7/29/2014

NISKASSA

Mä näin viime viikolla superpitkästä aikaa yhtä koulukaveria, ja sovittiin treffit Pub Niskaan, josta saa yhtään liioittelematta kaikkien mielestä varmaan koko Suomen parhaimmat pizzat. Alunperinhän mä olin ihan täysin pizzan kannalla enkä edes miettinyt ottavani jotain muuta, mutta pizzoja oli noin miljoona erilaista enkä osannut ollenkaan päättää, ja tuntui, että menee vaan pää sekasin, joten päädyttiin molemmat salaattiin, jossa oli vuohenjuustoa ja ilmakuivattua kinkkua. Rakastan vuohenjuustoa ja ilmakuivattu kinkkukin on ihan ok, mutta tohon se oli mun mielestä aivan liian "limaista". Ei sopinut kauheen hyvin salaattiin! Vuohenjuustot kuitenkin meni hyvin kaupaksi kurkkujen ja muiden tavallisten salaattiainesten lisäksi.

Meille kävi tosi "hyvä" tuuri tän syömisen kanssa. Ennen Niskaan saapumista paistoi aurinko aivan täydeltä taivaalta ja hehkutettiinkin toisillemme miten ihana on istua ravintolan terassilla ja syödä hyviä salaatteja, ihan Aurajoen rannalla. No, päästiin terassille pöydän ääreen istumaan ja siitä se hupi vasta alkoikin – vettä alkoi sataa ihan täydeltä taivaalta. Meidän viereisestä pöydästä, aurinkovarjon suojassa olevasta pöydästä, poistui onneksi juuri sopivasti pari naista, mutta eiköhän meidän tuurilla sitä vettä tullut ihan vaakatasossa, suoraan meidän syliin :-D Jos vaikka ens kerralla onnistuis vähän paremmin!

P7212603-horz P7212599P7212578P7212595 P7212576-horzP7212591P7212583

Anyways, nyt on ainakin Niskan salaatit koettu ja seuraavaksi pääsee testiin ihan varmasti paljon kehuttu kanasalaatti tai pekoni-kanapizza!

Löytyykö lukijoista joku turkulainen, joka ei ole ikinä käynyt Niskassa syömässä? Tai onko jotain ruokasuosituksia  mitä (pizzaa) mun kannattaisi ottaa seuraavalla kerralla, kun tämä vuohenjuusto-kinkkusalaatti ei kovin iskenyt? Pakko myöntää, että olisi pitänyt mennä jo paljon aikasemmin tähän paikkaan syömään. Ihanan tunnelmallinen paikka ja täydellinen sijainti!

9 kommenttia:

 1. Mun lemppari on Jack tai Cecilia! :-) en enää muista mitä niissä on haha,mut nimet muistan :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Jack taiskin olla just se missä oli kanaa, pekonia ja aiolia! Kuulostaa niiiiin hyvältä :-)

   Poista
  2. Joo niinhän se oli! Kannattaa maistaa,ihan taivaallisen makuista <3

   Poista
 2. Mä en oo ikinä käynyt!! Tai no en tiedä lasketaanko mua enää turkulaiseksi :D itse lasken, haha. Meidän piti mennä kesän aikana käymään tuolla kun asuttiin Turussa mutta se jotenkin unohtui.. :D Ens visiitillä sitten! :)

  PreciousPicturesBlogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, hyvä etten ollut ainoa! :-D Kaikki katto ihan silmät suurina ja kyseli miten oon pärjännyt ilman niitä pizzoja... Toivottavasti Niskan pizzat on sit vähän parempia kun toi salaatti ;-)

   Poista
 3. Oi näyttää ihanalta paikalta! Ite en oo käyny ku asun espoossa mut pakko käydä ihan ton tunnelman takii jos turkuun tulee :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se olikin! Rakastuin eniten just noihin terassin pöytiin ja tuoleihin. Et tuu pettymään ja kannattaa ehdottomasti käydä jos täällä päin poikkeatte! :-)

   Poista
 4. Jos/kun teet kynsii sun kavereille nii paljon pyydät niistä? :) annatko jotain "kaveri alee" :D ku en ite tiiä mitä voisin pyytää kun teen, en tietenkään yhtä hyviä ku ammattilaiset mutta teen hyviä ihan kotona tekijäks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 15-20€. Kyl mä yleensä teen ihan parhaille kavereille vähän halvemmalla, mutten mitään -50%. Kannattaa pyytää ihan rohkeesti, se vie omaa aikaa aika paljon ja tarvikkeet maksaa :-)

   Poista