1/08/2014

First week of 2014

Jatketaan näiden viikkokatsauksien kanssa myöskin tänä vuonna, mikäli te vain niitä haluatte! Tosin tän vuoden ensimmäinen viikkokatsaus on normaalia säälittävämpi, sillä arkeenpaluun myötä mun aika on tosi kortilla. Tässä jaksossa viikkotunteja on yhteensä 40, ja voi että, tietäisittepä vaan miten paljon mä odotan hiihtolomaa, jonka jälkeen meen seitsemäksi viikoksi töihin... Ei koulua ja kunnon yöunia  kelpaa! Nyt kuitenkin asian ytimeen, sillä me ollaan just lähössä ajelemaan viimeisiä kertoja autokoululaisena, hui...

tää

Tässä se uuden takin (click!) huppu, joka ihan oikeasti on jättihuppu :-D Tonne mahtuis mun pää kertaa kuusi! Tuulisten ilmojen pelastus.. // Ei pahalla, mutta pliis Suomi – tältäkö näyttää meidän talvi? // Kävin vihdoin hakemassa Ikeasta pari kappaletta noita ihania kynttilälle tarkotettuja (Ikean mukaan) lyhtyjä, toiseen laitoin kynttilän ja toiseen ne mun meikkisiveltimet! Kynttilöiden valo tulee ihanasti noiden reiällisten reunojen läpi... // Mun ja poikaystävän leffaeväät, kun viime viikonloppuna telkkarista tuli se Salkkarit -leffa – Painajainen merellä! Me käytiin jo elokuvissa kattomassa se kun se tuli, mutta se oli silti ihan yhtä pelottava, vaikka tiesikin mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan...

1475804_440416629417760_943383177_n-tile

Vuosi 2013 - postausta tehdessäni mä löysin kovalevyltä mitä ihanimpia vanhoja kuvia! Yksi niistä oli tämä Sussusta otettu kuva, jossa Sussu on ainoastaan vajaan neljän kuukauden ikäinen. Kuva onkin otettu Himokselta, jossa Sussu temmelsi Siirin perässä ja välillä aina kaatu nurin, kun noilla viiden sentin jaloilla ei kauheen nopeasti painella lumella... :-D Sillä oli pienempänä tapana maata jalkojen päällä just ylläolevan kuvan tavoin, mutta nyt se on vähän niinkun jäänyt jo pois... // Ennen leffaan menoa käytiin pikaisesti syömässä Arnoldsissa, ja voi kuinka hyvältä kanapekonibageli maistuikaan pitkän tauon jälkeen! Pienen pettymyksen tosin koin, kun tarjolla ei ollut enää tumma seesami leipää ja leipävaihtoehdot oli karsittu kuudesta kolmeen?! Tiedä sitten, oliko vaan tilapäisesti – toivottavasti.. // Siivoilin eilen huonetta ja vaihtelin muutamien juttujen paikkoja. Pikkujoulukuusen tilalle pääsi nämä vaalenapunaiset koristesäilytysesineet, kun niille ei aikaisemmin ollut järkevää paikkaa ollenkaan. Nyt sai myös jouluvalot ja -koristeet lähteä, vaikka ne niin kivoilta näyttivätkin! // Heti uudenvuoden jälkeen me käytiin leffassa katsomassa Ainoat oikeat, jota mä voin teillekin suositella! Mun kaverit kyllä tietää, että mä suoraan sanottuna, noh, vihaan katsoa leffoja, mutta jopa minä jaksoin katsoa tän alusta loppuun ;-)

juhuu

Uusi huivi, neuletakki ja toppi päällä ja vielä samaanaikaan – päivä parani heti kun oli kivat vaatteet päällä! // Valmistautumista uuteenvuoteen... Ja siideriä sivistyneesti nautittuna viinilasista, siitä kun kaikki maistuu niin paljon paremmalta :-D // Kuva ei kerro totuutta, mutta varsinkin muut ratsastajat tietää kyllä minkä näköiset ratsastussaappaat on tuolla loskamudassa tallustellessa, hevosten potkiessa mutaa sun jalkoihin ja varsinkin, kun mä viimeks putsailin noita nopeasti kolme kuukautta sitten... Ei hirveen herkullisen näköistä ja entinen kirkas vesi oli kaukana kirkkaasta näitä pestessä. Noh, ainakin tuli puhdasta ja tästä lähtien mä aion käydä noi läpi ainakin kerran kuukaudessa kunnon nahanhoitoaineella, jotta pysyvät mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa! Tommosia hintoja kun ei hirveen montaa kertaa vuodessa maksella... // Lähdössä leffaan kavereiden kanssa, ja tietenkin uusi takki päällä kun kerran oli niin tuulista. Sen huppu hoitikin tehtävänsä vallan mainiosti hiusten pelastajana...

15 kommenttia:

  1. Minunki toppatakissa on tuollai megahuppu, mutta sen uumeniin ei ole vielä voinut suojautua, kiitos Suomen talvi..

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, toivotaan et nyt kun on luvattu lumisateita ja pakkasta pääsisit säkin testailemaan sitä! ;-)

      Poista
  2. Miten oot saanu hiuksistas noinkin vaaleet, muistelisin et sulla oli aika tummat ennen? Otitko värinpoiston tms, huononiko hiusten kunto paljon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin viime vuoden toukokuussa laittamassa vaaleita raitoja aika lailla koko pään täyteen, jota ennen mulla oli siis aika tumman ruskeat hiukset. Sen jälkeen mä en oo värjännyt näitä ollenkaan, joten ne on ihan itestään vaalentunut näin paljon! Onneksi :-)

      Poista
  3. mihin meet töihin?:) ja onko se joku harjoittelu koulusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äitin töihin, kun siellä on saman alan töitä kun mitä mä opiskelen. Joo on, meiän kouluun kuuluu joka vuonna se kuuden viikon työjakso :-)

      Poista
  4. Ehdottomasti tänäki vuonna näitä postauksia, näissä nimittäin on "sitä jotain"! :-) ja eikä, tuo kuva ilman lumia, hyyyi kamala! :-D onneksi täällä Lapissa sentään on lunta, voin vaan kuvitella miltä lumeton talvi tuntuu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, koska näitä on myös tosi kiva tehdä! :-D Ja niin on, onneksi tänään on tullut tota lunta ihan kiitettävästi tännekin.....

      Poista
  5. tosi mukavia nää postaukset :) ja mahtavia kuvia!

    VastaaPoista
  6. Ainiin, oot heppatyttö! Unohdinkin, jo yli vuoden oon sun blogia anonyymisti seuraillut... Missä ratsastat? Saisko joskus jotain ridapostausta? t. 20-v heppatyttö...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin mä oon! Siitä tulee vaan tosi vähän puhuttua täällä.. Ratsastan tossa Raisiossa Mäkisen tallilla. Eiköhän semmonen joskus ois mahdollista väsätä, ainoo vaan, että kun touhuilen tallilla pääasiassa yksin, niin sen postauksen kuvapuoli olis tosi heikko.. :-(

      Poista
    2. Höh, mulla on ihan sama ongelma - en haluu perustaa blogia siksi, koska kukaan ei ota kuvia musta tallilla! :D mulla on itelläni kolme hevosta, kaks pv:tä ja yksi suokki. Kauanko oot ratsastanut?

      Poista
    3. Voi ei, no onneks en ainakaan oo sit ainoa! :-D Välillä vähän harmittaa just kun haluis vaikka teettää jotain kivoja kuvia ihan vaan muistoiksi, mutta se tyssääkin siihen kun niitä kuvia ei ole... Apua puoliveriset on jotain niiiin täydellistä<3 Mulla on tällä hetkellä menossa maailman pahin hevoskuume ja selailen nykyään päivittäin myytäviä hevosia ja nimenomaan niitä puoliverisiä, mut opiskelut (ja raha) vielä vähän estää sen hankkimisen...sä oot onnekas! ;-) Jos oon oikein laskenut niin tänä vuonna tulee 12. vuosi!

      Missäpäin nä sun hevoset asustelee? :-)

      Poista
    4. Juu, pitäs palkata joku orja tallille kuvaamaan... Jep, meiän puokki on aivan mainio tapaus! Nyt on muuten ostajalle hyvät markkinat, vink vink!;) Mä taas haaveilen kaikesta täysin turhasta, kuten loimet ja satulat koska niitä ei ylimääräisiä tarvita. Mutku toi uus Hööksin kuvastokin on niiiiiiiiiin kiva... Jee 12 vuotta on aika hyvin! Mulla taitaa tulla 14 täyteen.

      Mä asun Lohjalla, ja mun sisko on ratsastuksenopettaja ammatiltaan ja hänellä on pihassa oma talli. Siellä meidän karvakorvat asustelee :) kesällä olis tarkoitus lähtee sennuleirille suokin kanssa, jos "lähiseudulta" (etelä-suomi) sellainen löytyy. En oo siis leireillyt viiteen vuoteen, mut nyt keksin että 20 on ihan ok ikä mennä seniorileirille! :D (ei-heppaihmisten korvaan tää kuulostaa niin oudolta varmaan, haha seniorileiri:D)

      Poista