1/10/2014

Tämän hetken ilonaiheet

 Uusi, muokattu ulkoasu. Tosin muutokset on aika pieniä, mutta vihdoin mä löysin ohjeen, miten tohon blogitekstin otsikon alle saa ihan tavallisen viivan. Myös muita vielä pienempiä muutoksia tein löydettyäni yhden superhyvän blogin, jossa oli kaikennäkösiä pieniä niksejä blogin ulkoasuun liittyen! Enköhön mä nyt oo taas hetken tyytyväinen.

 Se, kun veljen kaverit alkaa palailla armeijasta, eikä se ookkaan normaaliin tapaan täällä kotona jaloissa pyörimässä. Jotenkin mä vaan nautin siitä hiljaisuudesta, jota viimeks täällä kotona oli vuosi sitten..

IMG_6352

 Kerroinkin jo aikaisemmin mun täysin epäonnistuneesta H&M-tilauksesta, kerroinhan? No, joka tapauksessa tilailin kuukausi takaperin hooämmän superhyvistä aleista paljon kivoja juttuja tosi edullisesti ja odotinkin niiden saapumista kuin kuuta nousevaa. No, paketti saapui ja 3/4 vaatteista lähti yhtä nopeasti takaisin päin kuin ne tulikin. Kaikki ne paidat, jotka näytti niin ihanilta oli kaikkea ihan muuta – ne näytti lakanoilta mun päältä ja todennäkösesti mun, joka käyttää normaalisti 36 tai 38 -kokoa paidoista, ois pitänyt niiden sijaan ottaa koko 32 :-D Tyhmät vaatteet lähti palautukseen ja niiden tilalle tilasin muutamia vielä kivempia juttuja, jotka eilen saapui ja jotka onneksi olivatkin tosi ihania. Yhdestätoista tuotteesta lähti palautukseen vaan kaksi – ja niidenkin kohdalla mä oikeastaan tiesin, että tuun ne palauttamaan. Onneksi palautus on ilmaista, niin ei tarvinnut kuitenkaan siitä maksaa!

IMG_6382

♥ Skyrit – muutaman päivän aikana mä oon jäänyt pahaaaaan koukkuun. Päivän mittaan niitä tulee syötyä vähän liiankin reippaasti, mutta onneks niitä löytyykin jääkaapista ihan tarpeeksi muutamaksi päiväksi.

 Rentouttava saunahetki jääkylmän cokiksen ja hyvän musiikin kanssa. Mä en tiedä mitään parempaa tai rentouttavampaa kun saunassa istuminen, varsinkin, kun tietää seuraavan päivän olevan vapaapäivä, jolloin ei ole kiire mihinkään.

IMG_5182

 Tiedättekö, kuinka hyvältä tuntui tänään istua koulussa vaan viisi tuntia ja päästä jo yhdeltä kotiin? Voin sanoa, että tosi hyvältä, ainakin verrattuna niihin yhdeksän tuntisiin koulupäiviin, jolloin mä oon kotona puoli kuuden aikoihin. Enää neljä viikkoa pitäisi tsempata, jonka jälkeen pääseekin hetkeksi "rauhoittumaan" Himokselle kahdeksan hengen kaveriporukan kesken. Ihanaa kun on jotain mitä odottaa! Pari päivää takaperin me varattiin lennot Berliiniin parin kaverin kanssa. Mä niin tiesin, että just tämä vuosi tulee olemaan paras mun elämässä...

kivampii

 Mulle saapu eilen aika kivainen paketti liittyen ensi viikonloppuun eli mun synttärijuhliin. Paketista paljastui 100 kappaletta jotain punaista, muovista ja meille jo perinteeksi muodostuneita juhlajuttuja. Osaako joku arvata, mitä tuolta paketista mahtoi loppujen lopuksi paljastua? ;-)

 Nyt, kun se 18 vuoden iän saavuttaminen on superlähellä, alan huomaamaan miten paljon hyötyä siitä loppujenlopuksi on. Alaikäisenä ainoa mun ongelma on oikeastaan ollut kyydit, jonka vuoksi en ehdi pahemmin nähdä kavereita ollenkaan arkisin. Onneksi sekin asia muuttuu ihan pian ja saan toivottavasti mahdollisimman pian sen ajokortin lompakkoon.

IMG_6332

 En usko, että kukaan tietää parempaa tunnetta kun se, kun näkee, että vanhemmat on ylpeitä susta. Yleensä aina lukukauden loputtua mä muistan miltä se tuntui, ja tän tunteen mä koin taas jouluna, kun tupsahti todistus käteen 2,45 keskiarvolla :-) Meidän koulussa arvosteluasteikko on siis 1-3, joten olin todella tyytyväinen siihen ja ylipäätään numeroihin. Minä, jonka keskiarvo yläasteella päästessä oli 7,2, en oo joutunut uusimaan vielä yhtään koetta tän puolentoista vuoden aikana! Oon ylpeä itsestäni, vaikka tuolla ei paljoa tarvitsekaan osata kokeen läpipääsemiseksi.

mustt

♥ Se ihana, pitkä ja rauhallinen kahvihetki, joita saa aika harvoin viettää kiireisen arjen takia. Usein heti koulun jälkeen keskityn syömään pikaisesti jotain, jonka jälkeen täytyykin juosta pää kolmantena jalkana joko jumppaan tai tallille – riippuen päivästä minne. Esimerkiksi tänään mä sain kuitenkin nauttia rauhassa kahvini, jonka jälkeen olikin jo paljon parempi ja pirteämpi olo.

 Rakastan käpertyä uusien pyjamahousujen ja glögimukin kanssa takan eteen. Rakastan myös sitä polttavaa tunnetta, kun niskaan sattuu sen tulen kuumuuden takia, mutta jostain syystä siinä on vain silti istuttava, vaikka tuntuu, että niska syttyy palamaan ihan just... Mikäköhän siinä on?

IMG_6359

 Se huolettomuuden tunne, kun mulla on hankittu ensi viikonlopuksi jo valmiiksi synttärimekko. Yleensä kaikkien tilanteiden suhteen mä tuun matti myöhäsenä niin vaatetuksen kuin muidenkin juttujen suhteen, että välillä ihmettelen miten mun sydän ei oo vielä pettänyt sen stressin takia :-D Myös mekkoon sopiva kaulakoru on matkalla kotiin, en tosin tiedä ehtiikö se tulla ensi viikon aikana... Jos ei, täytyy mennä käymään vielä paniikkiostoksilla! Onko teillä muuten jotain ideoita, mitä pientä suolasta tai makeaa voisin synttäreillä tarjoilla? Ois kiva, että ois jotain muutakin tarjottavaa kun niitä perus sipsejä. Kakun mä varmaan ainakin aion tehdä, edes vaan sen takia, että mulla on kynttilätkin siihen jo hankittuna :-D

Nyt kun näitä iloisia postauksia on tullut jo muutamaan otteeseen, mietin oisko seuraavaksi aika tehdä postaus samalla tyylillä, mutta niistä päivän pienistä, mutta ärsyttävistä jutuista? Vai meneekö se jo liian negatiiviseksi, sellasta en kuitenkaan mun blogista halua...

14 kommenttia:

  1. Ihana idea tällasessa postauksessa, lisää tämmösiä! :) Sai itsenikin miettimään mitä ilonaiheita mun elämässä on tällä hetkellä :D

    http://jadorelavie-emilia.blogspot.fi/2014/01/medusa.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidätte! :-) On näitä tulossa ehdottomasti lisääkin!

      Poista
  2. Mikä on sun lemppari skyr-maku? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kuningatar on jääkylmänä ihan sairaan hyvää! Namm

      Poista
  3. vooii viitsitkö linkkaa sen ohjeen tohon otsikon viivaan, oon meinaa googlaillu sitä jo ikuisuuden vaikka millä kielellä enkä oo löytäny!:d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se blogi on http://koodikielella.blogspot.fi, ja ohje siihen viivaan löytyi jonkun postauksen kommenteista... En tähän hätään sitä löytänyt, mutta koitan vielä etsiä ja linkitän sitten jos/kun löydän! :-)

      Poista
    2. http://koodikielella.blogspot.fi/2013/12/yleinen-kopiointiesto-eli-right-click.html < tossa toisen anonyymin kommentissa näköjään neuvotaan se, mutta jossain se oli vielä yksinkertaisemmin.

      Poista
    3. jee onnistu, kiitos hirveesti! :)

      Poista
  4. En oo varma tuliko tää kahteen kertaan, koska se siinä luki et virhe ja en tiiä lähtikö se eka kommentti. Mut siis... :) Tässä tää:

    Tää on tosi kiva postaus eli tee vaan se negatiivinen versio tästä, koska huonotkin jutut on kuitenkin osa elämää. Ja sun blogi pysyy silti ihan yhtä positiivisena, sillä sä vaikutat jo itekin ihmisenä sellaselta iloselta ja pirteältä ja se välittyy sun kirjotuksiin :) Eli älä huoli! :) Vitsit kun mä tykkään sun blogista niiiin paljon!! Voisiks tehdä joskus lähiaikoina taas my dayn? Ne on niin kivoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut! :-)

      Kiva kuulla, että negatiivisempikin versio sai kannatusta! Varsinkin näin arjen alettua, tulee aamuisin huomattua aika monta ärsyttävää juttua mitkä saa ihokarvat nousemaan pystyyn... :-D Kiitos ihanasta kommentista, ja varmasti teen, kun vaan tulee vastaan joku päivä jolloin tapahtuu jotain vähän erikoisempaa kuin koulunkäyntiä! :-)♥

      Poista
  5. Ihana blogi sulla! Jään seurailemaan :)

    Janina Lisa k

    VastaaPoista
  6. Voisitko linkata sen superhyvän blogin, josta löysit niitä ohjeita ulkoasuun? :-)

    VastaaPoista