8/12/2013

WHAT TO WEAR: WEEKEND FESTIVAL

nimetön2nimetön3nimetön4nimetön
nimetön1
Kyllä, Weekendit lähestyy! Sen vuoksi mä ajattelin itseänikin ajatellen koota muutaman inspiraatioasun Polyvoren avulla. Koska eletään jo elokuun puoltaväliä, en oo edes harkinnut laittavani shortseja päälle. Kaikki asut siis koostuu pitkistä housuista, joiden mukaan mä oon valinnut omasta mielestäni sopivia asusteita ja muita vaatteita niiden ympärille. Ollenkaan festarimaisia asut ei ole, joka johtuu siitä, että mun mielestä melkeimpä kaikki festarivaatteet koostuu shortseista, lyhyistä topeista ja muista kesäisemmistä vaatteista, jotka ei enää oikeen oo ajankohtasia.

Mun henkilökohtainen lemppari on toi viiminen asu, ja mä alan pian näkemään varmaan jo unta noista H&Män leopardipöksyistä! Parilla kaverilla on ne, ja voi kun mä edes kuvittelet miten hyvältä ne näyttäis ihan vaan tavalliseen valkoiseen paitaan ja ballerinoihin yhdistettynä... Kollaaseja kootessa mä aloin kuolaamaan myös tota persikan väristä farkku-/nahkatakkia! Ihanan näkönen ja tosi pirtsakka, jolloin ei haittais, vaikka muu asu oiskin suht tummaa ja synkkää. Mä ite oon aina varma, että tuun pukeutumaan ainakin värikkäisiin farkkuihin, ja ois kiva jos vaikka vielä-tänään-edessä-olevalta kauppareissulta löytyis jotain kivaa viikonlopuksi päälle! Viilenevää iltaa varten on tarkotus ottaa mukaan myös joku lämpönen neuletakki tai nahkatakki, jottei hirveesti vilustuis, kun yöt alkaa olla aika viileitä jo. Ainakin ne mustat farkut mä tarvitsen, joita mulla ei siis tällä hetkellä ole... Onko teillä muilla Weekendiin tulijoilla jo tarkka visio siitä, mitä aiotte päälle laittaa? :-) Jotain vinkkejä saa myös antaa; mitä sinne alueelle kannattaa mukaan ottaa ja mitkä kannattaa mielummin jättää hotellille turvaan!

10 kommenttia:

  1. Mistä toi valkee peplumtoppi on? :) ja toi alin ruskee laukku?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peplum tillys.com ja laukku mytheresa.com :-)

      Poista
  2. Mä en tiedä vielä yhtään mitä laittaisin... varmaan just värikkäitä vaatteita päälle missä mukava olla koko ilta ja yö ;) mä otan mukaan vaan kännykän, tyhjän vesipullon ja rahaa niin, että laitan vähän jokapuolella rahaa (taskuun, rintsikoihin yms..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavuus on tommosissa tapahtumissa ehdottomasti kaiken tärkeintä! :-)

      Poista
  3. millä teet noi kollaasit ? :)

    VastaaPoista
  4. Sori tää ei nyt mitenkään liity tähän postaukseen tai mitään mut ajattelin nyt kuitenkin kysyy tässä kun formspring ei jostain ihmeen syystä suostu lähettää mun kysymyksiä! Onko/oliko sulla skootteri? Mitä mieltä oot niistä? Jos sulla ei ollut niin, olisitko halunnut/kaduttaako että et hankkinut?

    Tykkään sun blogista hirmusesti, teksti on tosi mieluisaa luettavaa ja kuvat kivoja :) Sun tyyli on kans tosi kiva, ostaisin noista kollaaseista jokaikisen vaatteen mun vaatekaappiin jos vaan lompakko antaisi periksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo ollu skootteria enkä kyllä missään vaiheessa edes halunnut, sen sijaan oisin halunnu mopoauton mut vanhemmat ei innostunut siitä :-)

      Kiitos tosi paljon kehuista! ♥

      Poista
  5. ihania asukokonaisuuksia ja yhdistelmiä! sulla on upee tyyli :)

    VastaaPoista