6/06/2014

YELLOW FAVORITE

Mun on pitänyt jo tosi kauan tulla esittelemään teille vielä paremmin tämä keltainen uutukainen, joka ihan pienesti ja nopeasti vilahteli myös siinä postauksessa, jossa esittelin vaatetolkulla uusia juttuja. Mä oon ihan rakastunut tähän paitaan. Kaikista niistä nettitilauksista mitä mä oon tehnyt (ja joita oikeesti on monia..), on tämä ollut ehdottomasti parhain tilaus. Tai siis parhain tilauksen sisältö! 

Mä sain valita pari viikkoa sitten Sheinsideltä yhden valitsemani tuotteen. Olin paitaa jo aikaisemmin ihaillut Hennan blogissa, eikä siis ollut enää yhtään epäselvyyksiä siitä, minkä vaatteen mä tällä kertaa valitsisin. Väri oli ainoa mikä mua ehkä vähän mietitytti, mutta sekin paljastui lopulta oikein kivan väriseksi keltaiseksi, eikä niin ns. "tummaksi" keltaiseksi minkälaiseksi mä sen aluksi kuvittelin. Suora linkki tuotteeseen*.

juujuu3

Koko osoittautui onneksi aivan täydelliseksi, aikaisemmin kun oon vähän jännittänyt just noiden kokojen valitsemista  tai siis sitä, että oonko tilannut sopivan kokoisen vaatteen... Tajusin onneksi ennen tilausta kysäistä toiselta bloggaajalta, minkälaista kokomitoitusta tämä paita on ja onneks kysyinkin, oisin muuten varmaan ottanut L-koon, miettien, että tämäkin on varmaan tosi pientä mitoitusta. Otin paidan siis koossa M, ja se on kyllä kun napitettu mun päälle! Ei kiristä mistään, muttei myöskään roiku ärsyttävästi. Jos siis joku muukin kiinnostui, niin kannattaa ottaa tämä paita ihan siinä omassa koossaan! :-)

juu4juu2222juu1

Semmonen lemppari! Ehdottomasti kivoin paita, mitä mä oon yhteistöiden kautta saanut. Näitä oli tämän keltaisen lisäksi saatavilla myös sinisenä, pinkkinä, valkoisena ja persikanvärisenä, ja varsinkin jälkimmäisen tilaaminen houkuttaisi kovasti, eikä se verottaisi lompakkoa kun kympillä! Paitojen hinnat vaihtelevat näköjään väreittäin, kun muiden värien hinnat on siinä kympin hujakoilla, mutta sininen maksaa himpun vajaa parikymppiä. Pieni hinta sekin!

Löytyykö mun lukijoista muita, jotka ottais ilomielin tälläsen koristamaan omaa vaatekaappia? :-) 

Ainiin! Mä oon löytänyt lähiaikoina tosi monta uutta lemppariblogia, kiinnostaisko teitäkin nähdä niitä? Voisin koota niistä ihan oman postauksensa ja jakaa nämä mun lemppariblogit teillekin! :-)


*saatu blogin kautta

7 kommenttia:

 1. Toi paita sopii sulle hyvin ja oot niin nätti! Koska teet videon? :) Ja joo hyvä idea toi et esittelet sun lemppariblogit! Mitä oot touhunnut nyt ekalla lomaviikolla? :) Hei tuli just nyt samalla mieleen yks postausehdotus! Voisit tehdä ihan oman postauksensa sun kesäsuunnitelmista, uskon et monien mielestä se olis mielenkiintosta luettavaa :) Eli voisit kertoa esimerkiksi mitä kaikkii suunnitelmia on jo lyöty lukkoon, mitä haluaisit et tapahtuu, mitä ilman kesä ei tunnu kesältä, miten tää kesä eroaa viime kesästä ja mitä ikinä sulle vaan tulee mieleen kertoa + tietty kuvia :) Osaat kirjottaa tosi hyvin ja niitä jaksaa lukea, eli ei oo väliä vaikka sulta tulis kuinka paljon tekstiä :D Ihanaa kesän jatkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista :-) En osaa vielä sanoa, ajattelin, että voisin väsätä semmosen ostosten esittelyvideon jossain vaiheessa? :-) Mun mielestä se on kaikista helpoin tapa, kun ei tarvi keksimällä keksimällä mitään asioita. Ja kiva, et ainakin sä innostuit tosta lemppariblogien esittelystä, haha!

   Mä oon tän ensimmäisen kesälomaviikon ottanut vaan ihan rennosti, ollut kotona rauhassa ja nähnyt kavereita. Maanantaista lähtien alkaakin kesätyöt, jotka jatkuu ihan elokuuhun saakka. Onneksi on viikonloppu, ja mulla on vain neljäpäivänen työviikko! Myös toi kesäsuunnitelma kuulostaa tosi hyvältä, ja oon sitä vähän alottanutkin jo ;-)

   Kiitos paljon kivasta kommentista, ja ihanaa kesää myös sulle♥

   Poista
 2. Tommosia samanlaisia paitoja saa 10euroo halvemmalla ebaysta, ilman postikuluja vieläpä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saakin! :-) Ebaysta tilatut jutut ei aina vaan tuu perille...

   Poista
  2. Aijaa :o oon tilannut ebaysta monia monia kertoja ja aina on tullut perille :o

   Poista
 3. Joo esittele vaan niitä lemppariblogeja, ois ihana saada uutta luettavaa!:)

  VastaaPoista