4/16/2014

Unohdetut uutukaiset

Tai niin, voikohan näitä enää edes uutukaisiksi sanoa! Sain tän paketin varmaan jo kuukausi sitten, mutta kaiken tän matkahässäkän ja muiden kiireiden keskellä oon unohtanut nä ihan täysin. En edes paketin avattuani "ehtinyt" näitä kokeilla, mutta eilen mä vetäsin tän ihanan sifonkisen paidan pitsiyksityiskohdilla ja -hihoilla – ja rakastuin! Pieni miinus siitä, että toi on tajuttoman kylmä jo sen takia, että materiaali tosiaan on sitä sifonkia ja hihat ja toi yläosa on tommosta paljasta pitsiä. Neulettakaan tohon päälle ei raaskisi vetää, ettei noi ihanat yksityiskohdat jäis piiloon, mutta eiköhän tätä tuu käytettyä esimerkiksi tulevana viikonloppuna, kun on luvattu melkeen 20 astetta lämmintä! Ah, ihanaa.

iiilmanP4164991tämäP4164994ilimanP4164997

blouse // product link   top // product link


Paketista paljastui lisäksi siis aivan ihana kukkatoppi kesäksi, joka onesize -koosta huolimatta oli mulle aika passeli! Hirveen isorintaisille en tätä suosittele, kun mullekin tekee vähän tiukkaa :-D Molemmat olivat siis todella mieluisia ja just sopivia – mä en tiedä, miksi mun tilaukset aina onnistuu näin hyvin! Hyvä niin...

Valkoinen pitsipaita pääsi tänään kouluun päälle, vaikka melkeen koko ajan pitikin pitää nahkatakkia siinä päällä, ettei vilustuisi. Ihana se kuitenkin oli kaikkine yksityiskohtineen ja sai myös paljon kehuja kavereilta! Just tälläsiä mä haluunkin mun vaatekaappiin – rentoja, mutta siistejä paitoja ihanilla yksityiskohdilla.

Muistatteko muuten, kun viime keväänä mulla oli koko selkä ja niska täynnä niitä hemmetin läikkyjä ja olin jo varma, että koko kesä menee pilalle niiden takia? Sain onneksi hyvät lääkkeet, mutta nyt se himskatin tulehdus on tullut takaisin! Tosin, tällä kertaa niitä on myös tossa rintakehällä. Laitoin heti samalle lääkärille viestiä, muttei oo vielä vastausta kuulunut... Oli kauhea homma saada kuvat muokattua niin, että ne näkyis mahdollisimman vähän haha.


Teidän vuoro  ottaisitteko jomman kumman näistä omaan kaappiinne vaiko kenties molemmat? Mä nään jo silmissäni miten ihanasti tuo kukkatoppi sopii korkeavyötäröisten shortsien kanssa, esimerkiksi just festareille, joita tulevana kesänä on ainakin kaks kappaletta...
 
 
*postaus toteutettu yhteistyössä Choiesin kanssa

8 kommenttia:

  1. toi kukkatoppi vastaako se sun mielestä enemmän xs vai s?ookko ite mikä koko suunnillee?:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun yläosat on melkeen aina M-kokoa, joskus myös S on sopiva, mut sanoisin et toi vois sopia parhaiten S kokoselle! :-) Toi materiaali on kuitenkin suht venyvää, joten menee mullekin ihan hyvin.

      Poista
  2. Voi että tilasin tuon ihanan kukkatopin myös kun näin blogissasi kuvia siitä, mutta aivan liian isoksi se osottautui. Kyllä harmittaa! :( itse olen kokoa xs-s mutta toppi oli kyllä aika isoa mitoitusta. :( upealta näyttää sun päällä kyllä!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh, toi on kyllä ainakin XS-kokoselle varmaan liian iso, enkä usko että tän tapanen toppi näyttäis ees kauheen kivalta liian isona...:-( Yleensä noiden kauppojen one size -koko vastaa ennemmin XS-S, mut tä on kyllä ennemmin iso S-M!

      Poista
  3. Mä kelpuuttaisin etenkin ton sifonkipaidan oikeen mieluusti, mun kaapista ei meinaan juurikaan sifonkipaitoja löydy. Aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kelpuutin, toi on niin ihana ja saa suht arkisestakin asusta sopivan juhlallisen! :-)

      Poista
  4. Toi kukkatoppi on täydellinen, mut en vois kuvitella ostavani/pitäväni sitä ison rintavarustukseni vuoksi.. :(

    VastaaPoista