ne liikkui monta kertaa edes-takas mun ostoskorin ja niille kuuluvan korin välillä, mutta lopulta päätin ostaa niitä testiin kaksi kappaletta, kun ne yhteensä maksoi vain viisi euroa, mikä on melkein yhden huulirasvan hinta. Ja hei, mä yllätyin näistä positiivisesti! Otin Mint Freshin ja Cherry Men, ja varsinkin ensimmäinen on yllättänyt mut todenteolla. Cherry Me on myös hyvä ja lisäksi siitä tulee vähän väriä huuliin :-) Mä tykkään!

11 kommenttia:

  1. Mulla tarttui mukaan myös baby lipsit kun kävin Sokoksella :D
    jasmintuomi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, et noita meni kaikista eniten! :-D Myyjäkin sanoi, että niitä on ostanu kyllä kaikenikäiset ja kaikenlaiset ihmiset!

      Poista
  2. Ostin myös noita meikkisieniä, ja mäkään en pitänyt, kauheen pieni ja ei ollenkaan semmonen tukevan olonen, jos näin edes voi sanoa, mitä oon tottunu käyttämään. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :-( Onneks noi ei mitään maltaita maksa...

      Poista
  3. Pakko kyl hankkia noita Babylipsejä pari joku päivä :D Vaikuttaa niin kivoilta :D

    Emzi
    http://emmelemzi.com

    VastaaPoista
  4. Toi lumenen kulmakarvageeli on munkin meikkipussissa ollu jo päälle vuoden, ihan ykköstuote! Ite unohin ihan kokonaan noi sokoksen 3+1 päivää :( Onneks tänään alko Hullut päivät, pakko edes siellä käydä kattomassa jos tekis jotain kivoja löytöjä :)
    http://blondeanndglam.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan huippu! Voittaa kulmakynät ihan 6-0 :-)

      No höh, onneks noita tulee taas! :-)

      Poista
  5. Hei vitsi tässä on blogi mun makuun! Hyvät kuvat ja sun rento kirjotustyyli on kyllä niin suurta plussaa, että! :-)
    Itelläkin lähti noita babylipsejä tuolta sokkarin tarjouksesta, ja suosittelen sitä Hydratea, on tosi kosteuttava eikä se tuoksukaan mikään huono oo :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, kiitos ihan superisti superihanasta kommentista! :-) Te piristätte niin kauheesti mun päiviä ♥

      Onko se se sininen? Mietin sitäkin, mut päädyin lopulta kuitenkin tohon minttuun :-)

      Poista
  6. Oi kiitti vinkistä, täytyy testata tuota kulmakarvajuttua! :)

    VastaaPoista