2/13/2014

Rakkaustakki

Huhhuh, viimiset kynnet vähään aikaan on nyt tehty... Enpähän ole ikinä aikaisemmin tehnyt viiden päivän aikana kuudelle neidolle kynsiä, mutta mitäpä sitä ei tekisi tyttöjen prinsessapäivän eteen ;-) Tämän päiväiset kenraalitanssit näytti niin hyvältä, että teki itsekin mieli mennä tanssahtelemaan! Huomenna koittaakin se päivä, jollon mä saan onneksi olla kuvaajan roolissa ja melkein koko huominen päivä, ilta ja yö menee tanssijuttujen parissa, kun me ollaan kaverin kanssa lupauduttu hoitamaan esimerkiksi jatkopaikan koristelut! Jos vaan muistan kaiken hässäkän keskellä, voin niistäkin napsia kuvia. Nyt kuitenkin postauksen pääpointtiin, siihen maailman ihanimpaan alelöytöön, joka tällä kertaa on...

P2101126allalaP2101106-horzP2101112

...tämä ihana täydellinen rakkaustakki! Mä oon aikaisemminkin katsonut tätä, muttei se herättänyt mitään erikoisempia fiiliksiä mussa, vaikka oli noin -85% alennuksessa. Päädyin kuitenkin viime viikonloppuna tämän kanssa sovituskoppiinkin asti, ja sitten se olikin menoa. En saanut sitä mielestäni pois, vaikka kuinka monta kertaa mietin, ettei mun kuitenkaan tuu käytettyä sitä... No, kyselin monilta kavereilta mielipiteitä ja onneksi ne kaikki olikin positiivisia! Niiden innoittamana mä lampsin kassalle tämän kanssa, ja nyt mä oonkin yhtä ihanaa takkia rikkaampi. Ja kaiken sen alun epäilyn jälkeen ne osoittautuivatkin ihan vääriksi, tämä on nimittäin ollut mun päällä nyt joka päivä siitä lähtien, kun sen ostin! Sanotaan vaikka niin, että tämä oli ehkä yksi parhaimmista ostoksistani ikinä...

No, lukijat, miltä tämä teidän silmäänne näyttää? Hot vai not, yes vai no? En ois aikaisemmin uskonut, että pukisin ton tyylisen takin päälleni, mutta nyt se on ehdottomasti yksi lemppareistani!

10 kommenttia:

 1. minkä kokonen toi sun on ja onko toi cubuksen ? :)

  VastaaPoista
 2. onks toi cubuksesta? oon nimittäin kattonut sieltä täsmälleen samanalsita takkia :-)

  VastaaPoista
 3. mäkin oon katellu kyseistä takkia, mutta takkeja taitaa olla jo ihan tarpeeks kun kevätkin alkaa jo häämöttää ;D ihana kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana joo, mutta jos takkeja löytyy ennestäänkin kaapeista, kannattaa se sillon ennemmin jättää kauppaan! :-) On mullakin aika paljon takkeja, mut ei mitään läheskään samantapaista ja katsoin tota normaalihintasenakin niin kauan, että annoin itselleni luvan ostaa ton.

   Poista
 4. otatko mitään maksua ku teet noita kynsiä ja ootko ajatellu hakeutua ihan ammatiksi johonki ton tapaselle alalle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan tottakai ja olen ajatellut :-) Unelma-ammatti onkin kosmetologi, eli siis haluisin mielellään tehdä muutakin kun kynsiä.

   Poista
 5. Aivan ihana takki!! Mistäs tuollaisen löytää :)?

  VastaaPoista