4/27/2014

TIP: Nailvacuumcleaner

Alkuun anteeks tosta otsikosta, käytin niinkin paljon mielikuvitusta sen kanssa kun laitoin vaan kaikki sanat erikseen ensin englanniksi, ja sit vaan peräkkäin - ja otsikko onkin valmis, hah!
Kyseessä siis ensimmäinen rakennekynsiin liittyvä vinkki, mutta ehdottomasti sellainen, josta on aivan pakko kertoa myös tästä tietämättömille! Niin huippu keksintö tämä siis on. Kunnian päästä tänlaiseen postaukseen ensimmäisena saa kynsipölynimuri. Tiedän, kuulostaa hölmöltä, tyhmältä, idiootilta jne., mutta ainakin mun kohdalla tämä teki kynsien teosta paljon miellyttävämpää hommaa.
 
P4275088P4275091

Mikä tämä kynsipölynimuri edes on? Nimensä mukaan kyseessä on siis ihan oikeasti imuri, ja tässä tapauksessa se imee viilaamisesta aiheutuvat inhottavat pölyt sisäänsä. Ulkomuodoltaan tämä ei kuitenkaan ole mikään tavallista imuria muistuttava, vaan helpoiten selitettynä se imuri on sisäänrakennettu käsituen sisään! Vähän niinkun kaks kärpästä yhdellä iskulla. Kädet tulee melkeimpä automaattisesti oikeaan kohtaan eli tuohon "imuriosan" yläpuolelle, jolloin vain mielettömän pieni osa pölystä jää itse sormiin.
 
P4275093

Miten kynsipölynimuri toimii? Todella helposti: laittamalla johto seinään ja painamalla napista. Ei sen vaikeempaa, eikä tässä voi epäonnistua! Kynsipölynimuria ei kuitenkaan saa missään nimessä sammuttaa niin, että ottaa vaan johdon pois seinästä, vaan ensin laite pitää sammuttaa punaisesta napista, jonka jälkeen voi myös johdon ottaa pois seinästä. Imurin mukana tulee kuitenkin selkeät ohjeet ja vinkit imurin käyttöä ajatellen.
 
P4275094P4275096

Mistä näitä imureita saa ostettua ja paljonko ne maksaa? Kynsipölynimureita saa tilattua monesta kynsikaupasta, mutta kannattaa kiinnittää huomiota niiden laatuun, ja vaikka lueskella keskustelupalstoilta minkälaisia kokemuksia ihmisillä on mistäkin imurista. Kaikista halvinta ei todellakaan kannata ottaa, sillä se voi samalla olla myös se huonoin, mutta hyviä saa halvallakin, joten tämä ei tarkoita pelkästään sitä, että mitä kalliimpi, sen parempi! Mun oma kynsipölynimuri on saatu yhteistyön merkeissä Sanna Taralta, jossa imuri maksaa 59,95€. Mä oon kuitenkin tän parin reilu kuukauden käytön jälkeen ollut niin tyytyväinen tähän ja se on toiminut täysin moitteettomasti, jonka vuoksi voisin hyvin myös itse maksaa sen kuusikymppiä tästä. Superiso plussa siitä, että tä on tosi hiljainen ja toi pinta on tosi helppo putsata, sekä siitä, että tämän mukana tulee kolme pölypussia, jotka voi putsata helposti juoksevan veden alla! Ihan huippu keksintö. Suoraan tuotteeseen pääset painamalla tästä!
 
P4275099

Minkälaiset on mun omakohtaiset kokemukset tästä imurista? Supersupersuper hyvät! Kaikki mun asiakkaana olevat on varmasti kuulleet ja huomanneet, miten paljon mä vihaan sitä viilauksesta aiheutuvaa pölyä, jonka takia tä on kun luotu mulle. Niinkun sanoin, tossa on vähän niinkun käsituki samassa ja vaikka en itse imuria käyttäisikään, laitan pienen pyyhkeen tohon väliin (toi on meinaan vähän sellasta materiaalia, että alkaa helposti kädet hikoomaan) ja jatkan siinä kynsien tekemistä normaalisti. Tän imurin ansiosta kynsien tekeminen maistuu nykyään vielä normaalia paremmin, ja kynsien tekokin hoituu nopeammin, kun ei tarvitse käydä vessassa pesemässä käsistä pölyä pois. Kiitos kuuluukin Sanna Tara Nail Art & Beauty Studion henkilökunnalle, kiitos, ihan mahtava laite! :-)

No, alkoiko ketään rakennekynsiä tekevä pohtimaan tämän hankkimista? Toivottavasti, ja jos vähääkään epäröitte, suosittelen ehdottomasti tän hankkimista  parempaa apua kynsien tekoon ei ole edes olemassa! Silti mä salaa haaveilen siitä ihan omasta kynsipöydästä, jossa on sisäänrakennettu kynsipölynimuri... Ehkä sitten mun omassa kauneushoitolassa, heh ;-)
 
 
*postaus toteutettu yhteistyössä Sanna Tara Nail Art & Beauty Studion kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti