11/27/2013

Dear santa: gift ideas for men

mmm
Noniin, jälleen vuorossa niitä joululahjavinkkejä, mutta tällä kertaa niille ihanille miehille - joko poikaystävälle, aviomiehelle, veljelle, isälle tai kenelle tahansa tätä sukupuolta olevalle! Näiden keksiminen olikin vähän hankalempaa, ja koitinkin kysellä vähän apua niin isiltä kun poikaystävältäkin. Mun puolesta voitte unohtaa ihan kokonaan ton oikeella alhaalla olevan joulu"lahja"idean – niin ellette siis halua, että parisuhteenne kärsii... Just kidding!

Listalta löytyy muunmuassa kylpytakkia, hajuvettä (luin jostain keskustalupalsalta parhaita miesten hajuvesiä ja varmaan 90% kommenteissa oli mainittu toi sininen hajuvesi! Se on siis varmasti nappivalinta), lompakkoa, alusvaatteita ja ihan tavallisiakin vaatteita. Tietenkin kannattaa vähän miettiä mistä näiden lahjojen saajat tykkää, eikä ostaa mitään sen takia, että ne on tänlaisissa postauksissa mainittuja! Esimerkiksi hajuvesiä mä en uskalla ostaa ollenkaan ilman, että oon kuullut sen toisen hehkuttavan sitä.

No, oliko tästä jotain apua? :-) Aikaisempaa lahjaideoita tytölle -postausta kehuttiin ainakin tosi paljon! Kiitos siitä, vaikka mun mielestä tän ois voinut toteuttaa paremminkin, niin toivon, että saitte tästä kuitenkin jotain irti enkä ihan turhaan tätä väsäillyt!

2 kommenttia:

  1. mikäs tämän "sinisen hajuveden" nimi mahtaa olla :D

    VastaaPoista