4/03/2014

Maaliskuun lempparit

Täällä se on taas – nimittäin postaus mun henkilökohtaisista maaliskuun lempparijutuista! Tykkään ite tosi paljon tehdä näitä postauksia ja mun mielestä on kiva kertoa teille mun lempparijutuista, jos vaikka joku teistäkin sais itelleen uusia hyviä juttuja tai vinkkejä.

P4023869

Garnierinin puhdistus(maito)emulsio ja samaan sarjaan kuuluva kasvovesi. Näistä mä vähän jo kerroinkin teille pari postausta taaksepäin, mutta nä ansaitsee mun mielestä jo pienen kokemukseni perustella paikkansa tässä postauksessa! Mun iho on normaalisti tosi kuiva ja muutenkin herkkä, enkä pysty mitään kauheen vahvoja puhdistusaineita käyttämään. Melkeen ikinä mulla ei oo mitään finnejä, ja muutenkin mulla on aina ollut tosi hyvä iho, jonka takia en tarvitse mitään ihmeempiä nassun puhdistusaineita – vaan voin tyytyä ihan "vaan" näihin Garnierin tai muun vastaavan "halpismerkin" tuotteisiin. Omakohtaiset kokemukset näistä on todella hyvät: puhdistusemulsio poistaa hyvin ja nopeasti meikit, tosin ripsiväriä joutuu vähän hinkata ja hangata, mutta niin se taitaa kaikkien puhdistusaineiden kanssa olla ja kasvovesi raikastaa ja kosteuttaa ihan älyttömän hyvin ihoa ja kasvoja! Niinkun jo sanoin, tän kasvoveden jälkeen mä en aina edes muista rasvata naamaa, vaikka normaalisti tunnen sen jo siitä, kun ihoa kiristää tosi paljon. Mä luulen, et nä tuotteet vaikuttaa tosi hyviltä just sen takia, että käytän niitä yhdessä, joten suosittelen samaa myös teille! :-)

P4023880

Blistexin Medilip huulirasva. Maailman paras, maailman paras, maaaaailman paras huulirasva. Yks mun huonoimmista tavoista on nimenomaan se, että lähtiessäni johonkin otan ainakin yhden huulirasvan mukaan ja kun tuun takas kotiin, en löydä niitä mistään. Joko ne unohtuu kaverille lojumaan tai takkien taskuun. Kävinkin viime Myllyreissulla ostamassa pari huulirasvaa, ja päätin, että säilytän niitä vaan ja ainoastaan kotona, ja ainakin näin parin päivän jälkeen ne molemmat on vielä tallella, jee!

Huulirasvat mä valitsin ihan hetken mielijohteesta, mutta näin jälkikäteen nimenomaan tämä toinen on osoittautunut parhaaksi mitä oon kokeillut. Tässä on kai jotain minttuakin mukana, koska huulilla tä "kirvelee" ihanasti! Koostumus (hassua puhua näin huulirasvasta...) on myös just sopiva – ei liian kova, muttei myöskään liian pehmeä, jotka yleensä näyttää ja tuntuu ällöttävältä.

P4033912

Pieni hopeinen kynttilätuikku. Okei, nä vaan paranee ja paranee – vai kuinka monella muulla on ollut kynttiätuikkuja ja huulirasvoja näissä kuukausittain julkaistavissa lempparipostauksissa? Tämä oli kuitenkin mahtava löytö, koska tuo tuikku on ennen kaikkea hieno, mutta myös sopivan kokonen ja ihanan yksinkertanen ja pieni. Toisinsanoen, just sopiva topsupuikoille, joita mä ainakin tarvin melkeen aina meikatessa, kun ripsivärit tuppaa menemään ihan muualle mihin pitäisi!

P3253534

Vaalea takki karvavuorella. Myönnän, ettei ollut ehkä parhain ajankohta tämän tilaamiseen, mutta minkäs teet kun joku kiehtoo niin paljon, ettet edes nää muita vaatteita? Tai no, ei nyt sentään. Sain siis valita uuden yhteistyökumppanini Sheinsiden* sivuilta yhden tuotteen, ja vaikka valittavissa olisi ollut vaikka ja mitä kesävaatteita, mä päädyin kuitenkin tähän. Oon kuitenkin ensin kuolannut tätä vastaavaa Hennesiltä, joten päätin, että vaikka kuinka on kevät tulossa, ni mä tilaan tän nyt kun kaiken lisäksi saisin sen yhteistyön kautta, ettei myöhemmin ala kaduttamaan...

Niinhän mä sit teinkin, ja tämä takki saapuikin postiin jo vähän yli viikon päästä tilauksesta! Oon lukenut aikasemmin, ja oikeestaan vielä nykyäänkin, tosi paljon negatiivista kommenttia Sheinsiden toimitusajoista, mutta mun kohdalla kaikki kolme tilausta on tullut alle kahdessa viikossa tilauksesta? Onko siellä ketään muuta, jolle on tullut Sheinsiden paketit yhtä "nopeasti" kun mulla? Suora linkki tuotteeseen tässä.

P4023887

Nomination rannekoru. Tästäkin tuli mainittua jo aikaisemmin, mutta pakko hehkuttaa vielä kerran miten hyvin tämä sopii sen mun Daniel Wellingtonin kellon kanssa, jonka kellotaulun reunat on myös hopeat! Nä kulkeutuukin nykyään yhdessä joka päivä ranteessa, jos asu vaan on semmonen, että siihen voi kellon ja korun yhdistää. Hassua, kun aikaisemmin mitkään korut tai kellot ei ollut missään nimessä semmonen mun vakiovaruste, kun taas nyt tulee heti alaston olo varsinkin ilman kelloa!

P4033901

Parhaimmat löydöt – Bikbokin valkoinen peplumtoppi ja H&M vaalea kerrostoppi. Liityin jokin aika sitten Facebookissa suureen kirpputoriryhmään, jossa on yli 17 tuhatta jäsentä. On siis ymmärrettävää, että myytäviä tuotteita on paljon, jonka vuoksi myös ymmärrettävää on se, että on tosi suuri todennäköisyys löytää juuri se vaate tai asuste, jota olet etsinyt jo kauan vähän halvemmalla!

Heti kun Bikbokin liikkeisiin tuli näitä peplumtoppeja, olisin ilomielin ottanut semmosen myös omaani vaatekaappiin. 30 euron hinta tälläsestä ei kuitenkaan ilahduttanut mua, ja annoinkin asian olla. Törmäsin ihan sattumalta pari viikkoa sitten tuolla kirpputoriryhmässä tohon toppiin ja myyjä pyysi tästä vaan kahdeksan euroa! Kunnoltaan se on ihan uudenveroinen, joten aika hyvät kaupat tuli.

Vieressä olevaa H&M toppia mä en oo aikaisemmin pahemmin kuolaillutkaan, mutta yhtä blogia lukiessa törmäsinkin tohon toppiin, ja se näytti yhdessä asussa niin hyvältä, että aloin itsekin etsimään sitä. Tätä ei aluksi edes myyty tuolla kirpputorilla, mutta laitoin itse ilmoituksen tästä topista kuvineen, ja pian yksi tyttö ottikin muhun yhteyttä. Rakastan sitä, että ihmiset on niin kilttejä ja hyväsydämisiä, nimittäin tämäkin tyttö tai ennemminkin nainen, halusi luopua tästä topista ainoastaan postikulujen hinnalla! En oo varmaan koskaan sanonut sanaa "kiitos" niin montaa kertaa. Ainakin näytti molemmat olevan tyytyväisiä, myyjä pääsi eroon turhasta vaatteesta ja mä sain haluamani topin. Toppi maksoi siis vaivaiset neljä euroa.

8 kommenttia:

  1. Wouu ihanat topit oot löytänyt tuolta kirppisryhmästä, pitäsköhän itekkin tutustua siihen.. :-D

    VastaaPoista
  2. Mikä sen facebookin kirppis ryhmän nimi on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjota hakuun vaan "kirpputori", se on se mis on yli 17 000 jäsentä :-)

      Poista
  3. voisitko laittaa linkin tuohon ryhmään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. https://www.facebook.com/groups/25294927665/?fref=ts Tuossa :-)

      Poista