3/17/2014

Week 11

1457525_474211822704907_792592930_n-tile

Ihanat Happy Joen korkeista löytyvät runot.. Mun piti ensisijaisesti säästää noi korkit, mutta heti kuvanoton jälkeen ne kuitenkin jäi johonkin lojumaan ja uskon, että ne on tällä hetkellä roskiksessa... // Ihanan raikasta, mutta samalla aika köyhää salaattia maailman parhaalla salaatinkastikkeella! Muistan, kun noita sai aikaisemmin vaan Ruotsista, mutta onneks on rantautu nyt Suomeenkin. // Viimeinen roskaruoka-ateria viime viikon maanantaina. Tän jälkeen mä päätin, että nyt saa tämä ylenpalttinen pask...roskaruoan syöminen loppua! // Selfiee jo muutaman viikon takaa, hups...

1613919_474211692704920_1834335352_n-tile
 
Annoin lauantaina itselleni tyttöjenillan kunniaksi luvan ostaa vähän karkkia, ja oon aika ylpeä itestäni, et ostin oikeesti vaan parilla eurolla irtokarkkeja! Yleensä mä villiinnyn ihan kokonaan irtokarkkihyllyllä, ja lopulta pussi painaakin jo useamman sataa grammaa. // Lauantai-iltaa me vietettiin esimerkiksi tällä tavalla... // Toimiston keittiötarpeiden täyttöä, ja samalla nappasin itelleni evääksi herkkusalaatin! // Viime viikon perjantaina käytiin ruokatauolla viikonlopun kunniaksi syömässä Ricossa herkulliset kana-aurajuustowrapateriat!
 
1948025_472796819513074_1202592815_n-tile
 
Huomaatteko jotain eroa? Pari viikko sitten mä luovuin kokonaan ripsienpidennyksistä, ja ero oli aika valtava vuoden ripsien käytön jälkeen. On tässä onneks hyvätkin puolensa, saan nimittäin ihan rauhassa hieroa silmiä ja nukkua naama tyynyn painautuneena, eikä suihkussa tarvitse varoa meikinpesuoperaatiota! Tästä aiheesta lisää myöhemmin... // Ei kommentoitavaa. Okei, aurinko, takas, äkkiä. // Niin paljon kun mä vihaankin käydä isommilla kauppareissulla, ei asiaa auttanut yhtään kilometrin pituinen kauppalista. Varsinkaan, kun oon niin tyhmä, etten ikinä eti noita järjestyksessä, vaan haen ensimmäiseksi kauimpana olevan ja sen jälkeen tallustan taas toiselle puolelle kauppaa. // Lauantaina me käytiin hakemassa tortilla-ainekset, ja herkuteltiinkin niillä koko ilta! En kyllästy ikinä.
 
1901957_474212092704880_1554974322_n-tile
 
Sain vihdoin suostuteltua tytöt maistamaan couscous-salaattia, jota me tehtiinkin heti perjantaina. Aikaisemmasta reseptistä poiketen lisättiin joukkoon myös vuohenjuustokuutioita, ja ai että se paransi makua vaan entisestään! // Tätä mä vihaan. Musta tulee aina niin vainoharhanen, ja pelkään yli kaiken, että joku pieni pupunen tai kettu hyppää mun eteen ja ajan sen päälle :-( // Niitä couscous-salaatin aineksia ostamassa... // Tehtiin sitä sen verran runsaasti, että siitä riitti vielä seuraavaan aamupalaankin! Patonki sopi älyttömän hyvin ton kaveriksi... 
 
1830_474212246038198_344461397_n-tile
 
Blogeissa on aika paljon näkynyt lähiaikoina kuvia pöytää koristavasta tulppaanikimpusta, ja myös mä taisin hurahtaa siihen näkyyn. Mun piti jo yks päivä ostaa tommonen ihana kimppu, mutten kuitenkaan viittinyt just sillä reissulla, kun se ois kuitenkin kuivunut autoon sen muutaman tunnin aikana ennenkun pääsisin töistä kotiin... Ehkä mä tänään nappaan sen kimpun mukaan pikaisen kauppareissun yhteydessä, mutta minkä värisenä?! Onko valkonen ihan liian tylsä? // Perjantai-iltana meitä viihdytti Sami Hedberg! Siis mitä se oikeen vetää noi jutut? Tuli tehtyä taas parin viikon edestä vatsalihaksia, sen verran nauratti... // Mulla on synttärilahjaksi saadussa H&M lahjakortissa vielä muutama kymppi jäljellä ja kävinkin viime viikolla kokeilemassa siellä tota paljon hehkutettua pörröneuletta. En kuitenkaan lämmennyt sille tarpeeksi, tuntui, että hihat on vähän lyhyet enkä mä yleisestiottaen tiedä, sopiiko tömmönen pörrökasa mun päälle? Ehkä mä löydän sillä kolmella kympillä jotain hyödyllisempää... // Tältä näytti meidän ruokakauppareissun saalis, sen päivän jälkeen kun päätettiin, että jätetään roskaruoat pois ja keskitytään terveellisempiin elämäntapoihin. Kasseista löytyi maitorahkaa, hedelmiä, luonnonjogurttia ja paljon proteiinirahkaa!

Älkää muuten ihmetelkö mihin blogikirppis on kadonnut, poistin sen, kun ei näyttänyt menevän kaupaksi! :-)

1 kommentti:

  1. laita toi couscous salaattiresepti tännekkin näytti niin hyvälle! :-)

    VastaaPoista