6/26/2014

MY RANDOM SNAPSHOTS

Huh mikä viikko takana! Kiirettä on pitänyt, mutta silti ollut niin hauskaa, etten oikein ole edes ehtinyt ajatella koko blogia. Nautin tästä kun vihdoin saa istahtaa rauhassa aloilleen ja avata bloggerin kaikessa rauhassa, muokata muutamat kuvat ja kirjoittaa uutta postausta teille! Tarkoituksena oli kirjoittaa ja julkaista tämä jo eilen illalla, mutta vieressä istuva ja tylsistynyt poikaystävä ei ollut samaa mieltä tästä kun minä. Olihan hän kuitenkin odottanut meillä jo kahdeksan tuntia, että pääsen töistä, joten päätin ystävällisesti jättää tämän tälle päivälle :-)

Me vietettiin juhannus kavereiden kanssa yhden kaverin luona, jossa nähtiin paljon muitakin tuttuja ja kavereita muunmuassa yläasteelta! Oli ihan huippuhauskaa ja hyvää seuraa, ilta meni todella nopeasti ja neljän aikoihin päästiin vihdoin toiselle kaverille nukkumaan. Lauantai me vietettiin vähän rauhallisemmin, mutta sekin päivä meni kavereiden kanssa. Mulle jäi juhannuksesta tosi kivoja muistoja (löysin muunmuassa pari ihanaa karvasta kaveria yhden räkälän edestä♥) eikä harmita yhtään, ettei loppujen lopuksi lähdetykään Nauvoon, kun juhannukset sää nyt oli mitä oli...

P6161651P6161650

Postauksen kuvituksena toimii satunnaiset räpsyt, joita mä oon tässä lähiaikoina ottanut kameralla. Mun piti aluksi tehdä ihan oma postaus mun viikon takaisesta suklaa+mansikka -hetkestä, mutta jälkeenpäin mietittynä sille postaukselle ois varmaan ainoastaan naurettu, haha. Anyways, jos ette vielä saaneet niistä muutamista kuvista tarpeeksenne, niin tässä vielä vähän lisää! Ihan vaan senkin takia, etten vaan oo ainoa, joka tekis melkeen mitä vaan et saisin noi mun eteeni nyt.

aaaf-horzööö

Kävin muutama päivä takaperin äidin kanssa ruokakaupassa ja poikkesin myös pikaisesti parissa vaatekaupassa. Cubuksessa oli mun mielestä tosi huonot alennukset, mutta muutama juttu lähti sieltäkin mukaan. Toinen niistä kivoista alelöydöistä oli nämä mielettömän ihanat housut! Siellä oli iso hyllyllinen housuja, jotka kaikki maksoivat vaan 7,90€ ja näitä oli enää yhdet jäljellä – just mun kokoa! Sovituksen jälkeen ei enää tarvinnut miettiä ottaakko vai ei. Oon niin rakastunut kaikkiin kuviollisiin housuihin ja oisin ehdottomasti ottanu näitä kahdet, jos vaan ois kokoja ollut! 

P6231742jajajaa0P6231733

Näitä värikkäitä "festarirannekoruja" mä oon ettinyt koirien ja kissojen kanssa, mutten oikeestaan oo löytänyt mitään suht edullisia ja kivoja koruja. Viimisenä vaihtoehtona oli Ur&Penn, ja vaikka nämä olikin puoleen hintaan, niin 3,50 euroa yhdestä rannekorusta on mun mielestä aika paljon! Ajattelin kuitenkin, että pulitan nyt näistä vähän enemmän, niin ne menee monena festarikesänä ja saattaa myös kestää paremmin ja kauemmin kun esimerkiksi Ebaysta tilatut. Myös Kappahlista löytyi kivoja rannekoruja ja kolmen korun pakkaus maksoi niinkin paljon kun yhden euron!

jee

Aikaisemmin mä rakastuin syvästi tacosalaattiin, johon siis tuli tavallisten salaattiainesten lisäksi jauhelihaa ja nachoja. Yks päivä mä kuitenkin jätin ne "pupunruoat" pois ja heitin lautaselle ronskilla kädellä jauhelihan ja nachojen lisäksi juustodippiä ja salsaa! Ton lautasen jälkeen olo oli kun kymmenen kerrosateriaa syöneellä, mutta oli kuitenkin niin hyvää, että aion varmasti tehdä jatkossakin! Hei, mitä muuta tonne joukoon voisi laittaa? Juustoraaste oli yks, mikä mulle tuli heti mieleen, ja aionkin testata sitä seuraavalla kerralla.

P5280755

Alehaukka ilmoittautuu, heh... Mä oon ihan mahdoton alennusmyyntien kanssa ja mulla lähtee aina mopo käsistä kun vaatteissa näkyy niitä punasia hintalappuja. Vaikka alennus ei olisi edes suuri, miksi sitä silti aina tuntuu, että nyt on pakko ostaa kun se on niin halpa, vaikka todellisuudessa alennus on sen yhden euron alkuperäisestä hinnasta? Näitä outoja (tyttöjen) juttuja... Tällä kertaa mä tarvitsin oikeasti parit uudet alusvaatteet, jotka sain siis vähän halvemmalla kun normaalisti. Näiden värimaailma ei varmaankaan yllätä ketään? ;-)

Löytyisköhän sieltä puolelta edes joku, jolla on sama juttu näiden alennusjuttujen kanssa? Ja hei, se ostospostaus on tulossa kyllä, heti kun vaan löytyy sen verran aikaa, että jaksan etsiä kaikki uudet jutut ja aseteltua kameran jotenkin hyvin! (Ja heti kun on sen verran hyvä naama- ja hiuspäivä, että kehtaa jonkun videon tänne edes laittaa. Terveisin, juurikasvunsa värjännyt sinitukkainen tyttö.)

6 kommenttia:

  1. siis mustaki noi korut oli ''hriveen'' kalliita...ehkä vähän ylihinnoiteltuja :S (joo kuullostan kyl nyt aika pihilt) mut nättei ne o :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne onkin... Mieti, et normaalihintasena noi ois maksanut 7€/kpl! Härregyyd.... Tykkään kyllä myös noista! :-)

      Poista
  2. Tekstissä jäi mua mietityttämään pari kohtaa, voisitko siis vähän tarkentaa :-D ''löysin muunmuassa pari ihanaa karvasta kaveria yhden räkälän edestä♥'' mitä tää meinaa? Oliko siis koirat jätetty heitteille vai?

    Ja toinen ''Terveisin, juurikasvunsa värjännyt sinitukkainen tyttö.'' ??? :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 1. Koitettiin mennä tohon lähelle yhteen räkälään juhannuksena, mutta mä olin unohtanut lompakon kaverille ja koitin vakuuttaa portsaria, että oon täysi-ikäinen, muttei päästänyt (mikä on ymmärrettävää, koska jos tarkastaja olisi tullut, ois portsari saanut potkut). Pihalla oli kaksi ihanaa koiraa (nöffi♥♥♥ ja terrieri), joten rapsuttelin niitä siinä jonkun aikaa ja meistä tuli parhaat kaverit sen nöffin kanssa! Se oli ihana.

      2. Värjäsin juurikasvun tiistaina, ja annoin vaikuttaa "vähän" liian kauan, joten nyt mun tukka on vähän sinertävä, hehe... Onneks se lähtee pesussa pois!

      Poista
  3. Hahhah mulla karkaa kans aina mopo käsistä töissä kun alet alkaa :D Laitan just noita punasia tägejä tuotteisiin kiinni ja joka toisen nappaan itselleni :D hahah. Joku noissa punasissa tägeissä viehättää…… :D

    PreciousPicturesBlogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! Se on ihan hullua miten voi löytää niin paljon kaikkea mitä mukamas tarvii?? Ennen mua harmitti lähtee kaupasta ilman mitään ostoksia, mut nykyään se on melkeen toisinpäin...:-D Mut syytän hyviä alennuksia enkä itseäni ;-)

      Poista