3/27/2014

Week 12

Jälleen viikkokatsauspostauksen aika, joka tällä kertaa viivästyi useammallakin päivällä... Just kun luulin, että olin päässyt hyvään vauhtiin näiden kännykkäkuvien suhteen...kaikki hyvä loppuu aikanaan, haha! Toivottavasti kuitenkin tykkäätte

juuujju

Pikaiselle postireissulle lähdössä muutaman paketin kera! Pakettien hakemisen sijaan mä oon lähiaikoina vienyt sinne varmaan enemmän paketteja kun oon ikinä sieltä hakenut... Kannattaa muuten laittaa vanhoja vaatteita Facebookin nettikirpparille, nimimerkillä turhista ja omasta mielestä kamalista vaatteista eroon päässyt ja reilu 300 euroa rikkaampi tyttö ;-) Päälle pääsi ekoja kertoja Choiesilta* (click) saatu takki ja se sopiikin näihin keleihin loistavasti! // Ihana aamuinen auringonpaiste. Tästä tietää, että on tulossa hyvä ja ennenkaikkea aurinkoinen päivä! // Käytiin taas yks päivä ruokatauolla syömässä Myllyssä, ja noi Ricon salaatit ja patongit näytti superherkullisilta! // Perjantaina me käytiin tyttöjen kanssa Amarillossa syömässä koko porukan kanssa – pitkästä aikaa! 

täätätä


Sinne Amarilloon lähdössä! Mä tein ihan superhyvän löydön Facebookin kirpparilta ja löysin tuon ihanan "kerros"topin vaan postikulujen hinnalla – muutamalla eurolla. Nä loppu kaupasta ennen kun ehdin omani hankkimaan, jonka jälkeen se unohtuikin hetkeksi, mutta näin kesään päin mentäessä se palasi taas mieleen :-) Häpii! // Voiko päivästä tulla huono, kun herää tähän näkyyn? Paitsi kyllä, pidän öisin sälekaihtimet kiinni, mutta paistoi se aurinko sieltä välistäkin ihanasti! // Parikymmentä minuuttia ennen Coffarin sulkeutumista päätettiin pistäytyä siellä kahveilla ja lateilla. // Mä en tunne oloani yhtään Essiksi ilman ripsienpidennyksiä... Syy, miksi instagramiinkaan ei enää pahemmin selfie-kuvia ilmesty :-D Yhyy, want then back...

1534389_478861235573299_2058784911_n-tile


Varmistun aina vaan enemmän ja enemmän siitä, ettei huulipunat todellakaan sovi mulle :-D Aivan kamalan näköstä, onneks toi huulien väri johtuu vaan muokkauksesta... // Tehtiin viimeviikolla poikaystävän kanssa tallireissun jälkeen terveellistä iltapalaa, johon kuului paljon hedelmiä – mandariiniä, kiiviä, hunajamelonia ja mangoa! Yleensä me ollaan vaan kurvattu mäkin autokaistan kautta, mutta nyt oli pakko ryhdistäytyä ja jättää roskaruoat ainakin vähemmälle. // ...eikä se terveellinen iltapala siihen jäänyt, nimittäin seuraavana päivänä söin mansikoita ja luonnonjogurttia iltapalaksi, joka oli yllättävän hyvää, vaikka mansikat pakasteesta olikin. Näyttää kyllä pelottavan paljon vaniljajätskiltä toi jogurtti, mutta sitä se oikeesti on! // Part 2: Amarilloreissun asukuvaa. Päälle pääsi tietenkin "uusi" toppi ja ensimmäistä kertaa Sheinsideltä ostettu takki!
 

11848_478400385619384_417775218_n-tile

Ja tämmösiä herkkuja me syötiin Amarillossa! Voisin joku kerta ottaa jotain muuta kun tän mun vakkariaterian, muttei siinä tilausvaiheessa nälkäsenä jaksa oikeen keskittyä minkään muun aterian miettimiseen... // Happy!  // Ehdottomasti lemppariasusteet, jotka löytyykin ranteesta miltei joka päivä jos vaan asu sen sallii! // Käytiin sunnuntaina pikavisiitillä mummin luona, joka olikin tehnyt meille lettuja! Mun tulee tosi harvoin tehtyä mitään lettuja tai pannukakkuja, olin jo unohtanut miten hyvältä noikin maistui!

14 kommenttia:

  1. Oon myös täysin samanlainen vainoharhainen tyyppi... aina se on se syöpä eikä mikään muu. Toivottavasti vältymme kuitenkin oikeasti tuolta syöpäsairaudelta :) Blogisi on ihana ja raikas!

    VastaaPoista
  2. Ai ei muka sovi huulipuna sulle??? :D Oot superkaunis sekä sillä että ilman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä ei sovi sitten yhtään :-D Kiitos!!

      Poista
  3. Sulle ei tekis pieni rusketus pahaa kasvoihin :-D

    VastaaPoista
  4. Millä nimellä sen facebookin kirppiksen löytää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita hakuun vaan "kirpputori", se on se suuri ryhmä missä päälle 17 tuhatta jäsentä :)

      Poista
  5. Heii olitteko scandicis vai sokos hotellis viime vuonna Summer Upin aikaan, muistelen kuitenkin et jommassa kummassa? :) ja mitä tykkäsitte siitä mis olitte, oliko buffetaamiainen (tai edes joku aamiainen) vai pitikö varata erikseen? Toimiko se bussijärjestely susta hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kummassakaan, vaan Cumuluksessa. Oli aamiainen ja tykättiin tosi paljon, mut festareilla on turha ottaa mitään aamupalaa siihen koska kukaan ei jaksa herätä niin aikasin! Ja tultiin ihan normibusseilla? :-)

      Poista
  6. Hei! Pieni pyyntö :) kun kirjotat postauksia pistä kuvat loppuun (jos sopii) koska mulla ainakin on aina se ongelma et täytyy rullata nopeasti tekstiin että kuvat jäis yllätykseks :D jos ymmärsit :) muuten ihana blogi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ymmärsin kyllä, ihana pyyntö! :-) Kyllä se onnistuu, mulla on sama juttu parin blogin kanssa, mutten ookkaan tajunnu et joku ajattelis mun blogista noin :-)

      Poista
  7. I love you . <3 olet ihana essi. Ja kiitos vielä kaikesta !

    VastaaPoista