6/29/2014

RIPSET NELJÄN VIIKON JÄLKEEN

Ennen huomista ripsihuoltoa ajattelin tulla näyttämään teille kuvien kera miltä mun ripset näyttää kolmen viikon ja kuuden päivän jälkeen niiden laitosta. Huomenna, maanantaina mulla on siis jälleen ripsihuolto Kauneushoitola Melonissa. Kävin laittamassa nämä ripset 3.6. ja jätin huollon tarkoituksella varaamatta tolla kertaa, koska halusin nähdä, miten hyvin ripset pysyy. Ja onneksi jätinkin – oisin meinaan varannut sen varmuuden vuoksi varmaan kahden ja puolen viikon tai kolmen viikon päähän, koska ennen mulla ei oo todellakaan pysynyt näin hyvin mitkään ripset! Pisteet siis Kauneushoitola Melonille ;-)

Varasin huollon vasta pari viikkoa sitten ja sanoin ihan suoraan Ennille, että sen huoltoajan voi laittaa vasta tälle tulevalle viikolle, koska ripset on pysynyt niin hyvin. Mua ihan ihmetyttää, miten hyvin nämä on pysynyt, eikä ne edes sojota niin pahasti kun voisi kuvitella, kun laitosta kuitenkin on se neljä viikkoa! Hehkutukset sikseen ja niihin kuviin...

P6291817bätttrejj

Siis katsokaa nyt! Uskoisitteko te, että ripsien laitosta tulisi tiistaina neljä viikkoa? No en mäkään! Oon niin älyttömän tyytyväinen (olisin ilman mitään yhteistyöjuttujakin!) näihin ripsiin. Sen lisäksi, että niitä on tippunut todella vähän, on ne pysynyt muutenkin hyvin "kuosissa". Muutamat yöt oon nukkunut ihan naama kiinni tyynyssä, mutta pikaisen ripsien harjauksen jälkeen on ne taas kivannäköset, vaikka sitä ennen tuntuisi, että ne hyvännäköiset ripset on jo ihan mennyttä! Muuten mä oon koittanut kyllä varoa näitä mahdollisimman hyvin ja esimerkiksi suihkussa pesen kasvot tosi varovasti, mahdollisimman vähän ripsiä vahingoittaen. Huomisen huollon jälkeen voin vielä laittaa ennen ja jälkeen kuvaa teille, niin saattaa hahmottaa paremmin miten vähän niitä ripsiä on oikeesti lähtenyt verrattuna just huollettuihin ripsiin! :-)

Kauneushoitola Melonin nettisivuille pääsette tästä ja se paljon kysytty ripsitarjous on voimassa vielä heinäkuun 2014! Eli...


vielä heinäkuun ajan saat ripsienpidennykset 60 eurolla, kun ne normaalisti kustantaisivat 80 euroa. 

Käyttäkää ihmeessä tämä tarjous hyväksenne, jos yhtään haluttais hankkia ripsienpidennykset kesäksi! :-) Ihan kokemuksesta sanon, että ne helpottavat tosi paljon arkea ja ainakin mun kohdalla myös niitä inhottavia aamuherätyksiä!

Kauneushoitola Meloni
Maariankatu 6a, 2 krs., B-porras
20100 Turku
Ajanvaraus ma-pe klo 10-17, p. 010 281 0949

8 kommenttia:

 1. Mulla kanssa aina kahden viikon jälkeen alan jo itte lisäilemään yksittäisiä 'irtoripsitupsuja' pidennysten sekaan, mutta mä käynkin ns. yksityisellä laittajalla.. 3-4 viikon välein kyllä pakko huoltaa jos haluaa että niistä oikeista pidennyksistä on enää mitään jäljellä.. Kumpa ois vähän enemmän varaa käydä ihan kunnon salongissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku mäki osaisin, ni vois pahimmat kolot peittää niillä! Tosi näissä Melonin ripsissä ei oo mitään hirveitä koloja edes ilmestynyt, mutta niihin edellisiin ois tarvinnut just noita ripsitupsuja. :-)

   Ja niimpä, ripset kärsii aaaika paljon muutamassa viikossa...

   Poista
 2. Missä se postaus sun lemppari blogeista ? :)

  VastaaPoista
 3. Mitä se huolto maksaa suunnilleen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 45-55€. Riippuu siis siitä, kuinka kauan se kestää eli paljonko sulla on niitä vanhoja ripsiä jäljellä :-)

   Poista
 4. Mä en oo ikinä tajunnu tota et "ripset helpottaa ku ei jaksa aamul herää" :D siis kauan sul sit oikee menee et laitat ripsarii? mul menee ehkä minuutti ni en voi ymmärtää tota perusteluna :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennemminkin siinä säästyy hermot ku aika, mut kyl mulla niihinkin menee aikaa, että saan ne "aseteltua" oikeesti kauniisti :-)

   Poista