8/30/2014

WEEKS 34 & 35

Heippa! Mä makoilen tällä hetkellä Tampereen Scandic-hotellissa, peittoon kääriytyneenä. Me tultiin tänne tänään poikaystävän kanssa viettämään hänen syntymäpäivää ja meidän ensimmäistä vuosipäivää! Tänään päivällä on shoppailtu ja pyöritty Koskikeskuksessa, äsken kävin lämpimässä kylvyssä ja illemmalla mennään vielä syömään johonkin. Kirjoitan tätä postausta siis puhelimella, sanokaa jos näyttää kamalalta! Nyt siihen asiaan:

6

1. "Äitii, leikitäänkö?" 2. Naamaselfietä joku päivä ennen kouluun lähtöä. 3. Ootdtä viime viikolta! Palladiumit pääsi pitkästä aikaa käyttöön ja ai vitsit mä tykkään niistä. 4. Throwback to Weekend festival!

5

5. Maailman söpöin asia, koiran tassut :-) 6. Huhhuh mikä lauantai Weekendissä! 7. Päiväunilla mun pikkumurun kanssa <3 8. Ihanat Essien kynsilakat ihanissa väreissä! Mä en osta enää ikinä muita kynsilakkoja kun Essien. Näistä lisää myöhemmin!

7

9, 10, 11 & 12. Yksi kesän parhaimmista muistoista ja coolein viikonloppu ikinä! 

8

13. Niin söpö. Pikkunen sotkeutu mun paksuun untuvapeittoon. 14. Perjantain sade ei lannistanut meitä, päin vastoin! Jollain hullulla tavalla se vaan paransi tunnelmaa :-) 15. Maailman paras ruokapaikka; Siipiravintola Turussa. En niinkään piittaa noista siivistä, mutta herraisä ne ranskikset ja mozzarellatikut! 16. Kaikki mahdolliset lempparivaatekappaleet samaan aikaan päällä. Uudet Converset, uudet farkut ja uusi ihana babyblue neuletakki!

4

17. Suoraan ripsihuollosta odottelemassa muuta perhettä pappan synttäreille! 18. Jollain on valeraskaus ja pentuna on tällä kertaa paprika, ja silloin kun huvittaa niin pääsee myös muut lelut hoitoon. Sofi jätti yks aamu jopa aamulenkin väliin, kun ei voinut hylätä vauvoja :-D 19. Tytöt ja Weekend <3 20. Oon tehnyt taas muutamat kynnet lähiaikoina, kuvassa Emilialle tehdyt kynnet, joihin pääsi Essien nuden kynsilakan lisäksi hileitä!

2

21. Tä kuva jaksaa aina naurattaa: oltiin käymässä Myllyssä Emilian kanssa ja otettiin Emilian tädin Sipsi-koira mukaan, joka luonnollisesti odotti autossa sen aikaa. Kun me tultiin takas autoon, ihmeteltiin mihin se on kadonnut, mutta tuoltahan se löytyi! :-D Hän tuli vaan nopeasti moikkaamaan meitä ja meni takaisin tonne, oli naurussa pidättelemistä kun käännöksissä raukka liukui aina toiseen reunaan ja mulla oli suora näkyvyys tohon taustapeilin kautta! 22. Uusi lempibiisi ja viikon soitetuin sellainen! 23. Roosa <3 24. Weekend-viikonloppuna me yövyttiin yhden äidin kaverin luona ja päätettiin heti torstaina saavuttuamme Helsinkiin väsätä tortilloja! Rahin suojaksi oli pakko laittaa joku muovi, koska mun mielestä on maailman nolointa sotkea ns. "tuntemattoman" tavaroita saatika huonekaluja...

3

25. Helsingissä kaupassa ostamassa niitä tortilla-aineksia ja aamupalatarvikkeita! 26. Uudet lempparifarkut löytyi Seppälästä hintaan 19,95€ ja ihanat kultaiset sormukset Ginasta hintaan 1,50€. 27. Meidän perheen toinen äiti. 28. </3 Sydäntäraastava näky.

1

29. Rico Delissä kanakoreilla ystävän kanssa! Nam. 30. Crazynight! 31. Mahtavat fiilikset sateesta huolimatta! Onneksi anniskelualueelta oli saatavilla eurolla tommosia sadetakkeja. 32. Potilasta viemässä ulos haukkaamaan vähän happea. Kauaa siellä ei voitukaan olla kun tuli niin nopeasti huono olo, kun on tottunut vaan makaamaan.

7 kommenttia:

  1. Eikääää!!! Oon sun blogin pitkäaikanen lukija, tää on ihan lemppariblogi ja kommentoinkin välillä.. asun siis Tampereella ja kerranki ku ois ollu mahollisuus törmätä suhun, nii ite olin just tänään Helsingissä shoppailureissulla! Vaikkakin jo junassa matkalla kotiinpäin :-D mut höh oikeest

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eiiii! :-D Haha, meiän kävi Oton kanssa sua vähän sääliksi kun sain tämän kommentin. No, ehkä me vielä joskus törmätään! :-)

      Poista
  2. Mikä sun kaverilla on? :(

    VastaaPoista
  3. ihania kuvia!
    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. en nyt jotenki tajuu, ootteko kihloissa sun poikaystävän kanssa vai mitä ku kuvassa 26 vasemmassa nimettömässä on tuo sormus tossa tollee :D :o mutta tosi kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olla, en vaan osaa ollenkaan pitää sormuksia oikeessä kädessä...:-D Heh. Kiitos! :-)

      Poista