6/04/2014

@ KAUNEUSHOITOLA MELONI

Eilistä päivää mä olin odottanut kun kuuta nousevaa, sillä eilen mä sain melkein puolen vuoden tauon jälkeen ripsienpidennykset takaisin! Mä oon niin totaalisesti jäänyt niihin koukkuun ja samalla kun muut laskee päiviä kesäloman alkuun, laskin mä päiviä siihen päivään kun mä pääsin taas makoilemaan kauneushoitolaan ripsien laiton merkeissä.

Kauneushoitola on kuitenkin vaihtunut! Viime vuoden toukokuussa kun olin työharjottelussa Tiimarissa, kehu mun pomo tosi paljon hänen ripsienlaittajaa. No, mullakin oli sillon ripsienpidennykset ja luonnollisesti kehitettiin tästä lisää keskusteltavaa. Tämä mun pomo kehus sen paikan ja ne ripset ihan maasta taivaisiin ja kyllä mäkin näin jo kaukaa, että ne oli hyvin laitettu ja sen kahdeksan viikon aikana tuli itsekin huomattua, että ripset pysyi kauniina yllättävän kauan. Paikka oli siis jo otsikossa mainittu Kauneushoitola Meloni (klikkaamalla pääset heidän nettisivuilleen!). Eilen mä lampsinkin heidän liikeeseensä, en ihan "tavallisena asiakkaana", vaan yhteistyökumppanina! Kyllä, mulla on muitakin yhteistyökumppaneja kuin näitä netissä toimivia kiinakauppoja. En ois ikinä itsekään uskonut, että tällänen ois mun ja mun blogin kohdalla mahdollista, ja oletin, että tällaisen tilaisuuden saa ne blogit, joilla on monta tuhatta lukijaa. Mutta hei, taas tuli huomattua  never say never!

Olin siis aivan superinnoissani Kauneushoitola Melonin henkilökunnan, Annan ja Ennin myöntävästä vastauksesta ja sen jälkeen oli ajanvarauksen päässä mun ripsienpidennysten saaminen! Ajan mä sain siis eiliseksi (kolmannen kerran, heh...) Annan käsittelyyn, ja meninkin hyvissä ajoin keskustaan päin, jotten vaan myöhästyisi, sillä paikan sijainnista en ollut ihan varma. Se löytyi kuitenkin helpommin kun uskoinkaan ja kun ylimäärästä aikaa jäi, käytin sen hyödyksi kaupoissa pyörien.

Pidemmittä puheitta, reilu tunnin työn jälki oli tämännäköinen:

P6041227 – kopio1aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaP6041217 – kopio1P6041213 – kopio1

En tiedä mitä teidän päässä liikkuu ylläolevia kuvia katsoessa, mutta mä en osannut lainkaan odottaa, että tälläiset räpsyt sais joku tehtyä vaan reilu tunnissa! Edellisessä paikassa mun ripsien huolto kesti reilusti yli kaksi tuntia ja vaikka nekin oli hyvät, kävisin mä paljon mielummin Melonissa Annan hoivissa...

Mun ripsiin laitettiin siis 12mm ja 13mm ripsiä, ja mun mielestä nämä on just täydellisen pituset. En haluaisi yhtään lyhyempiä enkä yhtään pidempiä. Mä myös sanoin Annalle pitäväni tuuheista ripsistä ja mä tosiaan sain haluamani! He siis loihtivat sulle tietenkin just semmoset kun sä haluat, ja ainakin mun kohdalla Anna onnistui loistavasti mun toiveiden toteutuksessa ;-)

Kaikinpuolin mä oon tosi tyytyväinen Annan työnjälkeen ja ylipäätään Kauneushoitola Meloniin! Itse kauneushoitolassa oli todella rauhallinen ilmapiiri, ja vaikka vilkas tie kulkee ihan hoitolan vierestä, ei se ainakaan mua häirinnyt millään tavalla. Kauneushoitola Meloni sijaitsee siis aivan Turun keskustassa, Maariankadulla. Palveluitahan heiltä löytyy joka lähtöön – kaikki palvelut ja niiden hinnastot löydät täältä!

Mä suosittelen koko sydämestäni Kauneushoitola Melonia, mitä kauneuspalveluja ikinä sitten haluattekaan. Ja hei! Mikäli te kiinnostuitte, tai olette jo pohtineet ripsienpidennysten ottamista – Melonissa on tällä hetkellä aika maukas tarjous: ripsienpidennykset 60 eurolla! Normaalistihan ne maksaa 80 euroa. Kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää tämä tarjous, mä voin luvata, ettette tule pettymään! :-)

Ajan voitte varata ma-pe klo 10-17, numerosta 010 2810949!


Kiitos tuhannesti Anna ja Kauneushoitola Meloni!

meloniii

7 kommenttia:

 1. oi vitsit tässä oon itekki miettiny et ottais räpsyttimet kesäks takas! missä hei toi paikka oikeen on? maariankadulla mutta missä siinä, katu on tuttu mutta en koskaan tähän kyseiseen paikkaan ole törmännyt :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa, varsinkin näin kesäsin ei tarvi laittaa mitään meikkiä ja näyttää silti ihmiseltä ;-) Hmm, tiiätkö siinä Maariankadulla sen tupakkakaupan? Se tobacco-joku...? Se on ihan siinä vieressä! Sen yläpuolella lukeekin ikkunassa "Kauneushoitola Meloni" ja aikalailla sen alapuolella on ovi, josta pääset sitten tonne kauneushoitolaan :-)

   Poista
 2. Itse käyn kanssa Melonissa ripsiä ottamassa, mutta Ennillä! Suosittelen siis omien kokemuksien pohjalta myös Enniä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, kiva kuulla! ;-) Oon kattonut kans yhden naisen blogista Ennin tekemiä ripsiä, ja yhtä hyvältä nekin näyttää! :-) Huippu paikka siis.

   Poista
 3. Tiiätkö kauan toi tarjous on voimassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa, rimpauta sinne ja kysy! :-)

   Poista
 4. Mäkin käyn Melonissa! Ihan paras :)

  VastaaPoista