6/24/2013

ALENNUSMYYNTIEN KIMPUSSA

Aikaisempina vuosina alennusmyyntien alkaessa mä en oo varmaan ikinä tehnyt onnistunutta aleshoppailureissua, koska melkein aina ennen mä oon tehnyt alennusmyynneissä ihan normaalihintaisia ostoksia. Tällä kertaa mä kuitenkin onnistuin siinä oikeastaan tosi hyvin, ja kotona ihailinkin mun uusia juttuja, ja myös kuitteja joiden loppusumma näytti noin puolet vähemmän mitä tuotteiden normaalihinnasta olisi tullut! Kaiken lisäksi kaikki vaatteet oli tosi hyödyllisiä, ja semmosia mitä mä oikeasti tarvitsen. Oon ehkä hieman innostunut ton mun niskan/yläselän parantumsiesta, niinkuin saatatte huomata niin kaikki paidat on siis selästä aika avonaisia! Ihanaa, kun voi nykyään jo vetää noikin päälle ilman niitä ainaisia turhuuden kyyneleitä...

Me päätettiin siis tänään Empun kanssa suunnata heti 12 Myllyyn, ja tämä neiti kulkikin siellä aikalailla hymy pyllyssä, koska 1. siellä ei todellakaan ollut niin paljoo ihmisiä kun oisin kuvitellut, ja ihmispaljouden takia oisin vaan kiukustunut ja ahdistunut enemmän ja enemmän, jolloin shoppailusta ei olisi tullut yhtään mitään... ja 2. koska mä löysin heti ensimmäisestä kaupasta kaksi paitaa, jotka oli molemmat -50%, ja jotka mun myös piti ostaa jo ennen kesälomaa - normaalihintasina siis! IMG_3005IMG_2995
Tässä näättekin noiden molempien toppien selkäosan! Ihanaihanaihana. Toi pitsiselkä jatkuu siis alaselkään asti ja keltasessa topissa on tommonen avonainen selkä. Tykkään tosi paljon, just tommosia mä etsinkin :-) Ekassa kuvassa näkyvä musta paita on oikeastaan täysin samanlainen kun toi keltanen, mut vaan Ginasta. En saanut siitä ollenkaan hyvää kuvaa niin ajattelin, että parempi etten laita edes mitään kakkaa kuvaa siitä...
IMG_3038
Ihan tavalliset valkoiset farkkushortsit Cubuksesta, 14,95€. Vedin nä jo muutama viikko takaperin ekaa kertaa päälle (tosin neonkorallin värisinä, yhyy mä haluun nekin..), ja olin melkein heti myyty noiden pehmeyden ja istuvuuden ansiosta. Tosi pehmeet ja joustavat päällä ja oon varma, että nä tulee hankittua vielä monessa muussakin värissä!
IMG_3020
Korallinvärinen pitsiselkätoppi Veromodasta. Normaalihinta 26,95€, josta -50% eli maksettavaa jäi 13,50€. Ei paha tommosesta ihanuudesta ♥
IMG_2993
Näitäkin alkaa pikkuhiljaa pursumaan jo laatikoiden ja hyllyjen ovista ulos, mutkun oli pakko kun kerran halvalla sai... Me siis marssitiin Hemtexiin alunperin katsomaan sisutusjuttuja kotiin, mutta nämä kourassa me kuitenkin lähdettiin sieltä pois. Kaikki sisustamista rakastavat, pieni vinkki: kannattaa ehdottomasti käydä kääntymässä Hemtexissä, mun sydän taisi (tällä kertaa ihan oikeasti) jäädä sinne ihanien lakanoiden, tyynynpäällisten ja alekylttien joukkoon... 3,95€ (norm. 9,95€) ja 2,95€ (norm. 6,95€).
IMG_300
Joka kerta, alennusmyyntien alkaessa mä tiedän jo etukäteen mitä mä AINAKIN tuun raahaamaan H&Mmästä kotiin :-D Tällä kertaa mukaan lähti kuitenkin vaan kahdet supersöpöt alushousut. Oon aika ylpeä itestäni, etten menettänyt kontrollia noiden suhteen.. Molemmat 3€ (norm. 5,95€).
IMG_3047
Oonkohan mä puhunut näistä ollenkaan vielä täällä blogissa? En varmaan, mutta vihdoinvihdoinvihdoin mä sain nämäkin ihanuudet koristamaan mun sänkyä. Mä en tosiaankaan ymmärrä, minkä takia mä koko ajan vaan lykkäsin ja lykkäsin lakanoiden (joita ei kuitenkaan hirveen usein tuu shoppailtua kunnolla tai siis samalla tavalla kun vaatteita..) ostamista, ja aina kotiin palatessa kiukku valtas mut kokonaan ja mietin vaan, että miksi mä en ostanut niitä... Nä oli normaalihintaset Ikeasta, 12,99€.
jrjrjr
Ihana (ja kuuma, en suosittele kuumimmille hellepäiville) virkattu, avoselkäinen toppi. Tämä oli siis toinen niistä topeista, jotka mun piti ostaa jo muutama viikko takaperin normaalihintasina! Kerrankin kävi hyvä tuuri ja näköjään kannatti herätä "aikaisin"kaupoille. Vero Modasta 15€.

Mimmosia alelöytöjä te teitte, jos siis edes kävitte kaupoilla? Mä en oo ite yleensä kauheesti innostunut noista kauppakeskuksien tungospäivistä, ja tä olikin eka kerta jolloin mä sinne positiivisin mielin menin :-)

10 kommenttia:

  1. Paljon noi farkkusortsit makso?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, unohdinkin laittaa sen tohon tekstiin, mut nyt se on korjattu sinnekkin! Eli siis 15€ :)

      Poista
  2. mulla on toi sun mista toppi kirkkaan pinkkinä :) se on ihana, mut virkattua toppia ei todellakaan kannata laittaa kuumana päivänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsit mäkin katoin sitä pinkkiä ja harmittaa ku en ostanu sitä sillon! :( Mut toi mustakin on ihan kiva ja kun oli vielä -50% ni en raaskinu jättää sitä sinne...:)

      Poista
  3. ihania ostoksia! mä löysin vero modasta ihanan kukkamekon jossa vyötärön kohdalla sellanen pitsikohta! hintaa oli 34,95€ mutta hintalapussa oli -50% joten se makso vaan n.17€ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuulostaa hyvältä ;) Mä en oo ikinä löytäny Vero Modasta tai Vilasta oikeen mitään kivaa mut nyt onneks löyty noi ihanat paidat!

      Poista
    2. Mäkään en oo ikinä löytänyt lähes mitään Vero Modasta, mutta kerta se on ensimmäinenkin ;)

      Poista
  4. Siis olitko sun veljen tyttöystävän kans shoppailemas?

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva toi valkonen iphonen kännykkäkuori! Oon kans miettiny ostaa jonku ton tyylisen (:

    makeit-shinee.blogspot.com

    VastaaPoista