2/19/2014

Week 7

12771_461137424012347_1568012972_n-tile

Empun ihana mekko ja siihen täydellisesti mätsäävät kynnet! // Wantwantwant!! Ensimmäisen kerran kun mä näin nämä, ajattelin suurinpirtein, etten ikinä vois kuvitellakaan pukevani tommosia jalkaan. Nyt ne kuitenkin alkaa pyöriä mun päässä useammin ja useammin, ja mietin tosissani pitäisiköhän tilata noi? Esimeriksi Nellyllä ne voi kuitenkin palauttaa, jos ei tunnukaan omalta jutulta... Kokemuksia? Kuva we♥it. // Ah, tätä mä oon odottanut niin kauan... Sitä, kun saa rauhassa hengähtää ja istahtaa koneen ääreen teekupin kanssa. // Selfieee!

jojo

Pidän taas vähän taukoa geelikynsistä, mikä kertookin mun omien kynsien tilanteen.. Halusin kuitenkin koittaa noita mun synttärilahjaksi saamiani Essien kynsilakkoja, ja niistä toi vaaleampi osoittautui ainakin superiksi! Markettilakkojen tapaan sitä ei tarvinnut levittää kuin yksi kerros, jonka jälkeen peittävyys oli jo riittävää. // Selfiee no. 2! // Lempparitakki päällä jälleen... Se on vaan niin ihana. Ainiin hei, eiks esim ton kanssa vois sopia Palladiumit aika hyvin...? ;-) // Ihanan paidan sovittelua, joka kuitenkin jäi kauppaan siitäkin huolimatta, että Vero Modassa oli ystävänpäivän kunniaksi kaikki yläosat -25%! Onneksi jätinkin, en meinaan oo kauheesti sitä katunut edes kerrankin näin päin...

1660296_461137407345682_1512923720_n-tile

Mun oli pakko lähteä käymään kaupassa vielä pari minuutia ennen sen sulkemista, kun oli taas yksi pahimmista ja tyhmimmistä päivistä takana... Kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan koululle palatessa, kun eräs ihan-liian-huomiokyvytön autoilija päätti vetästä pakettiautollaan mua kylkeen. Alkushokin jälkeen onneks tajusin ottaa rekisterin ylös, vaikkakin aluksi olin ihan varma, että tietenkin se seuraa mua ja pysähtyy, jotta pystyy maksamaan aiheuttamansa vahingot. No, ei tietenkään pysähtynyt, ja pienten selvittelyjen jälkeen sainkin sen puhelinnumeron käsiini. Nainen vaikutti syvästi pahoillaanolevalta, mutta väitti ettei huomannut, kun hänen autonsa osui sen verran kovaa mun autoon, että taustapeilikin kärsi ja meni ihan lyttyyn. Niimpä niin, oikea syy sille, miksi hän ei pysähtynyt taisi kuitenkin olla se, että tämä ajeli katsastamattomalla autollaan... Mitenköhän paljon vahinkoja tämä samainen kuski tulee vielä aiheuttamaan, jos tommostakin tapahtuu ilman, että hän huomaa sitä? Kysynpähän vaan. Onneksi selvittiin säikähdyksellä, vaikka nykyään vähän jännittääkin ajaa jonkun rinnalla. // Kävin viime viikolla hakemassa postista paketteja ja kello taisi olla juuri ja juuri viisi...c'moon, missä on se valo vai veikö sulanut lumi sen kaiken mukanaan pois? // Vietettiin kaverilla iltaa viikonloppuna, ja tylsyyden takia me päätettiin ryhtyä pelaamaan korttia! Se oli oikeasti kivaa pitkästä aikaan, ja ainakin naurua riitti. Me taidetaankin olla ainoat 18-vuotiaat, jotka viettää viikonloppuaan korttia pelaillen? // Samaisen viikonlopun ruokapuolta. Vaikka meillä olikin suht köyhät ainekset, maistuu ne tortillat aina vaan yhtä hyviltä...

16 kommenttia:

  1. ihanaa että on vielä tollasia fiksuja nuoria kun osaa viettää aikaa muutenkin kuin hillumalla joka vklp baareissa!! :-) vaikutat muutenkin niin fiksulta nuorelta naiselta että ihan kateeks käy..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! :-) Mun mielestä nykyään on ihan liikaa niitä mun ikäsiä, joille on aina selvää viikonlopun suunnitelmat, eli mennään baariin... Mulla on ainakin yhtä hauskaa ellei hauskempaakin ihan vaan jonkun kaverin luona hyvässä seurassa :-D Kiitos sulle vielä♥

      Poista
  2. Eihä toi kenkäkuva oo weheartitilt vaa suoraan nataliaoonalta?:) nauroin kun tunnistin heti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monet kuvat varsinkin niin "tunnetuilta" bloggaajilta löytyy myös weheartitistä ;-) Oon tallentanut ton kuvan varmaan kaks-kolme päivää ennen kun Natalia sen laitto instagramiin, tiedä sitten mistä se on tiensä sinne weheartittiin löytänyt :-)

      Poista
  3. saitko oman auton kun täytit 18v, millaisen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En saanut omaa autoa, mutta mamman autoa saan käyttää aika vapaasti, ellei hän sitä tarvitse :-) Ja tietenkin äitin ja isin autot on myös meiän käytettävissä, ellei ne niitä itse just sillon tarvii.

      Poista
  4. mä viihtyisin niiin teijän seurassa korttia pelaillen :-D oon 15 ja tuntuu että tässä iässä nuoret ovat jopa enemmän juomassa ja juhlimassa kuin täysi-ikäiset haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on superhyvä juttu! Tervetuloa liittymään meidän seuraan ;-)

      Poista
  5. toi on kyl tosi hyvä, kun täyttää 18 ei ota tavakseen sitä alkoholia ja baaria joka viikonloppu, sille ei muuten näy loppua eikä osaakkaan tehä enää mitään muuta :-D ite olin baarissa 2-4 kertaa viikossa täytettyä 18 varmaan puolen vuoden ajan kunnes aloin seurustella :D niin tyhmäää... vaikutat muutenkin tosi fiksulta ja kypsältä nuorelta :) propsit siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ajattelen just samalla tavalla, tiedän et jos kävisin vaikka parina vklp peräkkäin, se kierre vaan jatkuis ja jatkuis ja tili tyhjenis tyhjenemistään...:-D Ne juomat on kyl älyttömän hyviä, mut ehkä mä mielummin maksan sen 10€ sixpäkistä kun yhdestä juomasta ;-)

      Kiitos!

      Poista
  6. Itse kun täytin 18v joka viikonloppu oli aina ihan väkisin pakko päästä baariin ja tuntui,ettei touhuun tullut millään loppua, kaikki rahatkin hupenivat vain baariin. Komppaan aikaisempia täysin, mustakin toi on hyvä ettei ota tavakseen juosta baarissa joka viikonloppu, korttipelit kuulostaa niin paljon paremmalta vaihtoehdolta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että toi on aika yleistä varsinkin niiden just 18-vuotta täyttäneiden kesken :-D Mut tiedän, että korttipelejä pelaillessa on vähintään yhtä hauskaa kun baarissa, jos vaan on valinnut seuran oikein ;-)

      Poista
  7. mikä ton essien lakan sävyn nimi on? :)

    VastaaPoista
  8. Mä oon kans muutaman kuukauden katellu netissä noita Palladiumeja. Joku niissä kuitenkin viehätti niin paljon, et pistin viimeviikolla sellaset tilaukseen ! Tilasin ite spartoolta, siellä on ilmanen palautus ja toimitus :) Ei oo palladiumit vielä saapunu, mutta innolla niitä odotan <3
    http://nelliuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin sorruin ja tilasin ne muutama päivä sitten! Oon ihan rakastunu, ne on oikeesti paljon ihanemmat kun mitä olisin kuvitellut :-)

      Poista