9/27/2014

SATURDAYSNAPS

Ihanaa lauantaita (mä oon ihan sunnuntaissa, koska nyt 2. jaksossa mulla alkaa viikonloppu aina jo torstaina... Ihanaa!) kaikille! Mun aamu on alkanut vähän haikeissa tunnelmissa kun jouduin taas viikoksi heittää hyvästit poikaystävälle, mutta mieli virkistyi heti kun pääsi reilu tunnin zumbatunnille! Mä oon ihan tykästynyt zumbaan,vaikka alussa mulla oli hirveitä onglemia osata niitä liikkeitä tai pysyä muiden mukana, mutta onneksi jatkoin silti niillä tunneilla käymistä, koska siitä on muodostunut toinen lemppari step-tuntien rinnalle! Mun tekisi koko ajan mieli olla jumppaamassa ja välillä perheenjäsenet joutuu toitottamaan mulle, että lepopäiviäkin täytyy pitää... Miksi muka ;-)

kii

Heti jumpan jälkeen tulin maha kurnien reippaasti kotiin ja tein mulle ja äitille herkulliset lohisalaatit, joihin tuli salaatin, kurkun ja tomaatin lisäksi punasipulia, halloumjuustoa, viinirypäleitä, krutonkeja ja tottakai sitä lohta. Mun ainoa ongelma on se, etten ikinä osaa tehdä pientä salaattia, vaan sen ollessa valmis tippuu krutongit ja lohet lautaselta ulos. Vaikka kuinka yrittäisin laittaa kaikkia aineksia vähemmän kuin normaalisti niin ei, ei onnistu. Oonko ainoa?

kiiikkiiikikikikikikikkiiiikkuuuuuukkkkiiikkuuuuuuuuui

Jos mä lisäisin tähän postaukseen kaikki kuvat Sussusta mitä mä oon tämän päivän aikana ottanut, skrollaisitte tätä postausta alaspäin vielä huomennakin. Sitä on vaan niin helppo kuvata, kun Sussu aina vaan nukkuu ja nukkuu, mutta silti se näyttää niin söpöltä!

kkkiiiiiiikiiiii

Mä kävin viime viikolla jälleen kerran lääkärissä tämän mun ihotulehduksen takia ja sain läksyksi vaihtaa lakanat vähintään viikon välein. Rakastan mennä nukkumaan puhtaisiin lakanoihin, mutta että viikonvälein  se tuntuu vähän liian haastavalta ja liioitellulta? Nyt täytyy vaan totella lääkäriä, jos mä joskus haluan tästä eroon.

paita

Rikoin mun shoppailulakkoa. Mun oli pakko, koska löysin niin täydellisen paidan! Annoin itselleni luvan ostaa sen, koska mä oon myynyt taas vanhoja vaatteita pois ja saanut niistä melkein 400 euroa, jotka kaikki on tällä hetkellä Berliinikassassa odottelemassa matkaa. Eli toisin sanoen: mun ei tarvitse edes meidän matkaa varten ottaa mun säästötililtä yhtään rahaa, joten tämän verran mä olin valmis nipistämään sieltä.

kukkiiii kiikkuukiiikukikkiikiksipsit

Ylläolevista kuvista näettekin mitä seuraa, kun Essiltä kysytään toiveita mitä kaupasta tuotaisi. Niin ,ja tän lisäksi isi tuli eilen laivalta – ja loput tiedättekin. No jos vaikka viikonlopun kunniaks!

kiiiii

Lakanoita vaihtaessa muhun iski pieni siivouskärpänen ja siivoilin mun huoneen hyllyjä ja pyyhkisin pölyjä niiltä. Eilen oli hoidettu jo imurointi, joten sitä ei tarvinnut enää tänään tehdä.

kiikuukki kiiikukkkkkkk

Otettiin äitin kanssa tänään tehtäväksi putsasta molempien koirien hammaskivet. Vaikka Sussu painaa kolme kertaa vähemmän kuin Sofi, oli Sussussa enemmän pitelemistä kuin Sofissa. Loppujen lopuks kuitenkin saatiin molempien hampaat puhtaiksi ja palkinnoksi molemmat saivat herkkuluut, jota Sussu kuvassa ylpeänä esitteleekin ;-)

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tälläisessä rentoiluasussa menee mun loppuilta!

Nyt mä lähden telkkarin ääreen katsomaan lauantai-illan lemppariohjelmia. Ihanan rentouttavaa lauantaita kaikille! :-)

22 kommenttia:

  1. Missä tapaat myyä sun vaatteita

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus! :-) mistä noi ihanat lakanat on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva että tykkäsit :-) Ne on ihan Ikeasta! :-)

      Poista
    2. Ihana postaus& sulla on muutenki sairaan kiva blogi! :-) http://vievies.blogspot.fi/?m=1

      Poista
  3. Kiva postaus! Itsekin vois tällaisen toteuttaa joskus :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. et tosiaankaan oo ainoa ton salaattiasian kanssa - tiedä sitten mikä siinä mättää, vaikka kuinka aineksia vähentäisi niin aina tuppaa tippumaan päällimmäisiä aineksia haha! isompi lautanen olisi varmaan sitten se ratkaisu? :-D ja hei, itsekkin vaihan lakanat viikon välein, kyllä siihen tottuu ja jossain vaiheessa et pysty enää nukkumaan jos et oo niitä lakanoita vaihtanut - tai sitten mä oon vaan ainoa jota ällöttää nukkua samoissa lakanoissa viikon jälkeen :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha ihanaa, onneksi en oo yksin! :-D Täytyis pitää jääkaapissa aina vaan se määrä aineksia, joista on vaan siihen pieneen salaattiannokseen.

      Toivotaan, että mäkin totun tohon lakananvaihtorumbaan! ;-)

      Poista
  5. mistä tuo coins rasia on ? :)

    VastaaPoista
  6. heei tosi kiva blogi ! täältä uusi lukija :)

    VastaaPoista
  7. Meidänkin toista koiraa on niin helppo kuvata kun sekin vaan nukkuu. Siitä tuleekin aina otettua vaikka kuinka monta kuvaa ja yleensä ne kaikki on samanlaisia :D

    VastaaPoista
  8. Mistä ootte ostanu hammaskiven poistajan ja mikä sen oikea nimi on? :D Kiitos jos autat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.petnetstore.fi/hammaskivenpoistaja#.VCr2uRYxXdo

      www.petnetstore.fistä! :-) Makso vähän vajaa 20 euroa.

      Poista
  9. Oisko hyvä idea jos ei koiraa samaan sänkyyn missä itse nukut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, no en mä tiiä onko se hyvä tai huono idea :-) Jos ei halua koiraa samaan sänkyyn, ni sit on!

      Poista
  10. Mietin ihan samaa että iho-ongelmat varmasti johtuvat kun ihanat hauvat pyörivät lakanoissasi. Tee vaikka niin että laitat viltin/peiton kun koirat sängyssä niin eivät ole lakanoissasi. :)

    VastaaPoista