1/21/2014

Kahdeksantoista

Ensimmäinen postaus täysi-ikäisenä, kääk! Olo ei oo kummonen, vaikka pelkäsin joutuvani kärsimään pahastakin ikäkriisistä. Eihän tämä tule muuttamaan mun elämää kun "vaan" ajokortin ja tilien avaamisen suhteen, mutta olihan tätä odotettukin!

P1180274P1180288P1210469
P1180350P1180304 P1180353P1180321
P1180355P1210462P1170218 P1180270

Huhhuh, nyt on juhlat juhlittu! Mun synttäripäivän aamu alkoi poikaystävän vierestä hyvin nukuttujen yöunien jälkeen, ja täytyy myöntää, että heti aamusta oli pieni jännitys päällä! Rauhassa syödyn aamupalan jälkeen alkoikin armoton valmistautuminen niin mun, ja kämpänkin suhteen. Olin jo etukäteen suunnitellut mitä mä aion illaksi tehdä, ja asiaa helpotti tosi paljon se, että kaikki tarjoiltavat oli tehty jo alkuviikosta valmiiksi.

Ennen ensimmäisten vieraiden tuloa me tilattiin vielä pizza kavereiden kanssa kun nälkä yllätti, eikä viitsitty syödä tarjoiltavaksi tarkoitettuja pizzoja.  Mulla tuli kamala kiire kaiken suhteen, koska viiden aikoihin ois pitänyt olla kotona jo valmiina täydessä tällingissä. Faktahan oli, että vielä viideltä me lähdettiin kaverilta hakemaan musiikkijuttuja ja seitsemän aikaan kun ensimmäiset vieraat oli tullut, mä hengailin punaisessa velourasussa hiukset sekaisin :-D Onneksi mekko oli helppo vetästä vaan päälle ja hiusten suoristaminenkin on suht helppoa ja nopeaa hommaa!

Tarjoiltavaksi mä olin siis tehnyt neljä pellillistä pizzaa, kaksi kakkua ja ihana Siiri toi mukanaan vielä maailman parasta mutakakkua, sipsiä sekä karkkia. Mua harmitti kuitenkin tosi paljon se, miten illan aikana kuulin muutamien suusta "oonko mä tullut johonkin lastenkutsuille kun on ihan pizzaa ja sipsiä tarjolla". Olin kuitenkin yömyöhään asti väsäillyt esimerkiksi just noita pizzoja, ja jos mä en olisi tarjonnut mitään, olisi siitäkin tullut sanomista. No, ainakin tietää, ettei ensi kerralla sitten käytä rahaa ja aikaa semmoseen, mitä ei osata arvostaa. :-)

Mulla iski kertakäyttöastioiden suhteen paniikki, kun viikkoa ennen tajusin unohtaneeni ne punaiset mukit ihan kokonaan! Fiksuimmat ehkä tajusikin, että muutama postaus takaperin löytyneestä pahvilaatikosta paljastuikin 100 kappaletta noh, mitäs muutakaan kun niitä punaisia mukeja. Ne on vaan älyttömän kalliita kaupoissa, joten vähän tiukalla aikataululla lähdinkin metsästämään niitä netistä... Löysin muutamia suht halpoja verkkokauppoja, jotka näitä myy, mutta klikatessani entisen Juhlamukin mutta nykyisen Shotti.fin sivut auki, mun suu loksahti lattiaan asti! Olin älyttömän ilonen löytäessäni kyseisen paikan, ja vielä iloisempi olin siitä, että ihana henkilökunta suostui sponsoroimaan nämä ihanat mukit mun synttäreiden kunniaksi! Vaikka niiden hinta on aivan naurettava, on kuitenkin sekin säästöä kun 18-vuotisjuhlien järjestäminen ei kuitenkaan hirveen halpaa olekaan... Jos kiinnostus heräsi teiltäkin, pääsette hommaamaat omat Red Cupsit täältä!

Kiinnostaako teitä mun synttärilahjat, jotka olikin parhaimmat mitä olen ikinä saanut tai mitä edes uskalsin aavistaa? Jos haluatte, voin iskeä niistäkin tänne kuvat, ne nimittäin on todellakin esittelemisen arvoisia! Anyway, pienistä harmillisista jutuista huolimatta mulla oli tosi ikimuistoiset 18-vuotis syntymäpäivät! Neljän aikoihin me lähdettiin vielä taksilla kaverin luo yöksi, ja aamulla tulinkin takaisin kotiin siivoilemaan. Ensimmäinen viikko täysi-ikäisenä, jännää...

20 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä toi joidenkin vieraiden reagointi noihin syötäviin!! Semmoset juhlat on just parhaita missä on tarjoilut ja on tosi hienoa jos joku jaksaa sellasia väsätä! Tosi paljon onnea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä olin itsekin tosi hämmentynyt... Kiitos onnitteluista! :-)

      Poista
  2. Onneks olkoon! Tulee ihan paha mieli sun puolesta tosta kommentista, kyllä ihmiset osaa sit olla ilkeitä! Ihan asiaton kommentti mun mielestä, kyllä pizzaa ja sipsejä ihan hyvin voi tarjota jossain bileissä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niimpä, niin osaa. Ei tarvi enää kutsua kun ne ihan lähimmät ystävät jotka arvosti niitä lauantaina ja arvostaa varmasti jatkossakin :-)

      Poista
  3. etkö ollut baarissa ollenkaan?

    VastaaPoista
  4. aika törkeetä valittaa tarjoiltavista, ihan naurettavaa hommaa :-D olisi edes iloisia, että tarjolla on ruokaa, ettei nälässä tarvitse juhlia... Mietin vaan että mikäs olisi ollut näille arvostelijoille niitä 'aikuisten juhlien' tarjottavia? :-D

    Mutta todellakin kiinnostaa noi synttäritlahjat!! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just samaa mietittiin kavereiden kanssa, nämä muutamat nimeltämainitsemattomat henkilöt odotti todennäkösesti jotai pihvejä ja muuta kunnon ravintolaruokaa :-D Hah, aina saa toivoa.

      Poista
  5. ois kiva nähdä lahjoja! :-) ja hieman myöhässä, mutta paljon onnea tuoreelle täysikäselle haha! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teen niistä erillisen postauksen kun ehdin! Kiitos paljon :-)

      Poista
  6. Kunnon postausta synttäreistä ja lahjoista! :-) ja aika kiittämätöntä kyllä vierailta, mun mielestä just kiva että joku on nähnyt vaivaa ja laittanut ruokaa tarjolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse synttäreistä mulla ei valitettavasti ole muita kuvia, kun en uskaltanut tota uutta kameraa pitää missään lähellä ettei se vaan mene rikki :-D

      Poista
  7. paljon onnea ! ja vitsi miten törkeetä valittaa ruuasta, eihän bileet oo mitään ilman ruokaa ! :o ja jooo lahjapostaus kiinnostais :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuli kyllä puun takaa, en ennen oo tommosta kuullu :-D Kiitoksia!

      Poista
  8. No huhhuh, melko kiittämätöntä nipottaa tarjoilusta :-D Meillä on kuule leivottu monta pellillistä pizzaa ja hommattu isot määrät sipsiä jopa 30-vuotissynttäreille :-) Eli eipä tuo pelkästään mitään penskojen ruokaa ole, tais jotkut pikkuvanhat olla vaan asialla!

    VastaaPoista
  9. et sä menny baarii si ollenkaa ? :DD

    VastaaPoista
  10. musta noi naposteltavat kuuluu just ihan kaikenlaisiin illanistujaisiin vielä viiskymppisenäkin. itelläki oli tupareissa tarjolla sipsejä karkkia keksejä nakkeja ja lihapullia ja just tällästä 'lastenkutsu' safkaa. eipä kukaan valittanu vaan kaikki meni varmaan tunnissa. haha! ja paljon onnea vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin ja mä luulin et muidenkin mielestä olis! Onneks sentään meni kaupaks, etten ihan turhaan nähnyt vaivaa niiden eteen :-) kiitos paljon!

      Poista