3/06/2014

Well hello beauties

P3062409P3062426P3062406-horzP3062385P3062388P3062403

Kaunokaiset nimenomaan! Pistin sitten loppujen lopuksi ne muutama postausta takaperin puhutut Palladiumit tilaukseen, kun juuri sopivasti tuli Nellyltä sähköpostitse 15€ shoppailurahaa kevätvaatteisiin. Nämä olikin haettavissa lähipostissa jo kahden päivän jälkeen tilauksesta, ja tänään mä kävinkin heti töiden jälkeen kipaisemassa siellä. Mun päivä alkoi ja jatkuikin aika pitkälle huonosti, mutta pakko myöntää, että heti kun sain nämä kaivettua paketista, se parantui huomattavasti. Myös toisesta paketista löytyneet vaatteet oli ihan täydellisiä, mutta niistä saatte kuulla enemmän vähän myöhemmin.

Siinä ne nyt kuitenkin on, kengät, joita mä ensin vihasin, mutta joihin mä kuitenkin oon nyt todella tykästynyt. Valkoinen väri ei vaan oo se kaikista parhain kenkiin, mutta mä koitan parhaani mukaan pitää nämä puhtaana! Mun Palladiumit mä tilasin siis Nellystä ja 15 euron alennuksen jälkeen hintaa jäi 55 euroa :-)

Lämpeekö joku siellä ruudun toisella puolella näille vai kuulutteko niihin, jotka ei voisi ikinä kuvitellakaan vetää näitä omiin jalkoihin? :-)

18 kommenttia:

 1. Niin ihanat! ei kyllä helpota yhtään tätä omaa himoo noita kenkiä kohtaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on niin rakkautta ♥ Tilaukseen sit vaan ;-)

   Poista
 2. Mun silmää noi ei miellytä :) mut hyvä jos sä tykkäät ja se on tärkeintä! ;D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään kaikkia voikkaan miellyttää! :-) Mun reaktio näitä kohtaan ensin oli sama kun Niken Air Maxeja jotka on mun mielestä aivan järkyttävät, mut niin taas kävi että kun silmä alko tottumaan ni nä olikin tosi kivat!

   Poista
 3. Totta puhuen mäki oon hitaasti mutta nyt melko varmasti lämmenny noille! Ekan kerran ku näin tollaset ni sama homma, ei houkuttanut yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no hyvä etten oo ainoa! Aika hassua, et ensin jotain kenkiä voi oikeesti melkeen "vihata", mut muutama viikko myöhemmin mulla itellä onkin ne.. :-D

   Poista
 4. Aikas kamalat :D mutta nää on tietty mielipideasioita. Onko noi nahkaa tai jotain "hienompaa" materiaalia, kun hintaa on kuitenkin noin paljon? Tosin maksaahan conversetkin suhteellisen paljon puhuttaessa niiden laadusta ja todellisesta arvosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitäpä tosiaan! :-) Ja siis varmaankin aika samanlaista materiaalia kun just conversetkin? Enkä usko, että laatu mitenkään sen erikoisempaa on, varmaan aika samantapaset kun converset niin hinnan ja laadunkin suhteen :-) Tosin pohja vaikuttaa paljon paremmalta ja kestävämmältä, kun mulla ainakin consseissa ne "reunojen" liimat alkanu aika paljon heikentyä.

   Poista
  2. Jep katoinki et näyttää kyllä laadukkaamilta kuin conssit! :)

   Poista
  3. Kyllä ne sitä varmasti onkin! :-)

   Poista
 5. ooon alusta alkaen ollu niiiin kuumana noihin! (haha) jA tekis mieli itekki tilaa noi... niiiiin kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et todellakaan tuu pettymään jos vaikka tilaisitkin! Kerran oot koko ajan kuolannut noita ;-)

   Poista
 6. haha ei liity mitenkää kenkii, mut mist noi sun housut on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on ihan Dr. Denimit! Mulla oli sillon pari vuotta sitten tismalleen samanlaiset jotka olikin ehdottomasti mun lempparihousut, mut sen jälkeen ku ne kulus käyttökelvottomiksi ja olin hankkimassa uusia, niitä ei löytynytkään enää MISTÄÄN...:-( Kaikissa tummansinisissä oli noi saumat ruskeella langalla mitä vihaan tai sit ne ei oo ollu tasasen sinisiä. Pari viikkoa sitten törmäsin kuitenkin Membersillä näihin kauan etsittyihin farkkuihin ja tilasin samantien ne kotiin, eikä hintaakaan ollut kun 23€!

   Poista
  2. äää voi ei :(. Pakko mennä kattomaan, kiitos paljon sun vastauksesta :)!

   Poista
 7. Hei minkä kokosia noi Palladiumit on? :) ku itellä on jäänyt noi kengät syksyltä jo mieleen ja nyt ois vihdoinkin rahaa tilata noi kaunokaiset kevääksi! Itelläni on 38 jalka niin mietin kannattaako tilata pienempää, isompaa vai just toi 38? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle sanottiin, että noi on vähän isompaa kokoa, jonka takia ajattelin ensin ottaa 38, vaikka normaalisti käytän 39 kenkiä.. Onneks en kuitenkaan tilannut, meinaa mun mielestä noi on ennemmin pienempää kun isompaa kokoa :| Mulla ainakin noi hiertää ihan älyttömästi kantapäästä, samalla tavalla kun ensimmäisillä kerroilla kun ottaa talven jälkeen käyttöön ballerinat, joten suosittelen kyllä, et otat ennemmin 39, koska hankaavilla kengillä on tosi ikävä kävellä :-( Jos vaikka tilaat Nellystä, niin siellä on ilmanen palautus ja vaihto, niin ei se haittaa vaikka sitten oiskin väärä koko :-) Mutta sinuna ottaisin 39.

   Poista
  2. Okei! Kiitos paljon vastauksesta! :-)

   Poista