5/18/2014

Everyday photos

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Mun viikonloppu on mennyt tosi kivasti ja viikko sitten mut kokonaan vallannut kamala kesämasennus (?!) on tipotiessään, onneksi! Tällä hetkellä on menossa viimiset rutistukset koulun suhteen ja heti tän postauksen kirjoitettuani hyökkään koulukirjojen ja huomisen kokeen koealueen kimppuun. Nämä viimiset kaksi viikkoa ennen kesälomaa on tasotusviikkoja, eli enää me ei mennäkään sen kuudennen jakson lukujärjestyksen mukaisesti. Vaikka mä luulin, että edes viimiset viikot ois vähän rennompia ja lyhyempiä, niin kyllä sinne silti mahtuu niitä yhdeksän tunnin koulupäiviä... Lopputsempit vaan päälle ja katse kohti oven takana kolkuttelevaa kesälomaa!

Keskiviikkona me lähdetään melkein kaikkien meidän koulun kakkosten kanssa Tampereelle vierailemaan johonkin museoon, ja sen jälkeen onkin aika lailla vapaa-aikaa, joka me varmasti käytetään keskustassa ja vaatekaupoissa pyörien. En oo hirveen kiinnostunut mistään museoista, mutta mielummin mä vietän sen päivän Tampereella, kuin sen yhdeksän tuntia koulun penkillä istuen.

P5145574P5155590

Mä tein perjantaina ensimmäistä kertaa itsetehtyjä sipsejä! Tai siis ainakin mä yritin tehdä, noi jäi meinaan vähän pehmeiksi, mutta älyttömän hyviä ne silti oli kun maustoin niitä vähän suolalla, pippurilla ja öljyllä. Ei ehkä mikään maailman terveellisin vaihtoehto, mutta vie sen kamalimman herkkunälän mennessään.

P5175635

Kävin perjantaina ja lauantaina kaupungilla kavereiden kanssa ja Bikbokin hurjat alennukset saattoi ehkä viedä mua vähän mennessään... Vaikka mä oon käynyt siellä jo monta kertaa, tekis mun mieli käydä kotiuttamassa vielä pari paitaa. Näistä kuulette ja näette lisää ostosvideolla, jonka koitan tehdä tässä ihan lähipäivinä!

P5145585s

Lauantaina äiti tuli herättämään mut, ja sanoi, että Sofi on leikkauksessa. Pieni järkytys ja pelko valtas mut samantien, että mitä oikeen on tapahtunut, mutta pian tajusinkin, että nyt vihdoin sen ylimääräinen varvas leikataan pois. Se oli siis se saman varpaan kynsi, mikä sillon pari viikkoa sitten meni "rikki" ja jäljellä oli vaan pelkkää hermoa, mutta nyt se oli mennyt vaan huonompaan suuntaan ja koko varvas oli tulehtunut. Eilinen aamu menikin Sofia hoivaillessa, kun pikkunen ei oikeen pysynyt pystyssä taikka varsinkaan hereillä. 

P5175617
P5145567 P5175642

Mun lauantaiaamu starttasi kymmenen jälkeen jumpalla, jonka jälkeen oli koko päivän tosi energinen ja hyvä olo. Ennen meillä oli äitin kanssa aina tapana mennä lauantaiaamun jumppaan, mutta sen jälkeen kun mun parisuhdestatus muuttui, mä en hirvein usein oo päässyt näihin aamujumppiin, kun joko mä oon Espoossa tai Otto on meillä. Tämä viikonloppu onkin nyt poikkeus ja me nähdään huomenna, joten vihdoin mäkin pääsin osallistumaan noihin aamujumppiin!

P5175604P5175629

Me grillattiin vasta eilen tän kesän ensimmäiset makkarat! Vappuna me grillattiin jo tyttöjen kanssa, muttei makkaraa, ja ai että kyllä se vaan maistu hyvältä ja jotenkin grillattu makkara on selkeä merkki siitä, että kesä alkaa oikeasti olla lähellä! Makkaran kaveriksi mä tein meille raikkaan fetasalaatin, joka myös on mun mielestä aina kuulunut kesään ja ennen kaikkea grilliruuan kaveriksi. Onko muita, joilla on poikkeuksetta aina grilliruoan kaverina salaattia?

Mä jatkan mun aamuani rauhassa kahvikupin kanssa ja kaivelen hitaasti, mutta varmasti ne koulukirjat tuolta laukusta esiin. Myöhemmin ois tarkotus käydä äitin kanssa vähän kaupoilla, ja ehkä vahingossa saatan eksyä myös Bikbokiin...;-)

Ihanaa, rauhallista ja ennen kaikkea aurinkoista sunnuntaita kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Jee tervetuloo Tampereelle! Ookko vieraillu ennen täällä?:) ja mihin museoon ootte menossa? Oon asunu koko elämäni täällä ja käyn siinä keskustassa koulua niin ties vaikka törmättäis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos! :) Oon mä joskus aikaisemminkin tainnut olla koulun kanssa, mutta siitä on jo parisen vuotta ainakin aikaa! Mennään Sara Hildenin museoon ja Andy Warholin johonkin taidenäyttelyyn (?) :) Nähdään ehkäpä! ;)

      Poista