12/29/2013

Viimeinen viikko vuodesta 2013

14-tile

♥ Alan pikkuhiljaa osaamaan InterCity -junien paikkanumerot jo ulkoa – sen verran paljon on tullut matkustettua junilla tässä lähiaikoina. Tällä kertaa juna kuitenkin suuntasi Jyväskylästä takaisin Turkuun! Pikkuhiljaa aletaan olla jo voiton puolella pipareiden koristelujen suhteen – 9 pellillisestä pipareita jäljellä on enää noin puoltoista pellillistä!  Viime viikonloppuna heti kun saavuttiin Jyväskylään, me mentiin Amarilloon syömään, siitä on meinaan tullu jo perinne :-D  Ongelma: minkä väriseksi mä maalaan mun seinän? Ja katsonko mä ton värin luonnonvalon vai mun huoneen valojen mukaan, kun tuntuu, että kaikki on ihan erivärisiä riippuen siitä valosta, missä sitä katsoo?

9-tile

 Junassa jälleen, mutta nyt suuntana Espoo!  Mä oon jo tottunut siihen, että aina Nooralla ollessa meille tarjotaan kaikkea superhyvää ruokaa, ja yks niistä oli tämä ihana pestokanasalaatti. Nam, tulee vesi kielelle...  Täytyy sanoa, etten ois ikinä odottanut Eetun sanovan mitään tollasta :') Paras joululahja ikinä. Kuinka moni uskaltaa väittää, ettei varsinkaan äidin sydän sulaisi tilanteessa kun oma 20-vuotias poika sanoo jotain tollasta?  Me lähdettiin Jyväskylän alennusmyynteihin täydelliseen aikaan, nimittäin Onlyssä oli just alkanut alennusmyynnit, ja mm. nämä kuvassa näkyvät juhlavaatteet oli molemmat -50%! Mukaan lähti kultanen paljettimekko ja paljettihame, mutta vaan kokomustana. 

21-tile

 Koska joulu on läheisten kanssa yhdessäoloa varten, me pistettiin äitin ja isin kanssa yks päivä scrabblet pystyyn! Tällä kertaa mä en edes hävinnyt, wohoo. Ainiin, kanttarellituorejuusto on maailman parasta.  Happiest girl, koska pian nenu suunnattiin kohti Espoota :-)  Mun tänpäiväinen säälittävääkin säälittävämpi joulualennusmyyntisaalis. Noh, onneks kaikki oli tarpeellisia eikä tullut ostettua mitään "koska halvalla sai"!  Tässä näkyy siis ne ihanat -50% hintalapuilla varustetut paljettikaunokaiset. Mekko ois tarkotus vetästä päälle 18v synttärijuhliin ja hame taas ehkäpä uutenavuotena!

17-tile

 Sitä helpottuneisuuden tunnetta, kun teoriakoetehtävät on vihdoin alkanut sujumaan!  Ihanan talvinen ja jouluinen raisio... Tosin tällä kertaa ilman lunta, onneks jouluvalot tekee aina tehtävänsä.  Jouluaattoaamuna mä menin ihan yksikseni rentoutumaan saunaan kynttilöiden valossa. Tosin näin jälkeenpäin ajateltuna ois saattanut tunnelma olla vähän eri kun tonne ois mennyt illalla, toi ikkunasta tuleva valo kumosi noi kynttilät ja niiden tunnelman ihan kokonaan... >:(  Jyväskylässä on aina vastassa tämmönen söpö pieni karvapallero, Mimmi :-) 

5-tile

 Postilaatikkoon tipahti pienenpieni kirjekuori, jonka uumenista paljastui tämmönen. Kuka arvaa, mitä on siis piakkoin tapahtumassa? :-(  Ihanat hennon vaaleanpunaiset tossut, jotka sain joululahjaksi Empulta.  Onko jo liian aikasta pyytää ens vuoden joululahjoja?! Mä haluan nä!!  Tän piti olla semmonen sneak peek -kuva, joka kuitenkin kusahti siihen, etten malttanut olla näyttämättä noita kokonaan teille :-D Eikö ookkin ihanat?! Makso yhteensä 35€, wou-ou.

1-tile

 Neljän tunnin junassa istumisen jälkeen isin ehdotus käydä mäkistä hakemassa ruokaa kuulosti paremmalta kun mikään ikinä.  Ensimmäiset jutut Ebay-tilauksesta saapui vihdoin parin viikon odotuksen jälkeen – niitä loppuja odotellessa!  Vihdoin kotona iloisena, mutta väsyneenä.  Ihanaakin ihanampi joulukuusi, jonka mä pahoin pelkään lentävän pihalle näinä lähipäivinä...:-( Miksi joulu menee näin nopeasti?!

5 kommenttia:

  1. Onks toi joku ripsiseerumi? Mulla on jäljellä ihan viimeset ripsienpidennykset ja oon kauhulla kattonu kuinka huonossa kunnossa mun omat ripset on... Revitalash maksaa yli 100€, nou thanks! Nii onks toi sun tuote siis mitä ja millasta x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on! Kokemuksesta voin sanoa, että vaikka se Revitalash maksaakin ihan hurjan paljon (netistä tosin saa halvemmalla, ellet oo sieltä jo kattonu), niin se on tähän mennessä ollut ainoa tuote, joka oikeesti on toiminut :-) Tossa 2013 -postauksessa minkä julkasen lähipäivinä näkyy miten pitkät mun omat ripset oli kun olin sitä käyttänyt pari kuukautta!

      Tätä Maylashia mä en oo siis testannut vielä, kun mulla on nä pidennykset vielä pari kk :-)

      Poista
    2. Okei no hyvä tietää! Kiitos avusta:)

      Poista
  2. lopetat ripsienpidennyksien käytön? mut sul on muutenkin niin kauniit silmät että jännää nähä ne ilman pitkiä ripsiä :-). Nää sun postaukset on ihania ♥ vietä hyvä uus vuos :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä - ainakin hetkeks! Kiitos paljon, mua vähän jännittää kun nä on ollu melkeen vuoden putkeen jo...kääk!

      Kiitos ihanasta piristyksestä, toivottavasti säkin vietit ihanan uuden vuoden ♥

      Poista