4/13/2014

Ripsien näkökulmasta

Noniin, nyt kuulette vähän lisää mun ripsien kohtalosta yli vuoden ripsienpidennysten käytön jälkeen. Noin kuukausi takaperin mä vihdoin ja viimein luovuin ripsienpidennyksistä, ja jälleen kohtasin sen järkytyksen mikä tulee aina, kun on aika ottaa kuituripset pois ja näkee niiden omien ripsien tilanteen. Korjaan, "omien ripsien". Hyvä kun pari karvaa oli siellä sun täällä...

Muistan niin elävästi sen tilanteen, kun viime kerralla mä jätin ripsienpidennykset pois. Mulla ei ollut oikeesti yhtään ripsiä, ja meinasin sen järkytyksen alaisena olla menemättä kouluunkin, kun hei, ei pariin karvaan kauheesti ripsiväriä laiteta! Tällä kertaa järkytys ei onneksi ollutkaan niin paha.
 
 
P4033994

Maylash -ripsiseerumin henkilökunta kuuli tästä mun tilanteesta ja sovittiinkin heti pienestä yhteistyöstä, jonka ansiosta sain veloituksetta oman ripsiseerumini! Viime kerralla, pari vuotta sitten jätettyäni ripsienpidennykset pois, käytin Revitalash -nimistä ripsiseerumia johon olin tosi tyytyväinen, mutten olisi toista kertaa maksanut siitä sataa euroa. Ei ne kaikki ihan kusetusta ole, nimittäin ei ollu kauheen kaukana, ettei mun omat ripset olisi ollut samanpituset kun ihan nämä ripsienpidennyksetkin!

P4033982buhuu

Mä oon nyt käyttänyt tätä ripsiseerumia aika tarkkaan kuukauden ja jo parin viikon jälkeen ero oli oikeasti huomattava. Tossa on pieni söpö suti ja sopiva annostelija, jolla on helppo levittää seerumia ripsien tyveen. Itse levitän tätä joka ilta nassupesun ja naamarasvan jälkeen, mutten tiedä onko sillä väliä laittaako sen aamulla vai illalla – mieluiten tietenkin puhtaalle iholle!

Allaolevat kuvat on otettu muutama päivä sen jälkeen, kun viimisimmätkin ripsienpidennysten rippeet oli lähtenyt.

P3223199P3223199ö

Kyllä niitä ripsiä on muutamia, mutta vaan älyttömän harvassa ja niinkun ylemmästä kuvasta näkyy: vähiten ripsiä on ulko- ja sisänurkassa ja tossa keskellä taitaakin olla ne kaikista vahvimmat ripset. Johtu varmaankin siitä, että pidennyksetkin multa irtosi aina ensimmäisenä ulko- ja sisänurkista, jonka takia tossa keskellä olevat ripset eivät vahingoittuneetkaan niin paljoa. Olisin melkein mielummin ollut ilman ripsiväriä kun yrittänyt saada tollaset tönkköripset jotenkin hyvin?!

No, miltä tilanne näyttää nyt reilu kolmen viikon ripsiseerumin käytön jälkeen? Alla näette tulokset niin ripsivärillä kuin ilmankin.

P4033948P4033968P4033963P4033926P4033954

Aikamoinen muutos, eikö? En aluksi edes huomannut mitään tuloksia, ennen kun tajusin katsoa näitä kuvia.. Kolme viikkoa on kuitenkin loppujenlopuksi vielä suht lyhyt aika, mutta mielestäni valtava muutos silti! Jos ripset kasvaisi tätä tahtia, mulla olisi vuoden päästä varmaan omien hiusteni pituset ripset ;-) Henkilökohtaisesti olen siis todella tyytyväinen – en vain "mainospuheen" vuoksi, vaan ihan oikeastikin.  En kuitenkaan ajatellut lopullisesti luopua pidennyksistäkään, mutta pidetään tässä välissä kunnon tauko. Viimeisenä vielä vertailukuvat ilman meikkiä: ylhäällä pari päivää viimeistenkin kuituripsien poisoton jälkeen ja alempana taas kolmen viikon ripsiseerumin käytön jälkeen.

valmisss

Lisää ripsiseerumista pääsette lukemaan Maylashin omilta sivuiltaan.

Löytyykö sieltä lukijoiden joukosta kenties täysin sielunsiskoja tai muuten vain lyhytripsisiä? "Toivottavasti" sillä, eräällä teistä on nyt myös mahdollisuus saada oma Maylash -ripsiseerumi, veloituksetta! Kaikki, mitä sun täytyy tämän oikeasti toimivan seerumin eteen tehdä, on naputella oma sähköpostiosoitteesi kommenttiboksiin ja tykätä Better late than never -blogista Facebookissa tästä! Arvon ja ilmoitan voittajan samana päivänä kun pitsishortsien voittajan, eli 17.4. Jos joku ei kuitenkaan jaksa odottaa arvonnan päättymistä tai epäilee voiton osumista omalle kohdalleen, on tämä ripsiseerumi tällä hetkellä alennuksessa 69€ (99€)!

*postaus toteutettu yhteistyössä Maylash -ripsiseerumin kanssa

39 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ai säkin teit facebook-sivut, jee! :)
  siniiiii@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. emmacharlotta@hotmail.com

  en oo koskaan käyttänyt pidennyksiä, mulla vaan on luonnostaan lyhyet ripset, joten toi seerumi olisi tosi kätevä! :-)

  VastaaPoista
 4. Apua, täysin sama tilanne kuin minullakin. Tosiaan käytin ripsienpidennyksiä lähes vuoden ilman minkäänlaisia taukoja, eikä mulla ole enään kuin muutama hento ripsi silmässä. Pahimpaa ripsiahdistusta oon koittanut lieventää käyttämällä tekoripsiä, mutta se liimahahan on katkaissut ripsiä vaan entisestään... :D Noh toivottavasti arpaonni suosisi, tai muuten täytyy kyllä itse tätä ostaa kerta on näin hyvin sullakin toiminut!

  henspu@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Ois kiva koittaa miten toi toimisi!
  Venla.vesterinen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Vau mikä ero!

  merisi-@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. miramariavaltonen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Voi, tiedän hyvinkin tuon tunteen ettei halua laittaa ripsiväriä tynkäripsien takia :D Mulla nimittäin katkes ripset, kun taivuttaessa ripsiä käsi lipesi alta. Kuului vaan ritsräts ja ripset olivat muutaman millin pituiset. Ei paljoa huvittanut lisäillä ripsaria niihin... Onneks nyt ollaan parempaan päin, vaikkei vieläkään ihan saman mittaiset ole kuin toisessa silmässä :)

  Mutta tykkäsin FB-sivusta! kermasusi@windowslive.com

  VastaaPoista
 9. sähkäri: heidihokkanen22@gmail.com
  +Tykkäsin fbsivustasi! :-)

  VastaaPoista
 10. Jatta.ruokamo@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 11. kati8.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Sattuipa sopivasti! Olen juuri luopumassa viimeisistä ripsienpidennyksistäni, joten seerumi olisi enemmän kuin tarpeen! Vielä on sen verran kuituripsiä jäljellä, etten tiedä missä kunnossa omat ripseni ovat vai onko niitä ollenkaan, jota pelkään!
  summer.m@luukku.com

  VastaaPoista
 13. marieleilola97@gmail.com :-)

  VastaaPoista
 14. Mä oon kohta aikeissa luopua pidennyksistä yli puolentoista vuoden käytön jälkeen, pelottaa jo nyt millasessa kunnossa omat ripset on... Tulis siis tosiaankin tarpeeseen!

  Kävin tykkäämässä :)

  nelli-p@wippies.com

  VastaaPoista
 15. niini.aro@elisanet.fi

  VastaaPoista