7/03/2013

KYNSIVIDEO


Voisin oikeestaan sanoa, että oon aika ylpeä itsestäni! Päälle kolme päivää taistelin tän videon kanssa, jotta saisin sen onnistuneesti latautumaan Youtubeen, ja vihdoin niin myös kävi. Huhhuh... Täytyykin miettiä uudelleen sen ostospostausvideon kuvaamista, kun täkin oli tämmöstä sähellystä. Noei vaan, sekin on tulossa toivottavasti ennen festareita!

Tässä siis tämä kynsivideo, tai itseasiassa video siitä miten mä ne teen. Koska toi mun kamera on aika huono, en voinut näyttää tota kauheen läheltä, koska se ei enää olis tarkentanut sitä. Ja muistakaahan laittaa laaduksi HD (jos se on edes mahdollista?!?!), hienosti Youtube ja Movie maker vähän kusi sen! 

52 kommenttia:

 1. ''tämä video on yksityinen'' :(

  VastaaPoista
 2. en tiiä onko mun koneessa vika vai missä mut ku painan tosta play napista ni siihen tulee teksti et tämä on yksityinen video...:(

  VastaaPoista
 3. se on yksityinen :(

  VastaaPoista
 4. ei näy koska "Tämä on yksityinen video."

  VastaaPoista
 5. "Tämä on yksityinen video"

  VastaaPoista
 6. Apua anteeks! Nyt pitäis näkyä? :)

  VastaaPoista
 7. Sori mut mun mielestä ei ollu kovin taidokkaasti tehty video.. siis ei uskois että 3 päivää oot tätä tehny kun noi kohat jossa kovetat niin ois vaikka voinu leikata pois ku vähän oli pitkä video niitten takii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, en tehnyt tätä videota kolme päivää vaan taistelin kolme päivää että sain tän tänne.

   Poista
 8. voikko linkata ton koristelusiveltimen ku yritin ettiä sivuilta mutten löytäny?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mun "koristelusivellin" oli ennen ihan samanlainen kun toi toinen, mut unohdin kerran putsata sen niin se meni ihan korpuks siit päästä niin leikkelin siit ite tommosen! Mut heiltä löytyy kyllä noita koristelusiveltimiäkin :) Tuolta:
   http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Products/%22Nail%20Art%20Tarvikkeet%22

   Ne on noita NailArt siveltimiä siis :)

   Poista
 9. voi vitsi noi on ihanat!!!:) mäki haluun tollaset kynnet!

  VastaaPoista
 10. hyvin näkyi.. mitä toi sun kynsienpuhdistus aine on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiiä sille oikeen mitään muuta nimeä, kun tuolla Sannataran sivuillakin lukee vaan "kynnenpuhdistusaine" :) Sieltä se siis on ostettu, jos sitä tarkotit.

   Poista
 11. onko sun omat kynnet noin pitkät? :o ku en ainakaan huomannu että sulla mitään tippejä olis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan, on mulla tipit, ne on vaan tosi kirkkaat niin ei varmaan erota. :)

   Poista
 12. stressipiste oli ainaki liian matala, mut muuten oli tosi hyvä ja kiva video ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta palautteesta, toi on ihan totta. :) Kiitos superisti!

   Poista
 13. Onpa kivannäköset kynnet :) Teetkö ns. puolitutuille kynsiä ja jos teet, niin kuinka paljon pyydät niistä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän riippuu ja myös hinta riippuu ihan siitä mitä teen/mitä asiakas haluaa, mutta sanoisin että 10€-25€ :)

   Poista
 14. mitä valkosta geelii käytät? ite oon just noil sannataran geeleil käyttäny sitä valkosta värigeelii, mut tuntuu et ei se peitä noin hyvin vaa pitää laittaa enemmä kerroksii :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän nimenomaan sitä valkosta värigeeliä (http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Products/%22UV-geeli%201%22/SubProducts/2635) ja oon ollu kyllä tosi tyytyväinen. Mut niinkun sanoit, niin välillä mäkin kyllä joudun laittamaan pari kerrosta :) Ainakin tämä (http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Products/5093/SubProducts/5018) valkoinen geeli oli tosi huono, et jos oot vaihtamassa niin ainakaan tota en suosittele!

   Poista
 15. mistä oot ostanu ton sähköviilan? :)

  VastaaPoista
 16. oo kiva video ! mikä toi sun pora on, voitko linkata ku pitäis itelle ostaa joku pora :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mulla on tää: http://www.ebay.co.uk/itm/New-Electric-Pen-Shape-Nail-Art-File-Drill-6-Bits-Acrylic-for-hand-feet-UK-/140810302152?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item20c8f2b2c8, ja vaikka se onkin Ebaysta ja noin halpa niin pelittänyt mulla silti ihan moitteettomasti :)

   Poista
 17. Olisit voinu leikata noi kovetus kohat tosta pois, puolet videosta varmaan niitä. :D mut muuten kyllä ihan kiva video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, mun taidot ei vaan riittäneet siihen... Leikkaustyökalun löysin kyllä, mut aina kun koitin niin se leikkas jotain ihme kohtia pois? Kiitos :)

   Poista
 18. mistä toi kynsipora on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta, http://www.ebay.co.uk/itm/New-Electric-Pen-Shape-Nail-Art-File-Drill-6-Bits-Acrylic-for-hand-feet-UK-/140810302152?pt=UK_Health_Beauty_Nails_Manicure_Pedicure_CA&hash=item20c8f2b2c8.

   Poista
 19. osaat kyllä tehä ihan uskomattoman hienoja kynsiä! :)

  VastaaPoista
 20. tosi kiva video ja oot tosi hyvä tekee kynsii! :)

  VastaaPoista
 21. ihan sika mageet kynnet! ois tosi kivaa itekki osata tehä tommosii :) tää oli video oli kiva ja varsinki ku näki ihan vaihe vaiheelta miten noin hienot kynnet tehdään ! mutta kauan sul kestää yleensä tehdä itelles kaikki kynnet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla :) Heh, no oon vähän semmonen et kun alan tekee itelleni kynsiä, mietin jo valmiiksi mimmoset haluan. Mutta yleensä sit puolessa välissä hoksaankin, että teenkin jotkut toisenlaiset ja alan sit viilaamaan niitä "vanhoja" koristeluja/geelejä pois. Itellä siis yleensä menee jopa neljäkin tuntia, mut semmonen aika perusaika mitä meen kun teen muille, on se puolestatoistatunnista pariin tuntiin :)

   Poista
 22. ihan sairaan ihanat kynnet! voi kun itekkin osais/jaksais tehdä tommosia :) mikä toi musiikki mixaus mikälie on nimeltään tossa videolla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, opettelemalla oppii ;) Se on latin mix 2013!

   Poista
 23. Ei vitsi miten törkeen siistit kynnet!!<3:) hheei mut käytitkö rakennegeeliä ollenkaan tai käytätkö koskaan? nii ja voitko linkata ton hilee mitä laitoit ihan ensimmäiseks?:) pitäs tilailla itelle lisää hileitä ja näytti tosi kivalle! muutenkin oon kyllä ollu ihan supertyytyväinen tohon sannataraan: tuotteet on tullu nopeesti, palvelu on ollu tosi hyvää ja tuotteet on ollu laadukkaita!:) elikkäs kaikinpuolin tyytyväinen!:) kauan sulla muuten kestää geelit yleensä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En käytä rakennegeeliä, käytän sitä 1-vaihegeeliä kun oon todennu sen parhaimmaks! Se hile on tätä: http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Products/%22Glitter%20Dust/Diamond%22/SubProducts/%22GDD%20MONV%C3%84R%22. Ja oon samaa mieltä, ihan luotto- ja lempparikauppa, ei oo kyllä mitään valittamista!♥ Geelikynnet pysyvät about 2-3viikkoa.

   Poista
 24. Olis kiva jos vastaisit näihin muutamaan kysymyksiin :)
  Eli, mitä eroa tolla 1-vaihegeelillä ja rakennegeelillä?
  Ja teet siis vaan kerran ne geelit ihan alusta asti käsiin ja sitten vaan jatkossa aina kun huollat niin "korjailet" niitä geelejä "parantelet" ?
  Kiitos jos vastaat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oon oikein käsittänyt, niin ton rakennegeelin kanssa "kuuluu"
   käyttää "alus"geeliä ja pääligeeliä, ja mun mielestä on paljon helpompi tilata aina vaan toi yks geeli, kun että tilais aina kolmea eri geeliä (jos siis rakennegeeleillä tekisin). Tein ihan ekat kynnet tolla rakennegeelillä, ja vaikka taidotkin vaikutti siihen niin mun mielestä ne pysy huonommin kun mitä ton 1-vaihegeelin kanssa on pysynyt.

   Ja joo, aina kun huollan ni mä viilaan sen vanhan geelin koristuksineen kokonaan pois, ja laitan ihan tavallisesti siihen sit uudet geelit ja ne koristelut mitä ikinä haluankaan. Jos joskus on kynsi katkennut tai lähtenyt irti, laitan ihan normaalisti siihen uuden tipin ja geelit päälle. Toivottavasti tästä oli apua! :)

   Poista
 25. Käytäks siis geeliä, tippejä, vai tippejä ja geeliä samanaikasesti?

  VastaaPoista
 26. Ainiin ja se piti viel kysyy.. :D Et ostitko tuolt sannataranailartista ton 100€ setin, vai erikseen? oon ite hankkimasa ton 100€ setin ja mietin et riittääkö se vai tarviiko sen lisäks ostaa jotai juttuja mitä tarvii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sen setin! :) Halvemmaksi se tulee niin, vaikka siihen pitääkin ostaa sit vielä erikseen tipit ja tippiliima, kun ne ei siihen pakkaukseen kuulu.

   Poista
 27. voisitko vastaa, jos julkaisitkin noi kommentit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikeesti, pliis, yrittäkää edes ymmärtää, että käyn välillä viikon jokaisena päivänä töissä, ja sen vapaa-ajan joka mulla töiden jälkeen jää, viettäisin mielummin kavereiden ja perheen kanssa. Niinkun oon aikasemminkin sanonut, niin mä EN PYSTY KIRJOITTAMAAN KOMMENTTEJA MUN PUHELIMELLA. Mä kyllä vastaan heti kun ehdin, eikä tänlaiset kommentit nopeuta sitä lainkaan.

   Poista
  2. Anteeks, mutta oon tilaamassa sitä settiä ja tilaaminen venynyt jo monta päivää... :) Mutta kiitos essi sulle ihan hirveesti, oikeesti :)

   Poista
 28. Kysyisin viellä, että eikö ton 1-vaihegeelin kaa tarvii siis yhtää mitää muuta ku se primer alle? ja voiko rakennegeelikynnet tehä sillä muotoilusabluunalla ilman tippejä..? :)

  VastaaPoista