2/05/2014

Tammikuun lempparit

P2040899-tile

Ensimmäinen ruskea laukku meikäläisellä, wohoo! Metsästin tosi kauan ihanan konjakinruskeeta laukkua, mutta kaikki jotka näytti edes ihan kivoilta värin puolesta, olivat loppujenlopuksi liian pieniä tai isoja, tai niiden hinta oli kolme numeroa liian pitkä. Mä etsin ja etsin, kunnes oli pakko siirtyä nettikauppoihin. Selailin monien nettikauppojen sivuja ja törmäsinkin tosi ihaniin yksilöihin, mutten kuitenkaan halua maksaa laukusta yli sataa euroa. Jatkoin etsimistä, ja...mun silmät osuivat tohon ylempään laukkuun! Se täytti mun vaatimuskriteerit niin värin kuin koonkin puolesta, ja nähtyäni hinnan pistin heti laukun tulemaan meille päin. Laukku on siis tilattu eräästä halpisverkkokaupasta ja suoraan laukkuun pääset tutustumaan tästä! Niinkuin näättekin, niin nettisivuilla olevassa kuvassa laukku näyttää ennemminkin tummanruskealta, eikä niinkään konjakinruskealta mitä se oikeasti on.

P2040956

Beyoncen Heat -hajuvesi: täydellinen, täydellinen ja täydellinen. Ensimmäistä kertaa mä ihastuin tähän tuoksuun 2012 kesällä, jolloin sitä tulikin kulutettua ihan kiitettävästi. Valitettavasti se kuitenkin katosi jotenkin "mystisesti" (tosiaan, se laukku kannattaa jättää suuren ihmisjoukon keskelle... Onneksi kuitenkin hajuvesi ja takki oli ainoat, jotka kelpasivat, eikä avaimet, pankki-/ajokortti tai ylipäätään lompakko.) ja sen jälkeen uuden hankkiminen vähän jäi. Kaupoissa sitä tuli kuitenkin tuoksuteltua ihan kiitettävän paljon ja vihdoin mä sain uuden putilon tätä tuoksua - mun ystäviltä synttärilahjaksi nimittäin! Siitä lähtien se onkin kulkenut mukana joka päivä ja valitettavasti myöskin baarissa, jonka vuoksi sitä tuli suihkuteltua vähän liikaa, heh...

kivavaP2040967P2040965

Tämä näkyikin jo pari postausta takaperin - hennesiltä tilattu ihanan pehmeä ja "kevyt" harmaa neule. Tämä on päällä niin älyttömän pehmeä, että se on eksynyt mun päälle tosi monena päivänä. Yhdessä vaiheessa toi oli osa mun päivän asua varmaan kolmena peräkkäisenä päivänä, jonka jälkeen oli pakko laittaa toinen paita välillä, ettei muut luule, etten omistaisi muita paitoja :-D Tilasin tän alennuksista myös punaisena, ja molemmille jäi hintaa yhteensä 17€. Muuten, mun mielestä näitä löytyy edelleen ainakin harmaana nettikaupasta!

P2040948

Kaikki, jotka eivät ole vielä törmänneet tän merkin hehkutuksiin, käsi ylös! On se vaan niin täydellinen ja todellakin hehkutuksen arvoinen. Rakastan tän kellon väriä, kokoa, mallia, materiaalia...kaikkea. Kivaa vaihtelua niihin ainaisiin kultaisiin ja hopeisiin rannekelloihin, eikä ainakaan mun tuttavapiiristä monelta tätä löydy - ainakaan samassa värissä! Kun tämän yhdistää yllä näkyvään vaaleanharmaaseen neuleeseen, näyttää lopputulos mun silmään tosi hyvältä.

P2040916P2040929

Hehkutetaan nyt vielä kerran tätäkin! Sain tämän pienen Longchampin pussukan poikaystävältä synttärilahjaksi ja se onkin päässyt paljon enemmän käyttöön kuin oisin uskonut! Tämä on täydellinen just mulle, koska monet mun laukut on niin isoja ja vain muutamista löytyy sisältä pieniä taskuja tms. Tiedätte varmaan, miten inhottavaa on etsiä esimerkiksi yhtä avainta ison laukun pohjalta, josta jo ennestään löytyy kasa koulukirjoja, penaali, kalenteri ja muita pienempiä juttuja? Tai miten inhottavaa on seistä ulko-oven edessä, -12 asteen pakkasessa ja yrittää jäätyneillä sormilla kaivaa niitä kotiavaimia laukun pohjalta...? Tonne mä saan kätevästi laturin, kuulokkeet, hajuveden, huulirasvan, kamman ja esimerkiksi passin, joka ei mahdu mun lompakkoon, mutta jota mä joudun ajoluvan vuoksi kantamaan kuitenkin mukana. Erittäin kätevä kapistus siis eikä enää tarvi etsiä pohjattomasta laukusta pienen pieniä juttuja...

10 kommenttia:

  1. miten luotettava tää sivu on ? :) näyttäis kyllä aika sopuhintasilta ja kivoiltakin! tuliks nopee jne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tilannut tuolta vaan tän kerran, mut ainakin mun kohdalla kaikki suju hyvin! Mut just noiden halpojen hintojen takia ei kannata olettaa, että noi ois jotenkin samaa laatua kun esim Zaran jutut :-) Tilasin myös yhden kaulakorun ja sekin on vaikuttanut ihan hyvältä. Toimitus kesti about parisen viikkoa!

      Poista
  2. eikö sulla ole mopokorttia kun passia joudut kantamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, mutta mulle sanottiin, että kannattaa kantaa passia mukana edes sen lisäks, koska oon mun mopokortin kuvassa niin nuoren näkönen! Jotkut ei edes tunnista mua siitä...:-D

      Poista
  3. ihan tosi kiva postaus :)!! pystytkö millään linkkaa tota h&m neuletta? ku koitin sun viime postauksen jälkee metsästää sitä mut en jotenki millään löytäny! sun blogi on muutenki ihan superkiva ja vaikutat ihanan iloselta ja ulospäin suuntautuneelta typyltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! Koitin itekkin äsken kattoa, enkä löytänyt ni ne on varmaan myyty loppuun :-( Mut ainakin täällä päin noita on kyl kaupoissa, mut normihintasena.

      Kiitoskiitoskiitos ihanista kehuista, oon otettu♥

      Poista
  4. Miten tuo maksupuoli kyseisessä nettikaupassa ? Ihana löytö nimittäin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt muista ulkoa mutta ainakin PayPal ja korttimaksuvaihtoehtoja oli :-)

      Poista
  5. Kuinka pitkään tuolt nettikaupasta kesti sen tilauksen postitus? :)

    VastaaPoista