3/11/2014

My everyday photos

P3102566P3082459P3102511P3102572P3102527-horzP3092486P3102505P3102568-horz
takki tilattu täältä (ja maksettu ihan itse, ei siis yhteistyön kautta saatu)! Hetki sitten nämä oli kaikki loppuun myyty, mutta nyt niitä on tullut taas muutamia lisää. Muistakaa, että nämä on tosi pientä kokoa: mäkin otin takista L-koon vaikka normaalisti mun yläosat on S-M, eikä takki sais olla yhtään pienempi. Eli jos oot kokoa S, suosittelen, että otat yhden koon isomman! Ja muistakaahan hyödyntää -20% alennuskoodi SALE20

Iltaa ihanat! Tällä kertaa ajattelin päivitellä teille kuulumisia sekalaisten kuvien kera. Viime aikoina tosi monet postaukset on käsitellyt tiettyä aihetta, joten uskon, että viimeistään nyt oli tämmösen vähän "sekalaisemman" postauksen aika! Mun viikot menee siis nyt seuraavat seitsemän viikkoa koulun sijasta töissä, kun meillä on koulussa menossa työssäoppimisjakso. Mä oon tän jakson äitin työpaikalla auttamassa, joka on onneksi samaa alaa, kun mitä mä koulussakin opiskelen. Kesällä ois myös aika jättää minigolfkenttäkesätyö taakse (mulla on oikeasti vähän haikea olo, tykkäsin niin paljon kaikista asiakkaista, jotka siellä kolmen vuoden aikana kävi ja asiakaspalvelutyö oli todella mun mieleen), ja siirtyä vähän vakavempiin hommiin.

Muutaman viikon kuluttua meidän odotus palkitaan, kun me lähdetään Roosan ja Nepan kanssa Berliiniin! Mun unelma on aina ollut lähteä vähän pidemmälle reissuun kavereiden kanssa ja vihdoin se toteutuu. En malta odottaa niitä ihania shoppailupäiviä, myöhäisiä iltoja viinilasien tai drinkkien äärellä tai ylipäätään sitä fiilistä, kun on vieraassa paikassa kahden parhaan ystävän kanssa... Uskon ja toivon, että me palataan sieltä monien shoppailukassien kanssa ja monta kokemusta rikkaampana!

Jos joku teistä on käynyt Berliinissä, haluttais kuulla jotain kivoja vinkkejä missä kannattaisi ehdottomasti käydä. Missään museoissa me ei aiota viettää aikaa, vaan enimmäkseen kiinostaisi tietää missä sijaitsee ne parhaimmat ostoskeskukset ja millä pääsee kulkemaan mahdollisimman helposti ja halvalla joka paikkaan. Me ollaan kuitenkin kaikki sen verran "kokemattomia" reissaamisen suhteen ja Saksa on maana meille kaikille suht tuntematon, joten kaikki pienetkin neuvot ja vinkit on suuri apu meille – turhia neuvoja ei siis ole :-) Koska pyrin kasvattamaan matkakassaa mahdollisimman paljon, pistin blogikirppiksen pystyyn. Oon nyt jo lisännyt sinne muutamia juttuja ja lisää lisäilen koko ajan ja sitä mukaan kun niitä tulee! Toivon, että saadaan tämä yhdessä toimimaan, ettei mun tarvitsisi alkaa pelleilemään huutonettien kanssa... Blogikirppikselle pääsette tästä tai oikealla sivupalkissa olevaa "blogikirppis" -tekstiä painamalla!

7 kommenttia:

 1. Toi hiusöljy on ihan sika hyvää <3 ja ihana tuo takki! :-)

  VastaaPoista
 2. Niin ihana Essi! Yritin avata tota blogikirppistä niin tulee vaan ilmotus että sivu on vain kutsutuille :(

  VastaaPoista
 3. Tulee teksti että "tämä blogi on vain kutsuttujen käytössä" kun yritin mennä kirppikseen :-)

  VastaaPoista
 4. MUISTA OTTAA SITTEN PALJON KUVIA TEIDÄN REISSULTA! oot ihana ja sun blogi on ihan huippu <3

  VastaaPoista
 5. Toi takki on aivan ihana! Ois kiva saada kuvia siitä sun päällä niin sais vähän paremman käsityksen :-) ja onko toi tosi paksu vai semmonen ohuempi että kävis myöhemminki keväällä käytettäväks?:)

  VastaaPoista
 6. Alexanderplatz on ainaki hyvä kauppakeskus Berliinis! Suosittelen siellä käymistä :)

  VastaaPoista
 7. Ite olin vuonna 2009 Berliinissä ja ainakaan sillon siellä ei kovin paljoa puhuttu englantia :D ja maanalasella pääsee helposti kulkemaan halvalla ja kätevästi. Viettäkää kiva matka ! :)

  VastaaPoista